USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому ЦНАПі ввели послугу попереднього запису

12 Серпня 2015 21:00
Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку для відвідувачів, які подають заяви на отримання адміністративних послуг, проводиться попередній запис на зручний для них день та час.

Про це повідомили у департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку».

Аби не гаяти часу в очікуванні, громадянам пропонують скористатися можливістю попереднього запису. Якщо ви прийшли до Центру, а в черзі перебуває більше п’яти людей – термінал автоматично про це повідомить. У такому випадку краще зекономити свій час та самостійно обрати певну годину, взявши талон попереднього запису.

Для попереднього запису необхідно звернутися до консультанта на рецепцію та взяти талон електронної черги відповідного формату, в якому відображається: дата і час, на який був здійснений попередній запис; назва послуги, за якою звернувся заявник; ідентифікаційний номер, за яким підтверджується реєстрація заявника в базі попереднього запису електронної черги.

Варто звернути увагу, що в талоні попереднього запису також вказаний період часу, у який необхідно підтвердити реєстрацію.

У запланований день та час завітайте до ЦНАПу та повідомте консультанта на рецепції про зроблений попередній запис та підтвердіть реєстрацію. Відтак, отримайте талон електронної черги, який забезпечить можливість отримати послугу у зазначений час.

У разі запізнення суб’єкта звернення на прийом за попереднім записом більше, ніж на 5 хвилин, попередній запис анулюється. У такому випадку відвідувач може подати документи в загальному порядку або вдруге записатися на певну дату та час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дід Шапокляк Показати IP 12 Серпня 2015 21:06
Багато хвалять ЦНАП, але сам стикнувся та розчарувався.
ЦНАП до дід Шапокляк Показати IP 12 Серпня 2015 21:30
Будь-ласка, уточніть за якою послугою Ви звертались у ЦНАП та коли. Будемо вдячні за відповідь. Нам важлива Ваша думка!!!
пані Показати IP 12 Серпня 2015 22:53
Приходила в цнап два дні тому з дитиною. Черга, вузький коридор, сварки, духота. Немає ще у нас культури, якби не назвали установу.
я Показати IP 13 Серпня 2015 06:57
это что, сначала надо прийти на запись на талон, во второй раз прийти подтвердить, а в третий раз только попадешь????
Луцкий Показати IP 13 Серпня 2015 08:34
не рассказывайте глупостей, в цнапе всё цивилизовано. без взяток и гемороя. совсем уже зажрались - раз вам в цнапе плохо.
001 Показати IP 13 Серпня 2015 12:43
На вахті некомпетентні дівчата незрозуміло відповідають на питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus