USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Обласна рада може заборонити проведення концерту Потапа і Насті

23 Березня 2016 16:50
Попри те, що громадські активісти Луцька виступають проти проведення в місті концерту Потапа і Насті Каменських, організатори концерту закликають до поваги й заявляють, що концерт у Луцьку таки буде. І попри те, що тема набрала резонансних обертів і в справу втрутилася обласна рада, квитки на концерт вже розкупили.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що улюбленці багатьох вікових поколінь Потап і Настя виступлять у Луцьку 18-го квітня. Артисти звернулися до волинян і закликали усіх приходити на концерт.

Потому в мережі декілька луцьких громадських організацій оприлюднили звернення до Луцького міського голови Миколи Романюка з тим, що вони вважають неприпустимим виступи деяких виконавців на території міста. Це звернення вони активно поширили у соціальних мережах, яке набрало чималої підтримки серед користувачів. Як наслідок, близько 10 громадських організацій Луцька домовилися сісти за круглий стіл після якого луцьку владу попросили заборонити концерт.

Із цього приводу представник концертного агентства Катерина Орлова надіслала ІА Волинські Новини лист із роз’ясненням позиції організаторів заходу.

Зокрема, вона наголосила на тому, що ніхто не має права вирішувати за лучан, які вже купили квитки, як саме вони хочуть провести свій відпочинок, як відволіктись від щоденних турбот та проблем.

Щодо негативних відгуків та заклику до бойкоту, пишуть організатори, це є «цькування фанатів, які збираються відвідати концерт 18 квітня», й зневагою та нетерпимістю до поглядів інакомислячих людей. Тому організатори концерту Потапа та Насті закликають невдоволених активістів поважати погляди тих, хто має твердий намір відвідати цей концерт.

Також у листі запевнили, що артисти мають проукраїнську позицію й не мандрують до країни-агресора чи в анексований Крим із заробітками.
Як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини директор Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка Анатолій Глива, угоду з організаторами на проведення концерту в стінах облмуздрамтеатру ще не уклали.


«Лист-замовлення щодо намірів провести концерт до нас надійшов. Відповідно, була усна домовленість, що вони до нас приїдуть і ми підпишемо договір. Втім, сьогодні стало відомо, що обласна рада не підпише цю угоду. Вона є власником майна та має на це право», - розповідає Глива.

Зауважимо, що згідно з процедурою заявку має підписати перший заступник голови облради Олександр Пирожик. Якщо ж він буде проти такого дійства, то останнє слово буде за профільною комісією. Олександр Пирожик вже заявив про свою відмову.

«Щодо мене, як посадової особи, і як громадянина України, то я такого звернення не підпишу. Якщо ж організатори будуть думати, що вони все таки праві, тоді це питання розгляне профільна комісія з оренди майна комунальної власності. Я думаю, що думка депутатів буде такою ж, як і в мене», - каже посадовець та додає, що в облраду ще не надходило звернення від організаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 23 Березня 2016 17:24
Що може зробити Пирожик?
дідо Показати IP 23 Березня 2016 17:48
Співпраця артистів з країною окупантом є закликами до екстримізму,сепаратизму та тероризму. Прості росіяни бачать,як приїзджають артисти з України, і роблять висновок, що там є громадянська війна з двома поглядами.
Клава Показати IP 23 Березня 2016 18:25
Дикі,дикі люди....!!!!
Федот Показати IP 23 Березня 2016 18:27
Активісти ви не забороняйте концерт,краще самі в карооке неходіть і неспівайте,!
Вася Показати IP 23 Березня 2016 18:38
Пирожик може,він Розембаума привозив,тема відома.
Андрій до Вася Показати IP 23 Березня 2016 19:39
На пару з своєю ленкою колишньою мутив. а тепер ПАТРІОТ і ГРОМАДСЬКИЙ ДІЯЧ
007 Показати IP 23 Березня 2016 18:55
о ти скажи а? Лютий то звізда.... б...ть, і.д. то слухати краще, так по вашому!!! До чого світ котиться, що вони вже зробили вам не так. Ідіть краще до прокуратури щоп'ятниці і забороніть їм шашлик коптити що на всю Винниченка чути. А в понеділок тільки й чути як тонами пляшки виносять.Отам бардак!!!
123 Показати IP 23 Березня 2016 19:48
Я ЗА те щоб Потап виступав! Хочу бачити Потапа!!! Є одна умова - виступати має так, як і в рашці - з опущеними штанами, демонструючи єдине достоїнство, яке у нього є!!!!
321 Показати IP 24 Березня 2016 10:50
Потрібно масово ігнорувати концерти, а не забороняти. Щоб ці п*ци не відчували себе дисидентами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus