USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На виборчих перегонах у Луцьку змінився лідер, - результати соцопитування

16 Жовтня 2010 17:47
Одразу після затвердження територіальною виборчою комісією остаточного переліку зареєстрованих кандидатів на посаду луцького міського голови, було проведено соціологічне дослідження для визначення рейтингу уподобань лучан.
За три тижні до виборів виявився цікавий факт, який певною мірою був очікуваний більшістю місцевих експертів - змінився лідер перегонів, Володимир Бондар на декілька відсотків випередив Миколу Романюка.
Отже, якби вибори луцького міського голови відбулися у найближчу неділю, то серед 18 претендентів, уподобання лучан розподілилися наступним чином:
Два екс-губернатори Володимир Бондар - 19,1% та Микола Романюк - 18,4% лідирують із великим відривом від наступних претендентів - діючого мера Богдана Шиби 10,9% та голови облради Анатолія Грицюка 8,2%.
Інші кандидати мають наступну підтримку - Євген Мельник (ВО "Свобода") - 4,3%, Андрій Козюра - 4,0%, Олександр Чижик - 3,7%, Василь Токарський - 2,9%.
Інші 10 кандидатів набирають менш ніж по два відсотки. Не визначених лучан залишилось вже досить мало, всього 11,8%. Майже стільки мають бажання проголосувати проти всіх - 10,1%.

Відповідно до попередніх, достатньо дискусійних досліджень, що проводили столичні і місцеві аналітичні центри та політичні партії, останні три місяці перемагав Микола Романюк.
Сьогоднішню зміну лідера можна пояснити кількома очевидними факторами. По-перше визначилися реальні учасники що зареєструвалися, а не гіпотетичні, і відповідно лучани могли визначатися виключно серед переліку з 18 осіб.
По-друге, серед них не виявилося Антона Кривицького, якому об'єктивно симпатизувало близько 20 відсотків лучан. І ці виборці перерозподілилися в основному між Володимиром Бондарем та Миколою Романюком, натомість зовсім не добавили Богдану Шибі, із тієї причини, що електорат Кривицького антагоністично налаштований відносно діючого мера.

Також серед кандидатів ми не побачили Олега Чернецького, який зайняв третє місце у 2006 році та Олени Голєвої від Європейської партії, яка впевнено набирала симпатії та несподівано тиждень тому заявила про небажання участі у мерських перегонах. Виборці як Чернецького так і Голєвої явно визначалися серед молодших та енергійніших кандидатів, що значно додало відсотків Володимиру Бондарю і "підтянуло" Андрія Козюру із Олександром Чижиком. Які обігнали відомого бізнесмена Василя Токарського та впритул наблизилися до лідера "Свободи" Євгена Мельника, партія якого дуже динамічно збільшує електоральну підтримку.
Відсутність Кривицького, Голєвої та Чернецького фактично змінила ситуацію серед лідерів, але не відобразилася на рейтингу Анатолія Грицюка, який асоціюється в лучан із керівником сільськогосподарського типу і навіть привабливість «Батьківщини» не дає йому шансу перемогти. Навіть можливий приїзд Юлії Тимошенко може повторити київський сценарій, коли формула "Він - це Я!" не спрацює. Натомість мудрий Анатолій Петрович вже двічі публічно задекларував чіткі наміри підтримати більш рейтингового демократичного кандидата на мера Луцька, що дає йому добрий шанс зберегти обличчя та достойно вийти на фінішну пряму до обласної ради.
Прізвища десяти інших кандидатів в огляді не згадуються а зазначені тільки у рейтинговій таблиці. Цім учасникам лучани відвели роль статистів, але напевно що дехто з "акторів другого плану" має свою місію, що буде проявлятися по ходу "виборчої п'єси". Серед них є і чиновники облдержадміністрації, обласної ради, підприємці, навіть сусіди - мешканець Хмельницького.
Очевидно, що головна боротьба на цих виборчих перегонах відбуватиметься між Володимиром Бондарем та Миколою Романюком. Прогнози більшості політичних експертів, що першому екс-губернаторові вдасться вийти з політичної тіні, повернути та мобілізувати свого виборця на рівні підтримки минулих років, наразі справджуються.
Обидва найрейтинговіші кандидати наразі в активній фазі виборчої агітації.
Володимир ПОДГОРНОВ, соціолог,
президент Українського фонду «Громадська думка»


* * *

Довідково:

Аудиторія дослідження: населення міста Луцька віком від 18 років і старші
Вибіркова сукупність: 800 респондентів
Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face)
Помилка репрезентативності дослідження: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2%, для значень близьких до 30% - не більше 1,6%, для значень близьких до 10% - не більше 0,8%
Терміни проведення дослідження: 9 – 11 жовтня 2010 р.
Розподіл території опитування: опитування проводилося в 10 районах міста, із вибіркою респондентів пропорційно до загальної кількості проживаючих мешканців
1.Львівська, Володимирська
2.Центр
3.Вишків
4.Дубнівська
5.33-район
6.Привокзальний
7.Київський м-н
8.40-район
9.ДПЗ
10.Вересневе

Структура дослідження: Анкета для опитування складалася із 11 запитань. Перших п’ять з яких визначали статеву, вікову, соціальну, освітню належність респондента та район його проживання в місті.
Питання із 6 по 11 власне визначали ставлення до осіб, що є кандидатами на посаду міського голови та політичних сил, що зареєстровані у ТВК міста Луцька як учасники виборчих перегонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 68
Читач Показати IP 16 Жовтня 2010 18:06
Грунтовно, дякую.
Подгорнов до Читач Показати IP 16 Жовтня 2010 19:49
Заказуха, нема за що.
Позапартійний Показати IP 16 Жовтня 2010 18:27
Бондар має досвід політичної боротьби. Він все вміло розставив і всі голоси молодих канддатів в нижній частині списку підуть до Бондара (Чижика, Козюри і т.д.). У нього працює штаб, а де штаб Романюка? Автор дослідження каже, що розгорнулась боротьба між Романюком і Бондарем. Де вона, та боротьба? Боротьба - це коли обидва противники борються, а яка боротьба спостерігається зараз? Бондар бореться, а Романюк інертний, як нібі у нього важкої форми грижа...
Телеглядач до Позапартійний Показати IP 16 Жовтня 2010 19:51
Романюк правильно робить - не обливає нікого брудом і не мочить. Просто і спокійно піариться. А Бондарю нема чого втрачати - от і суне от такі "рейтинги"
))) до Телеглядач Показати IP 16 Жовтня 2010 21:25
зайдіть до нас у штаб, почитаєте збережені "не поливання брудом" від Чечелюка, які цілий день висіли на Волинській правді. Просто так, для цікавості. В оригіналі Ви їх вже не побачите, бо їх у нервовому запамороченні швиденько знесли. Але у нас, повторюю, всі ходи записані.
Лучано Показати IP 16 Жовтня 2010 18:31
Шо це за посна фігня. І так ясно що Бондар перемагає комсомольця. Але де ж рейтинги партійні? Де вибірка уподобань по районах міста?
Вікторія до Лучано Показати IP 16 Жовтня 2010 19:52
Ти ше скажи, шо і так ясно шо і так супер-популярний Бондар перемагає супер-нікому-не-відомого Грицюка... Не смєшитє маї тапачкі
агітатор Показати IP 16 Жовтня 2010 18:37
Хлопці, відгукніться! Давайте щось будемо робити по спасінню Романюка? Давайте, десь зберемось, обсудимо. Шкода хлопця. Охламони виберуть Бондара, а потім будуть плакатись в жилетку, що влада хренова. Пишіть адреси, де збиратись.
Вікторія до агітатор Показати IP 16 Жовтня 2010 19:53
Нєбаїсь. Лучани - не охламони. Лучани обирають Грицюка
Клим Трутрунькевич Показати IP 16 Жовтня 2010 18:57
Цей "рейтинг" - це один з прийомів боротьби Бондара. Поділіть його на "3" і івідніміть "0,4". За точність ручаюсь. Похибка - +-0,5%.
АРМАДА Показати IP 16 Жовтня 2010 19:05
Штаби сплять;)
Просто спостерігач Показати IP 16 Жовтня 2010 19:10
Думаю, усі розумні люди розуміють, звідки ноги ростуть у цього чергового псевдо-рейтинга. Респект бондарівським технологам - вони додумалися вказати аудиторію, вибірку, метод, терміни і тп. Аби не позоритися як Фесенко зі своїм лібером Романюком. ІМХО: ключовим у цій усій байді є абзац, який починається словами: "Відсутність Кривицького, Голєвої та Чернецького...". тобто - Бондар намагається вплинути на реального лідера перегонів Грицюка, аби той "як нармальний пацан" зняв свою кандидатуру, як це публічно пообіцяв.
Роман до Просто спостерігач Показати IP 16 Жовтня 2010 19:33
Согласен в том, что это - единая здравая цель сей фигни. Потому как уверять, что Бондар популярнее чем Романюк - до такого могли додуматься, извините, только идиоты. Еще раз извините.
))) до Просто спостерігач Показати IP 16 Жовтня 2010 21:16
не треба ніякого респекту. Усього навсього дотримались вимог законодавства. У законі все прописано до букви. Я взагалі шокована тим, як ібн Фесенки друкували рейтинхи з Романюком. Невже важко відкрити закон і подивитись, як воно має робитись?
Клим Трутрунькевич Показати IP 16 Жовтня 2010 19:32
Ще не перевелись екзоти у волинській "соціологіЇ" (треба хоч якусь міру мати!). Ближче до виборів як з рогу достатку сиплються на Бондаря "рейтинги", але за тиждень до 31-го ви ще не такі дослідження прочитаєте. Яне пропоную "дослідникам" рейтингу Бондаря після виборів влаштовувати процес на кшалт Нюрнбергського - вони підуть пасти свиней і з того буде хоч якась користь.
))) до Клим Трутрунькевич Показати IP 16 Жовтня 2010 22:12
місце свинопаса вже зайняте. Фесенком. до речі, за тиждень до 31-го дослідження опубліковувати вже не можна.
дідо Показати IP 16 Жовтня 2010 19:38
БОНДАР ХОЧ І НЕ ВСЕСИЛЬНИЙ,АЛЕ ВІН ПАТРІОТ...А ВСЕ РЕШТА НАЖИВНЕ... ..
Українець до дідо Показати IP 16 Жовтня 2010 19:49
От і проявилося твоє місце роботи. А я от читаю завше твої коментарі і не можу поняти - відки ж такі бовдури і неадеквати беруться? А вони - зі штабу Бондаря! Чуєш, ти хоть би ТУТ не коментував - це ж "тіпа як" матеріал, який до Бондаря не має ніякого відношення )))) ЧИ сказали шефи - пиши позитивні коментарі - і ти нічо розумнішого не придумав? гггггг)))))
))) до Українець Показати IP 16 Жовтня 2010 21:12
Котику, зі штабів Бондаря різного роду випуску вийшли усі більш-менш чогось варті працівники нашого несчастного волинського політичного бомонду. Не піднімайте лапку на таку кількість людей. Тим більше, я особисто підозрюю, що Ви особисто варті набагато меншого.
Ір Показати IP 16 Жовтня 2010 19:54
Ойойой!Оце і 2пурга2!В Луцьку переможе Грицюк.Не сам,а через Тимошенко.
))) до Ір Показати IP 16 Жовтня 2010 22:13
не чіпайте тЮльку, в неї зараз ревізія. на добраніч, колеги! зустрінемось на місці казні!
Відвертий Показати IP 16 Жовтня 2010 19:58
"Навіть можливий приїзд Юлії Тимошенко може повторити київський сценарій, коли формула "Він - це Я!" не спрацює". Шановні бондарівці! Ви ж реально боїтеся приїзду Юлі! Ну визнайте! Формула "він - це я!" в устах супер-переконливої і сильної в публічній полеміці Тимошенко - це смерть і вашому Бондарю як кандидату (ви ж розмієте, що він після 31 жовтня вийде повним лузером і політичним трупом) і Романюку з його безхребетною кампанією. Зливайте воду і не тратьтеся на оці брехливі рейтинги.
))) до Відвертий Показати IP 16 Жовтня 2010 21:09
нє пугайтє єжа тЮлькой, я вас прошу.
Чмир Показати IP 16 Жовтня 2010 20:35
Хело, Юра Вербич! Ти щось там робиш у штабі Романюка, чи в ж... колупаєшся? Щось роби, якщо хочеш їсти шматок хліба і бігати в клерках у майбутнього мера. Це ж тобі не адміністрація, що можна лише сидіти і пердіти. Бачиш, ДІДО вже пророчить перемогу Бондара. А де реакція? Прокакаєш виборчу кампанію, тоді тебе вже точно ніхто нікуди не візьме.
Кандидат Показати IP 16 Жовтня 2010 20:44
А на окрузі №16 переможе політехівець Петро Савчук з "Батьківщини"!
він Показати IP 16 Жовтня 2010 20:46
Нехай вже краще Бондар, ніж цей ніякий комсомолець.Залишив після себе купу смііття на Киівському майдані,тепер хоче це по всьому місту зробити.Коли банкір був господарем!
Кандидат Показати IP 16 Жовтня 2010 20:48
А по округу №16 переможе політехівець Петро Савчук з "Батьківщини"
УКБ Показати IP 16 Жовтня 2010 20:51
Якщо вже не судилось Грицюку - тоді за Бондара.Він не дасть спокійно в кріслах чиновникам сидіти! Це при всіх відомих його мінусах.Місто він любить.
Чижик Показати IP 16 Жовтня 2010 20:57
Ану тихо, підняли голови.... понімаєш...
))) Показати IP 16 Жовтня 2010 21:06
Не чіпайте романюківців. У них зараз гіпертонічна криза. І взагалі відпочиньте. Усе найвеселіше піде з понеділка. Зустрінемось!
Аналітик Показати IP 16 Жовтня 2010 21:16
Тупа, хоч і добре проплачена заказуха на "лохів". Справжній рейтинг Бондара не дотягує навіть до 8%... І скоро вибори покажуть, який же насправді нікчемний рейтинг у Бондара
Яків Показати IP 16 Жовтня 2010 21:23
Бондар - перше місце??? Шиба - третє???? Народ, це підбірка анекдотів на вихідні?
Антон Показати IP 16 Жовтня 2010 21:26
Фуууу! В нас в Луцьку нормальні піарщики, я так розумію, закінчились. Одному вірші пишуть, другом " листи щастя", третьому книжки, четвертому - рейтинги. Ну це ж так тупо!
Сосо Показати IP 16 Жовтня 2010 21:28
Народ, Бондар собі такий подарунок на День Народження зробив. Ну хай потішиться, ше ж недовго лишилось. З Днем Народження, Володимире Нальковичу! )))))))))
Артур Піражков Показати IP 16 Жовтня 2010 21:33
До ))): "зі штабів Бондаря різного роду випуску вийшли усі більш-менш чогось варті працівники" - правильно! Вийшли, шоб більш ніколи в те болото не повертатися! І ти є прикладом, шо кожна жаба своє болото хвалить!
))) до Артур Піражков Показати IP 17 Жовтня 2010 12:47
Моє маленьке нікчемне жабенятко, по-перше, дитинко, я з тобою не пила на брудершафт, щоб ти мені тикало. По-друге, у житі люди мають тенденцію бігати по колу, і якщо тебе, крихітко, хтось у болоті Бондаря образив, не поспішай його запльовувати. Бо невідомо, у якому розкладі тобі ще доведеться там випливти. По-третє, зміст мого допису був наступний: не варто називати будь-кого бовлдурем з Бондарьового штабу. Бовдурів там не тримають. А от перетягувати працівників до інших штабів намагались. І не варто забувати, що половина когорти, яка зараз намагається балотуватись у мери, на чолі з достославним МЯР, вилізли на поверхню саме через причетність до команди Бондаря. Хто б і як до того факту не ставився.
бабо Показати IP 16 Жовтня 2010 21:34
Виграє Грицюк!
Иннокентий Бэст Показати IP 16 Жовтня 2010 21:41
Я тоже считаю, что приезд Тимошенко может очень круто внести коррективы в эти ваши хвалёные рейтинги! Посмотрим, конечно, как оно будет, но поджилки-то у вас трясутся, уж точно )))
СССС Показати IP 16 Жовтня 2010 21:53
"Відсутність Кривицького, Голєвої та Чернецького фактично змінила ситуацію серед лідерів, але не відобразилася на рейтингу Анатолія Грицюка, який асоціюється в лучан із керівником сільськогосподарського типу і навіть привабливість «Батьківщини» не дає йому шансу перемогти. Навіть можливий приїзд Юлії Тимошенко може повторити київський сценарій, коли формула "Він - це Я!" не спрацює. Натомість мудрий Анатолій Петрович вже двічі публічно задекларував чіткі наміри підтримати більш рейтингового демократичного кандидата на мера Луцька, що дає йому добрий шанс зберегти обличчя та достойно вийти на фінішну пряму до обласної ради" - цей абзац чітко показав проти кого заказуха. Негарно, хлопці і дівчата, негарно. Негарно виставляти свій страх на огляд публіки)))
Я-легенда Показати IP 16 Жовтня 2010 22:06
Бондар - лузер! Кофту спортивну модну купив, будинок свої корєшів поремонтував - і вже той будинок тикає по всіх рекламах! Позорище! Ти б гроші на реальну допомогу простим людям тратив, а не на рекламні фільми і фігню всяку! Той будинок ше міг стояти і стояти, його за деревами не сильно й видно, а в сусідньому дворфів півдаху вже рік нема - оце дійсно в людей проблема, то ти туди не добрався! Шо, ніхто з кумів-сватів-друзяк там просто не живе, то й на фіга руки марати?....
))) до Я-легенда Показати IP 17 Жовтня 2010 12:51
ну раз він не добрався, то ви доберіться. Але спочатку людям треба пояснити, що вони мають відірвати дупи від диванів та створити ОСББ. Тоді з ними хтось буде говорити. І якщо Вам, мій шановний колего, нема що втикнути в реклами Вашого босса, не треба так голосно на це скаржитись )))
Піарщик Чижика Показати IP 16 Жовтня 2010 22:08
Бондар,Шиба, Романюк - Переможе вас Грицюк!
Хохма Показати IP 16 Жовтня 2010 22:20
Володимир Подгорний вірно порахував перемогу Садового у Львові такщо пісяйте провладні комсомольці, Яник ваш пахан.
TFA Показати IP 17 Жовтня 2010 00:15
Коли вперше почув про результати цього опитування, зразу стало ясно, що заказняк ще той...
виборець Показати IP 17 Жовтня 2010 01:50
Розумні будуть люди як виберуть Бондаря.А всі ці соц.опитування-кобилі під хвіст.А заказухами тут і не пахне...Люди в усьому розібрались....
дед Показати IP 17 Жовтня 2010 06:58
Навряд чи у ставленика бджоляра(пам'ятаєте - ці руки нічого не крали),кому кричали ТАК, такий рейтинг - судячи зі всього - він заплатив хороші гроші за таке оцопитування, Ці гроші свого часу вкрав у нас, як банкір, зробивши курс 1 долар за 8 гривень(а було 5 гривень) і заборонив знімати депозити
))) до дед Показати IP 17 Жовтня 2010 12:53
а вас хтось примушував ваші кровні пхати в банк? За бороду туди вели? і хто вам тепер винний, що ви самі себе на...кололи?
SysR до ))) Показати IP 17 Жовтня 2010 17:02
Вибачте, але Ви просто дурепа, навіть доводити Вам щось бажання відпало. Лижіть 6ондарю сраку далі.
))) до SysR Показати IP 18 Жовтня 2010 11:34
А я, мій котику, і не претендую на надрозумність. Я - розважаюсь, зокрема, від того, як пара-трійка штабістів тут старанно створюють подобіє громадської думки ))) і ще щось доводять одне одному ))) мені-то хоч совісті хватає не перелогінюватись і не дискутувати самій з собою під різними ніками. Бо тоді вже треба йти до психіатра ))) Нехай щастить!
Не соціолог Показати IP 17 Жовтня 2010 16:24
За декілька тисяч готовий продати реальні результати дослідження (відрізняються від усіх оприлюднених), до результатів докладу заповнені анкети, вибірку (не плутайте з інформацією про респондентів) та децеелівський і фееремівський файли.
))) до Не соціолог Показати IP 18 Жовтня 2010 11:37
Пізно. Вже Грицюк своє дослідження опублікував. До речі, чомусь коментарі до нього закрили ))) як і інформашку про засідання Луцької ТВК на ВІПі підтерли, а коментарів там було о-го-го!
Читач до ))) Показати IP 18 Жовтня 2010 12:05
А ви впевнені, що це саме грицюк опублікував. Ні, я в курсі, кого які сайти підтримують, але дуже вже мене різонув Токарський на третьому місці. Після Шиби - круто, да? Не думаю, шо Грицюк, купляючи собі рейтинг, ставив би Васю на третє місце...
Tarantino до Читач Показати IP 18 Жовтня 2010 13:00
Це рейтинг під Токарського - бачив його у газетьонці, яку роздавали. Називається - "Мій вибір Василь Токарський". Не розумію тільки, чого він не себе на перше місце поставив...
))) до Читач Показати IP 18 Жовтня 2010 14:10
Ні, не впевнена. Але судячи з того, що коментарі до того повідомлення закрили, напевне, таки Грицюк. Взагалі чєхарда пішла така, що в цирк ходити не треба. Зайти в Інтернет і насміятись досхочу.
Читач до ))) Показати IP 18 Жовтня 2010 14:16
Не зовсім розумію вашу логіку. Матеріали, закриті для коментування, на ВН я бачив тільки про Башкаленка. Грицюка тут обсирають будь здоров. Але сайт явно симпатизує Грицюку...
Місцевий Показати IP 17 Жовтня 2010 16:41
Про те як розводять лучан, вибачте, як лохів... Накипіло. Мова піде про двох лідерів перегонів за кількістю Біг-мордів. Перший Бондар. Луцьк ще не бачив такої кількості бездарних і беззмістовних плакатів. Але це квіточки, що мене найбільше обурює, це частота їх поклейки. Складається враження, що це якась анімація, переклеюють щотижня. Просто дивуєшся які величезні гроші вилітають в трубу. Ніколи не буду поважати людину, яка викидає ТАКІ гроші на вітер. В нас немає дитячих будинків, обдертих садочків, спаленої зупинки біля старого ринку? Перехід біля вокзалу добудований? Елементарне - на вул. Лесі Укранки дивно зникли всі лавочки, присісти не можна. Особисто мені достатньо одного плакату на весь час агітації, не треба їх весь час переліплювати, тільки дратує. Другий Романюк. Яка гарна реклама, чесна, порядна, людяна людина... Тільки одне але. Чому цей такий чесний, чесно не напише, що він від Тігіпка? Дві третіх його електорату і гадки не мають, що підтримують провладного кандидата. Не треба дурити людей. Зрозуміло, що теперішній владі дуже хочеться посадити у мерське крісло свою людину в одній з "найнеслухняніших" областей. І відсутніть реклами кандидата від ПР, тільки підтверджує цю думку. Повторююсь не треба дурити людей, хто з брехні починає, той потім дуже погано закінчує. Вся довіра зароблена гарними справами розтане як сніг на сонці. Впевнений, що всі кандидати мають схожі проблеми з розумінням рекламної кампанії і бажань електорату, поки накипіло саме на названих. Я не маю особистих претензій до жодного, тільки хотілось звернути увагу на помилки, можливо наступного разу технологій буде менше, а толку більше.
SysR до Місцевий Показати IP 17 Жовтня 2010 17:03
+1
Правдивий Показати IP 17 Жовтня 2010 17:04
Хлупці, тут і так все ясно: Романюк - мер, Шиба - депутат, а Бондар з Грицюком як бог дасть. Не треба ніяких рейтингів, думка вищого керівництва держави майже співпала з думкою народу от і все.
Олександр Показати IP 17 Жовтня 2010 22:47
Пане Подгорннов, ви забули уточнити чия заказуха - Бондаря і партії "Єдиний Центр", чи не так?
проти Бондаря Показати IP 17 Жовтня 2010 23:10
Заказуха!Бондар замовляє всі соц опитування..де ж він гроші бере..цікаво.
Клим Савур Показати IP 18 Жовтня 2010 07:40
Брехун ваш Бондар, і тим все сказано ! Я б йому вулиці не доручив підмітати, а він в мери "лізе" - ГАНЬБА !
Клим Савур Показати IP 18 Жовтня 2010 07:43
Жив би я в Луцьку, голосував би за Мельника - тільки справжні патріоти можуть навести в наших містах порядок.
Тіара Показати IP 18 Жовтня 2010 10:28
Місцевий - а ти знаєш, як у церкві співають "Будьмо увааажні", або ще відоме - " не судіть". А знаєте, чому не можна судити? Відповідаю - бо ви всього не знаєте!!!! І не знаєте, мабуть, і того, що є технічні речі, яких вимагають будь-які вибори. І немає різниці вже, хто скільки грошей викидає. Викидає той, хто має. І авжеж не вам буде звітувати про перебіг тих грошей... Про Бондаря знаю одне - поряд із тим, скільки коштів він витрачає на піар-технології, стільки ж і віддає - ремонтуючи оті ж таки садки, якісь дахи і решту муніципальної дурні, яка не в його, взагалі-то компетенції. А кажу так, бо я - одна з тих нещасних матерів, групу в садочку якої мали закрити два тижні тому. НАшим дітям на голову крапало з даху. Він приїхав... Того ж дня дав гроші. І знаю, що в садку для глухих дітей (це через вулицю від нас) - поміняв вікна. ВСІ!!!!!! То може це вам стане цікавО???? І про соціологію... Хм.. Ну треба ж було відповідати на відрив у 30% брехливого Горшеніна... Нормальна війна. Бодай не так очі ріже, як соціологія вашого МЯРа
))) до Тіара Показати IP 18 Жовтня 2010 11:47
Жіночко, їм пофігу ваші проблеми і хто їх Вам допоміг або не допоміг вирішити. По великому рахунку, навіть офіційні публікації у ЗМІ та в Інтернеті - пінг-понг від одного штаба до іншого. Ви, мол, так - а ми у наступному номері - отак! І коли якась добродійна персона світить своє благодійництво у ЗМІ, це чомусь викликає стійку відразу. Щодо коментарів в Інеті... Колись чоловік подивився на простирадло камєнтів, у якому я щось, хіхікая, дописую, і слушно зауважив: "А хтось, крім вас самих, це читає?", мені особисто не було що заперечити ))) Не ісходітє ядом, коллєгі-штабісти. Прибережіть зусилля на свої особисті справи. Тут пише та читає дуже обмежене коло людей. Але я не здогадувалась, що настільки обмежене )))
питання)) до Тіара Показати IP 18 Жовтня 2010 23:54
цікаво, а звідкі взялись ті гроші? З зарплати? З якої? А де звіт перед народом про зароблене? Всі такі кандидати добрі, гроші роздають, тільки ви бідні лишаєтесь, не знаєте ЧОГО?
Ленін Показати IP 18 Жовтня 2010 11:26
Серед усіх кандидатів лише Романюк справжній більшовик-ленінець. Він знову поставить мені пам'ятник перед університетом. Те, що він служитиме Януковичу, дуже добре. В Луцьку стане ще більше пролетарів. Пролетарі всієх країн. єднайтеся. Віддамо свої голоси за вірного ленінця Романюка.
Лихвар Показати IP 18 Жовтня 2010 11:35
Я тільки за Миколу Романюка бо він такий як іі я лихвар. Дає у позику гроші, а забирає більше. Стане мером на всьму мтаратиметься заробити. Такі вже ми лихварі негідники.
Мирося Показати IP 3 Листопада 2010 13:36
знаєте, я при виборі мера навіть не знала кого ж вибрати, подмвіться що робиться в місті?купа безробітних, бездомних... що буде далі? думаєте новий мер зробить щось краще , та нічого! всі хочуть лише влади і грошей!я проти всіх, адже нема того хто б міг зробити щось краще лдя Луцька!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus