USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пам’ятник Бандері в Луцьку спорудять нинішнього року

6 Квітня 2010 10:53
Коштів для спорудження пам’ятника Бандері у Луцьку зібрано недостатньо – проте це завадить збудувати комплекс уже нинішнього року.

Луцький міський голова Богдан Шиба під час прес-конференції розповів, що споруджувати пам’ятник все-таки необхідно у цьому році. «Хоча коштів небагато. Шукатимемо меценатів та спонсорів. Потрібно багато – є мало», - сказав Шиба.

Він зауважив, що для того, щоб в обласному центрі Волині з’явився пам’ятник Степану Бандері, є кілька тисяч гривень. А потрібно близько мільйона.

Нагадаємо, що депутати міськради 29 липня 2008 року із другої спроби затвердили результати повторного замовленого конкурсу на ідею та місце вставлення пам’ятника Степану Бандері. Пам’ятник провідникові українських націоналістів постане перед РАГСом на проспекті Соборності.

Щодо того, що Чопська міська рада закликала Луцькраду присвоїти Степану Бандері та Роману Шухевичу звання почесних жителів міста, то мер сказав: «якщо людина - Герой українського народу, то всі інші відзнаки применшуватимуть це звання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Солдат Джейн Показати IP 6 Квітня 2010 11:32
При всій повазі до Героїв України, думаю вони, якби були живі, віддали би кошти на інші справи, які потрібні більше лучанам. Коли коштів не вистачає на повсякдені нагальні потреби - як можна витрачати мільйон на пам"ятник?
дідо Показати IP 6 Квітня 2010 12:14
до солдат джейн...нагальні потреби мільйоном не поправиш, а от памятник зробить набагато більше,виховуючи справжніх патріотів... НЕ ТРЕБА МІРЯТИ ВСЕ ЧЕРЕЗ ШЛУНОК...
Солдат Джейн до дідо Показати IP 6 Квітня 2010 12:35
При союзі пам"ятники леніну були чи не в кожному місці. Але шось побудувати комунізм не вдалося. Є елементарна формула: якщо незадоволені фізіологічні потреби людини, немає міцної економіки, то думати про високе, а ще й таке суперечливе високе, РАНУВАТО.
дідо Показати IP 6 Квітня 2010 13:04
в Україні бардак в економіці через те ,шо нема єдиної думки,єдиного народу,патріотизму,мову...і без цього не може бути ситого шлунка...коли в Луцьку голосують за комуняк,кучмістів чи просто аферистів совєтського розливу(Тімашєнка), то як можна провести реальні ринкові рефрми,виробити повагу до приватної власності,припинити уравняловку...
Влад Показати IP 6 Квітня 2010 13:14
А вот и вам любі друзі, истукан,чтоб могли возле него блеять и послушно напихиваться смердящими ядами.Вот вам балванистые-золотой телец.Всех же православных и командиров этого сайта поздравляю со СВЕТЛОЙ ПАСХОЙ -ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!
SysR Показати IP 6 Квітня 2010 13:31
Цікаво яке відношення до урочистих подій має Бандера. Біля РАГСу цьому памятнику не місце.
дідо Показати IP 6 Квітня 2010 13:38
....шо би кожен українофоб знав де він живе і чий хліб жере....
Ilma Показати IP 6 Квітня 2010 14:33
Ага. знову починаэться як з лениним, тепер бендера всюди- идиоты, коли подорослишаете...?
дідо Показати IP 6 Квітня 2010 14:41
не потрібно порівнювати Лєніні з Банднрою...бо камуняцькі памятники були штучними та брехливими...а тепер українці мають право поставити памятники справжнім героям...
SPIKER Показати IP 6 Квітня 2010 16:23
як малі діти,чесне слово...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus