USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи законно створили ОСББ у Луцьку, перевірять силовики

18 Серпня 2011 13:12
Луцький виконавчий комітет вирішив відправити матеріали про створення ОСББ у будинку на проспекті Соборності, 37 на розгляд прокуратури та луцького міськвідділу, аби ті з’ясували законність процедури збору під підписів жильців.

Нагадаємо, що мешканці будинку нарікають на те, що їхні підписи про створення ОСББ підробили.

Представник ініціативної групи Віталій Брухлій зазначив, що причетними до створення ОСББ стало, з його слів "ПП «Луцькі енергозберігаючі системи»".

«Ми вважаємо, що наші підписи підроблені фіктивною ініціативною групою. Ніяких установчий зборів 17 червня 2011 року в нашому будинку не було. Це справа рук зацікавлених осіб ПП «Луцькі енергозберігаючі системи», Давидюк Г.Ф., які хочуть захопити наш будинок на утримання та обслуговування», - цитував колективну заяву від мешканців Віталій Брухлій.

«Вони (підприємство, - «ВН»)на нашому будинку вирішили організувати ОСББ… Вони хочуть захопити будинок на обслуговування», - зазначив Брухлій.

Так як жителі переконують, що ніяких зборів 17 червня не було і підписи підроблені, то мешканці написали колективну заяву на адресу виконкому, в якій просять зняти питання з розгляду. Брухлій каже, що мешканці не проти ОСББ, так як рівень надання послуг «М.Ж.К», яке їх обслуговує, їх не влаштовує. Однак, жильці хочуть його створити об’єднання співвласників самостійно та законно.

Натомість керівник приватного підприємства, якого підозрюють в причетності до підробки підписів, Георгій Давидюк на засіданні виконкому заявив, що «Енергосервісна компанія «Луцькі комунальні системи» не має жодного стосунку до створення списків».

«Я не шахрай, я ОСББ не створюю», - зазначив Давидюк.

Натомість за словами заступника луцького міського голови Лариси Соколовської, це вже не перша справа про створення ОСББ, де фігурує підприємство і де є підозри незаконності процедури.

Тому за пропозицією члена виконкому Романа Крохмаля матеріали про створення ОСББ направили в міліцію та прокуратуру для перевірки законності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
))) Показати IP 18 Серпня 2011 14:55
Кхм, во-первых, Давидюк Г.Г., и не ПП, а ТзОВ. Шо за чудеса? Чтобы Давидюк такое сделал, надо, чтобы он предварительно сошел с ума ))) кстати, во время недавнего шухера на Ковельской, 2, документацию и печатку этой организации изымали... Ничего не хочу сказать, но одному Богу ведомо, что с ней могли сотворить, так что ждем исчьо сюрпризов )))))
не з ЄЦу до ))) Показати IP 18 Серпня 2011 17:52
цепочка давидюк-савчук- стемковський- бондар, хто зає ці імена все вкурить. ну а жорик ,як колишній російський контррозвідник видавав будучи керівником житлово-комунального округу при замові Шиби по ЖКГ стемковському і не такі "хфортелі"
Знаюча Показати IP 18 Серпня 2011 16:27
ЛКС не тільки створити хоче ОСББ на ГПЗ , а вже й за 33-й взявся? І мережі хоче обслуговувати і тепло подавати і воду гарячу - а взагалі хоч хтось цікавився - чи розуміється даний пан у цьому?. Справжній прототип управлінської російської компанії, але ми повинні розуміти - це ж наше житло!!! І в Луцьку є дуже багато ОСББ , у яких можна розпитати всю інформацію
))) до Знаюча Показати IP 18 Серпня 2011 23:33
ну, в консультанты можно Дячука взять и Кропиву ;-)))
справедливий Показати IP 18 Серпня 2011 17:26
Давидюка вже давно заносить на поворотах,бо сама головна його проблема вІн дуже хоче сподобатись "СТЕМУ",НАЙКОВИЧУ,ОЛЕЖИКУ.
аналізуючий до справедливий Показати IP 19 Серпня 2011 09:32
заковика в тому, що ПП"ЛЕС"(давидюк) вклавши бабки в утеплення будинку по Перемоги 10, ізробивши собі нормальний піар перед виборами мера(бондар енд компані) бачать, що повернути їх швидко не получиться , бо це досить "довгі" кошти, а "дяді" у яких вони їх взяли вимагають повернення, вирішили заробить їх другим макаром, на населенні багато поверхівок. так що шановні лучани, будьте пильні, і майте "муху в носі"
"дядя" до аналізуючий Показати IP 19 Серпня 2011 10:57
та ми по іншому заробимо на вас ці кошти - піднімемо тарифи на комунальні послуги, ціни на продукти харчування іт.д. Так звані "ваші поверхівки" давно вже наші і ми можемо забрати їх у вас коли захочемо. Просто пересічним громаданам треба іноді давати трохи "уявного" вибору - віри в те, що вони можуть щось вирішити і тоді люди будуть ходити горді від своєї значущості. А на справді коли вони зосереджуються на вирішені "маленького питання" хтось за їхніми спинами вирішує їх долю.....
племінник до "дядя" Показати IP 19 Серпня 2011 17:02
не занудить? бо сьогодні крім вил є і інші "аппарати", вилізе рано чи пізно з кров"ю
М. рада Показати IP 19 Серпня 2011 09:20
МЛЯ!!! Савчук ВСПЛИВ!!!
валерій Показати IP 19 Серпня 2011 09:49
ага відношення він немає, і в протоколі зборів не написано "після створення ОСББ укласти договір на утримання з «Луцькі комунальні системи»", Давидюк виконавець і своєї голови немає, а жид Стемковський нині кормиться в тернопільській комуналці
33 до валерій Показати IP 19 Серпня 2011 10:13
хай не написано, а мало ж так бути і тільки після реєстрації ОСББ як юрособи, а на рахунок Стема, то ви що думаєте він там "на всю оставшуюся жизнь"
раб Показати IP 19 Серпня 2011 09:58
Савчук ....Савчук.........і тут він засвітився
служивий Показати IP 19 Серпня 2011 10:06
Да, це правда...гаспадин Давидюк заслан московською розвідкою для розвалу житлово-комунального господарства Луцька. Одним із перших його завдань було втирання в довіру до луцьких жидів при владі. Потім він мав створити ОСББ в будинках і передати їх на баланс Газпрому.Але наша "доблесна" контррозвідка в особі жильців Соборності, 37 не дала здійснитися цим загарбницьким планам. Зараз ми святкуємо нашу перемогу і з посмішками на устах повертаємось в наші напівзруйновані "конюшні" жууючи лапшу з наших вух.
гаспадіну служивому до служивий Показати IP 19 Серпня 2011 10:23
смійся дурню смійся, а все діло в бабках які хочуть піднять на населенні, і як грубо інагло це робиться
))) до служивий Показати IP 19 Серпня 2011 10:59
тяну это в Избранное!
справедливий Показати IP 19 Серпня 2011 10:12
Служивому-супер ,потІшив
воробей Показати IP 19 Серпня 2011 10:25
вся суть справи у тому що МЖК не хоче віддавати "лакомий шмат", а Давидюк просто попав під роздачу, хоча реально показав себе коли зробив справи (будинок на Перемоги 10)
Ластівка Показати IP 19 Серпня 2011 15:37
Підтримую вороб*я,Перемоги, 10 взагалі- перший будинок в Україні такого зразку, і тут Давидюк себе реально показав!!!Шкода, що нинішня місцева влада не підтримує таких ініціатив(((..., а навпаки, шиє кримінал.
Ластівка до модератора Показати IP 19 Серпня 2011 16:03
Що мій коментар не відповідає проплаченому дозволеному???
обом птисам Показати IP 19 Серпня 2011 16:45
циплят по осені рахують
жаба Показати IP 19 Серпня 2011 17:19
Почекаємо, коли ще декілька козирьків над під"їздами впаде на території, яку обслуговує МЖК, та ще й якщо комусь на голову... От тоді "посміємся".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus