USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ліна Костенко не приїде на Волинь у лютому

21 Січня 2011 13:45
Ліну Костенко запросять на Волинь на вересень, коли у Волинському національному університеті імені відбуватиметься симпозіум з нагоди ювілею Лесі Українки.
Спочатку видатну українську поетесу планували запросити на урочисту академію, яка відбудеться 25 лютого, в день народження Лесі Українки, повідомляє Волинська ОДТРК.
Однак тепер її хочуть бачити на Волині восени. Про це розповів заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.
А у лютому «будуть Оксана Забужко, Мирослав Попович, Микола Жулинський. Буде урочиста академія, всі заходи проведемо на пристойному рівні», – запевнив Курилюк.
Згідно із планом заходів до 140-річчя від дня народження Лесі Українки, в селі Колодяжне Ковельського району відбудеться наукова конференція, яку зініціював Волинський краєзнавчий музей, а в Луцьку – конкурс хорового мистецтва імені Лесі Українки. Чекатимуть на Волині й колектив Донецького театру опери і балету, а також акторів Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЛітРедактор Показати IP 21 Січня 2011 19:53
У Ліни Василівни - досить поважний вік.. Чому тягнути до осені???А Забужко вже давно на Луцьк "забила"...
Марія до ЛітРедактор Показати IP 21 Січня 2011 21:31
Тобто "до осені ще може вмре", ви це маєте на увазі? Шановний (чи шановна) - ви взагалі про таке поняття як такт і вихованість знаєте? Думайте, що ляпаєте!!!
ЛітРедактор Показати IP 22 Січня 2011 12:49
Маріє, тільки ВИСОКОТАКТОВНА людина може кинути останню репліку)))) Про смерть - це суто ваше сприйняття!! Усі ми під Богом ходимо, і ще невідомо, хто коли відійде...
Небайдужа Показати IP 22 Січня 2011 14:34
А якщо Костенко приїде сама? Без запрошення? Вас читають не тільки в Луцьку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus