USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тролейбусники відмовляються перевозити дачників

9 Квітня 2010 14:52
Луцьке підприємство електротранспорту відмовляється здійснювати пасажирські перевезення до дачних масивів через їх збитковість.

Усупереч протестам транспортників, обласна влада зобов’язала підприємство електротранспорту до 10–12 травня таки віднайти резерви і можливості для перевезення лучан на дачні масиви, - повідомляє Луцький інфопортал .

«Ці перевезення не є прибутковими, оскільки серед пасажирів переважна більшість пільговиків. Займаючись із 2007 року дачними перевезеннями, підприємство електротранспорту несло збитки. А всі витрати йшли на пальне, зарплату та лізингові платежі», - каже директор ЛПЕ Костянтин Патракеєв.

В облраді запевнили, що тендер на цей вид пасажирських перевезень відбудеться в травні. Кошти на фінансування обов’язково виділять на сесії обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
SysR Показати IP 9 Квітня 2010 15:24
Мдя. Раніше не було збитковим перевезення а тепер вдруг збиткове стало, як тільки взяли автобуси в лізинг зразу все різко стало збитковим. Може треба задуматись про причини, і поміняти нарешті того "умніка" який придумав автобуси в лізинг взяти.
за кавою Показати IP 9 Квітня 2010 16:10
Та ні, тут треба щось із пільговиками робити, коли 70% усіх пасажирів тролейбусів пільговики, а дотації підприємству вчасно не повертаються, то загрозлива ситуація на цих підприємствах (не тільки у Луцьку) буде постійно..
TFA Показати IP 9 Квітня 2010 17:35
Люди, якщо ви вже берете фото із сайту ЛПЕ, то хоч майте совість не обрізати копірайт!
дідо Показати IP 9 Квітня 2010 19:49
пора навчитись за все платити....
маруся Показати IP 10 Квітня 2010 11:19
якщо платити - то всім!а то пільги знайшлися. не можеш - вдома сиди, навіщо та дача...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus