USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За годину блокування шахтарями Волинська митниця втрачає мільйон гривень

9 Жовтня 2017 17:09
Годинне блокування руху товарів трасою через митницю коштує державній скарбниці більше мільйона гривень.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький, коментуючи протести шахтарів, які 9 жовтня заблокували рух транспорту через "Ягодин".

"Вимоги гірників вважаю зрозумілими і справедливими. Юридичну оцінку їхнім діям нехай дають правоохоронці. Але як начальник Волинської митниці, у структурі якої пост "Ягодин" є бюджетоформуючим, хочу звернути увагу політиків та профспілкових діячів вугільної галузі, що за підсумками 9 місяців цього року середньоденний показник надходжень Державного бюджету від роботи митниці склав 26,7 млн грн.. Тобто, годинне блокування руху товарів трасою коштує державній скарбниці більше мільйона гривень. Нелогічно продукувати збитки, якщо претендуєш на доходи", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, сьогодні зранку два автобуси з шахтарями відправилися з Нововолинська на акцію протесту. Протести шахтарів розпочалися 2 жовтня - гірники відмовилися спускатися в копальню та продовжили висувати свої вимоги 4 жовтня під стінами ДП “Волиньвугілля”. Вимоги шахтарів залишаються незмінні: виплата заробітної плати за липень та серпень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Жовтня 2017 17:32
А хто організув це незаконне блокування державного кордону? Призвіща? То вже повинні прокуратура та суд вирішувати з тими наглими організаторами! І хай потім організатори зі своїх кишень державі погасять мільйонні збитки! До чого прикордонники, митники , далекобійники та прості люди до проблем шахтарів, які вугілля не добувають, а зарплатню хочуть отримувати вчасно? То називається шантаж держави за рахунок непричетних громадян!
Показати IP 9 Жовтня 2017 18:02
Митниця втрачає за годину мільйон гривень - а митники мільйон $ )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus