USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Депутат:моє підприємство незаконно перевіряють. ВІДЕО. ДОКУМЕНТИ

17 Червня 2013 08:53
Депутат у Нововолинську нарікає на часті перевірки органами влади.
Зокрема на обшук і вилучення фінансової документації працівниками міліції в офісі Асоціації ОСББ «Містечко», що у Нововолинську, - пише Про Новік.

Руслан Влодарчик стверджує, що це були міська та обласна прокуратура, контролюючі представники з обласної ради, Контрольно-ревізійне управління, Антимонопольний комітет, управління з боротьби з економічними злочинами… «Жодного разу порушень не виявлено. Ми не заплатили ні копійки штрафу… Можливо сьогодні хочуть просто припинити діяльність Асоціації ОСББ «Містечко»?», - додає Влодарчик.

Відео про діяльність Асоціації та скарги на неї
Повідомлення також містить відеоматеріал нововолинської студії ТТІ, яке стосовно законності своєї діяльності досі перебуває у судових тяжбах із колишнім кабельним мовником «Львівська жінка». У журналістському розслідуванні Вікторії Магдисюк мова йде про діяльність Асоціації ОСББ «Містечко» та скарги її мешканців.

Що каже герой відео
За словами Руслана Влодарчика, це відео знімали приблизно місяць тому, але чомусь воно довго не йшло у ефір. Вихід ролика в ефір відбувся саме після обшуку офісу Асоціації ОСББ «Містечко» та вилучення правоохоронцями усієї фінансової документації.

«За останні три роки, після того, як Віктор Сапожніков розпочав свій четвертий термін на посаді міського голови Нововолинська, нас (АОСББ «Містечко» – примітка) позапланово перевіряли близько десятка разів,» – розповідає Руслан Влодарчик.

Наразі робота Асоціації ОСББ «Містечко» призупинена. Керівництво АОСББ «Містечко» оприлюднило документи, згідно з якими проводився обшук в офісі, а також відповідь від прокуратури за результатами перевірки діяльності Асоціації у 2009-2011 років, ініційованої управлінням із боротьби з економічними злочинами.






Нагадаємо, у Нововолинську люди втраждають від валютно-квартирних оборудок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Наталя Камишникова Показати IP 17 Червня 2013 10:14
На ТТІ була маніпулятивна заказуха проти Влодарчика, а не "журналістське розслідування". По-простому, в Нововолинську було так: спаскудили Влодарчику репутацію з допомогою міліції, а також підконтрольних меру сайту і ТТІ. Тепер відмивайся, опозиційний депутате, від того замовного бруду, відбивайся від інформаційних і перевіряльних наїздів. Один із небагатьох Влодарчик РЕАЛЬНО й результативно працює в тій занедбаній комунальній галузі - і того паскудять усі кому не лінь. А батькам міста приємно: заплямували одного опозиційного депутата - тінь на всій невеличкій опозиції.
ОСББ Показати IP 17 Червня 2013 11:46
Владі Нововолинська не потрібні ОСББ!!! Адже грошики від них втікають , бо люди уже навчились розуміти , що дбати за своє майно повинні вони самі. А Влодарчик ще й депутат , який не підтримує думку мера , от вам і результат - з"їсти керівника, щоб продовжували маніпулювати грошима населення!
root Показати IP 17 Червня 2013 13:22
В чому показуха? У тому що все чисто, що дитячі майданчики побудовані та люди задоволені? Ось вам наглядний приклад http://nvip.com.ua/node/10045 - 2 будинки один обслуговує Влодарчик, інший обслуговується ЖЕК-ом.
Acceliaccifox Показати IP 10 Серпня 2013 17:51
Мы не позаимствувать вид новость и о досуг... здес - - - переход http://undergroundmusic.ru/
Plaittivemast Показати IP 11 Серпня 2013 11:19
Мы уже возможность смотреть новость о досуг, целое --- http://cliveowen.ru/. сайт cliveowen.ru
JefeEnvEn Показати IP 12 Серпня 2013 21:02
Хорошо не возможность смотреть сайт о досуг...
MibrerZew Показати IP 16 Серпня 2013 17:16
Хорошо вон предложения читать портал про бизнес- переход ----- http://1-trk.ru/. грузоперевозки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus