USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Тартак» виклав у мережу новий альбом

23 Листопада 2015 12:02
Новий альбом гурту «Тартак» «Ввічність», робота над яким завершилася ще влітку, з’явилася в онлайн-магазині Google Play. Про це написав сам Сашко Положинський на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Оголошую офіційно про вихід нового альбому гурту «Тартак» – «Ввічність», – написав фронтмен гурту.

Вибачайте, що без попередження... Просто мене вже кілька разів з цим альбомом обламували... От і зараз - на iTunes якийс...

Posted by Олександр Положинський on 22 листопад 2015 р.
Як повідомляє «MusicInUA», на фізичному носії альбом, випуском якого займається лейбл «Bog Da Nova Muzyka», з’явиться, у грудні.

Концертна презентація «Ввічності» відбудеться 20 грудня у столичному клубі «Sentrum».

Нагадаємо, 20 листопада сайд-проект Олександра Положинського Був’є презентував кліп на пісню «Голова». Крім цього, учасники гурту повідомили, що дебютний альбом колективу побачить світ до кінця поточного року.

«Поки перші щасливці вантажать і слухаю альбом «Ввічність» групи «Тартак», я не втомлююся нагадувати про існування ще одного прекрасного колективу та його першого відеокліпу», – написав Положинський у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тартаку Показати IP 23 Листопада 2015 21:44
що таке тартак???..дійсно був!!!!...самобутній цікавий колектив років 10 тому...були хіти!!! були цікаві композиції....а що зараз? чергова маячня !!!речетатив під нескладну мюзічку)))...звісно Положинський як особистість є цікав...як людина,також доволі сильна духом та переконаннями...але в плані творчості...аж занадто довгий застій(аля Юрій Лоза..Мой маленькій плот знають усі...ось його і катає вже 30!!! років)
Микола Показати IP 18 Грудня 2015 03:09
Так добре Вам таке писати! =) Нормальний альбом. Краще за "Сімку" це 100%. Так, це не старий Тартак теж 100%. Група розвивається, мені спадобався "Ввічність". І без того не багато таких як ці хлопці серед української естради.
Олесандр Показати IP 15 Травня 2017 11:50
Мені навпаки нова творчість більше подобається, особливо тексти пісень у новому альбому як не зараз дуже актуальні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus