USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Незвичний флешмоб - у центрі Луцька. ФОТО

16 Серпня 2013 08:43
Долучити лучан до читання у епоху інтернету намагалися учасники флешмобу «Мовчання книг», що відбувся у центрі міста 15 серпня.

Організувала флешмоб команда «Art Space» від Спілки громадських організацій «Молодіжна платформа». Протягом п’ятнадцяти хвилин приблизно два десятки учасників флешмобу, до якого міг долучитися кожен перехожий, читали книги. На розі вулиць Лесі Українки та Крилова розташували столики, присівши за які можна було обрати книгу на свій смак. Окрім цього, кожен з учасників акції приносив свої книги, тому читали найрізноманітнішу літературу - від казок до французьких романів, детективів та сучасної української літератури.






«Окрім інтернету в нас є книги, які були споконвічним джерелом знань, і завжди коли хочеш набратися хороших думок, спочатку біжиш до книги. Коли читаєш її та заглиблюєшся, - відкриваєш новий світ, це корисно», - розповіла одна з організаторів Анастасія Ярмолюк.

Хоча акція не стала масовою, на неї звертали увагу представники старшого віку та молоді, які зупинялися та розпитували, що саме відбувається. Дехто приєднувався до дійства.







Як розповіли організатори, для молодих лучан такий флешмоб був несподіванкою, тому що більшість, зазвичай, чекає танцювального флешмобу, а цього разу люди зібралися просто почитати книги.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
зе бест Показати IP 16 Серпня 2013 09:36
Флешмоб "сматрювкнігувіжуфігу"
Крук до зе бест Показати IP 16 Серпня 2013 10:50
А таким як ти тільки б у пляшку заглянути
Кампот Показати IP 16 Серпня 2013 12:42
протягом 15 хвилин... рекорд )))))))) Книгу Гіннесу треба було запросити)))))))
тигр Показати IP 23 Серпня 2013 09:18
брєд...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus