USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вшанували Шевченка. ФОТО

9 Березня 2011 16:07
Покладанням квітів до пам’ятника та читанням віршів відзначили у Луцьку 197-річчя від дня народження українського митця Тараса Шевченка.
З нагоди річниці в обласному центрі відбулася літературно-мистецька година, – повідомили у Луцькій міськраді.
У заході взяли участь голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, голова обласної ради Володимир Войтович, луцький міський голова Микола Романюк.
Урочистості продовжило літературно-мистецьке свято «Кобзарю! Знов до тебе я приходжу…» у Палаці культури міста Луцька.
10 березня у місті планують провести громадську ходу від Свято-Троїцького кафедрального собору до пам’ятника Тарасові Шевченку, де о 12-й годині має розпочатися панахида.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ястребок Показати IP 9 Березня 2011 16:09
Классные фотки, респект "ВН".
VSC Показати IP 9 Березня 2011 17:14
Согласен, ВН научились фотографировать. При задней подсветке, даже получились контрастные лица.
Добрый Гоблин Показати IP 9 Березня 2011 17:23
Лыхо лышенько-бида на тий Окраине. Т.Г. Шевченко
Юрій Ричук Показати IP 9 Березня 2011 17:24
ВН, звісно, приємні ваші слова, але істина дорожча - у тексті я згадка, про те, що ця інформація - не власна, а з міської ради. Відтак фото - авторства мерських фотографів. Підозрюю, Славіка Бєлова. :-)
Лучано Показати IP 9 Березня 2011 17:59
Одні комсомольці. Тьху. Усіх інших - задушили - так вчили Україну любить.
Тарас Показати IP 7 Липня 2012 20:45
Шевченко выдал назло мертвым и живым бендерам и евроинтеграторам в предисловии к «Гайдамакам»: «Нехай житом-пшеницею, як золотом покрита, НЕ РОЗМЕЖОВАНОЮ останеться навіки од моря і до моря слав’янська земля». три четверти произведений Шевченко написаны по-русски! Шевченко — это русский прозаик. Даже свой дневник он вел не на наречии родного села, а на языке империи, общерусском языке. ЗА ПОЭМУ "ЕРЕТИК", ТАРАС ШЕВЧЕНКО БЫЛ ОФИЦИАЛЬНО ПРОКЛЯТ КАТОЛИЧЕСКОЙ ЦЕРКОВЬЮ, А ЕГО ПРОИЗВЕДЕНИЯ БЫЛИ ПУБЛИЧНО СОЖЖЕНЫ В ВАТИКАНЕ НА ВАТИКАНСКОМ ХОЛМЕ В 1845г..... То есть, В ВАТИКАНЕ СОЖЖЕНЫ БЫЛИ ВСЕ ЕГО СТИХИ, И КОБЗАРЬ В ТОМ ЧИСЛЕ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus