USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Міськрада Володимира-Волинського провалила «бандерівське» питання

17 Січня 2011 16:15
На позачерговій сесії Володимир-Волинської міської ради 17 січня депутати не підтримали питання з приводу ухвали Вищого адміністративного суду України, який визнав недійсним Указ Президента України «Про присвоєння С.Бандері звання Герой України».

Про це повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

На сесії були запрошенні ветерани УПА, керівник крайового проводу ОУН-УПА, телебачення, засоби масової інформації.

В ході голосування виявилось, що проект відповідної заяви набрав 16 голосів при необхідних для прийняття 19-ти.

Жодного голосу за такий проект рішення не дали представники Партії регіонів Януковича, Народної партії Литвина, «Сильної України» Тігіпка та «Фронту змін» Яценюка…

Нагадаємо, цього ж дня Луцька міська рада прийняла рішення, яким висловила протест "щодо ганебних судових рішень Донецького окружного адміністративного суду, Донецького апеляційного адміністративного суду та Вищого адміністративного суду України, які пішли на поводу тих агентів Кремля, які сьогодні засідають у вищих ешелонах української влади. Вважаємо, що рішення про скасування Указу Президента України (N 46/2010) від 20 січня 2010 року «Про присвоєння С. Бандері звання Герой України» суди ухвалили за вказівкою Адміністрації Президента України на догоду Путіну і Мєдвєдєву".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Реаліст Показати IP 18 Січня 2011 10:03
Ой, пан Саганюк незміг... невже...
Свєточка-конхвєточка Показати IP 18 Січня 2011 11:20
Чому ж не зміг? Все відбулося, згідно зі сценарієм. Саганюк цього разу не йшов від опозиції. Якщо не помиляюся, то - від Тігіпка. От вам і Княжий град, колиска Волинського православ"я.
Реаліст Показати IP 18 Січня 2011 17:40
Світлано, я з паном ПД давно знайомий в політичному сенсі. Дивлячись на його діяльність згадується фільм "Свадьба в малиновке" був там один герой у якого влада змінювалась і відповідно він шапочку свою теж змінював ! Скажіть а чому пан Юнак свою кандидатуру зняв з виборів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus