USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку ДТП поблизу Центрального ринку

16 Жовтня 2016 17:50
Дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків трапилася сьогодні, 16 жовтня, поблизу Центрального ринку Луцька.

Так, на перехресті поблизу ринку зіткнулися Nissan Micra та Volkswagen Passat, - повідомляє Район.Луцьк.

На місце одразу прибули патрульні. Згідно з інформацією правоохоронців, ніхто в автопригоді не постраждав. На водіїв склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Автомобілі отримали механічні пошкодження.

Деталі з'ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
очевидець Показати IP 16 Жовтня 2016 18:22
Я був очевидцем цієї "пригоди" - якраз переходив перехід навпроти ринку, а зіткнення відбулось між двома переходами. Банальна ситуація з незнання елементарних правил руху зі сторони авто вишневого кольору. Обидва водії - молоді жінки. Та, за якою право, вискочила з машини і зразу застосувала ненормативну лексику: "Куди ти, бл*дь-с*ка, їдеш!?.. Обійшлось без бійки, ніхто нікого за волосся не тягав, нікого мордою об асфальт не били. Богу дякувати... Бо ж знаєте, усе могло бути коли дві б*би... Далі не буду, а то теж тягне на ненормативну лексику . На баранах їм би їздити по сільському подвір*ю.
Зайчик до очевидець Показати IP 16 Жовтня 2016 21:47
Сам на барані катайся
русский до очевидець Показати IP 17 Жовтня 2016 00:51
ну нех3ра не ясно , что ты описал...и при чем тут бараны...
ха ха до русский Показати IP 19 Жовтня 2016 14:53
все внятно пояснив очевидець. ти - баран, якщо не зрозумів.
Українець до очевидець Показати IP 17 Жовтня 2016 10:10
Влупили б тобі машину отак от, а ти б мабуть вийшов і сказав, любий чоловіче так класно шо ви мені тачку розбили , все кльово, давайте ше пообідаєм разом. Лайка- це стан афекту людини, виписувати про це в коментарях не потрібно. А про баранів, дай Боже тобі нормальної їзди на дорозі, шоб не прийшлось на баранах в селі їздити, в чому я дуже смніваюсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus