USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бізнес-леді схитрувала із продажем іномарок

12 Травня 2010 16:02
Директорка одного з волинського товариств вирішила приховати від митного контролю реальну вартість автомобілів, які ввозила в Україну.

Про це інформує управління податкової міліції обласної ДПА.

Як з’ясували співробітники податкової міліції Волині, продаючи іномарки за іншою ціною, нижчою від митної вартості, жінка-бізнесмен ухилилася від сплати до бюджету майже 200 тисяч гривень.

Цей факт встановили в ході оперативно-розшукових заходів у рамках операції «Щит». Зібрали матеріали, що переконливо свідчать про свідомий намір бізнес-леді злукавити зі сплатою податків.

Сьогодні правоохоронці знають достеменно: щоб мати більший зиск від реалізації машин, директорка фірми за попередньою змовою з поки невстановленими особами використала фіктивні документи про вартість семи машин. А потім, продаючи автівки, свідомо в податковому обліку використовувала в розрахунках ціну, суттєво меншу від митної.

За фактом умисного ухилення від сплати податків у великих розмірах проти директорки ТзОВ порушено карну справу. Майно підприємства та сім автівок, загальною вартістю понад мільйон гривень, перебуває під арештом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 12 Травня 2010 16:06
Неужели Танюха залетела? Так ведь не по собственной воле, а токмо волею работодателя. У ней самой мозгов на такое не хватит. А так красиво в журнальчиках смотрелась. Ну, думаю отмажется, покровитель не из простых работяг.
GTS Показати IP 12 Травня 2010 16:53
Невже АЦ "Махimus"????
Fantom Показати IP 13 Травня 2010 09:16
Напевно не поділились з митниками =))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus