USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЛПЕ купує польські тролейбуси, які жодного разу не їздили містом

30 Червня 2017 15:35
П’ята частина старих тролейбусів, які купили в Польщі для Луцького підприємства електротранспорту, не працюють. Більше того, водії ЛПЕ розповідають, що окремі машини взагалі ніколи не виїжджали на маршрут.

Водій ЛПЕ Анатолій Вакулюк працює на міському транспорті вже 27 років. За час його роботи на підприємстві змінився не один керівник. Втім, розповідає Анатолій Вакулюк, з приходом Ігоря Грицюка ЛПЕ почало занепадати ще більше, а люди масово звільняються. Чоловік каже, що втомився мовчки дивитися на самочинство керівника та нищення комунального підприємство, тому вирішив розповісти про ситуацію із середини.
«Те, що робить Грицюк і як він керує – просто немає слів й терпіння. Перше, що нас як водіїв дивує, це політика щодо польських тролейбусів. От уявіть, їх купили 25 штук і 5 машин не їздять. А ті, які на ходу, то на морозі глухнуть. Накупили такого старого лахміття, що, наприклад, тролейбус № 228 місяць варили й зробили тільки передню частину машини, а ще потрібно серединку варити й кінець тролейбуса. Тому їх і привозять такими обклеєними рекламою, щоб не було видно, які вони гнилі й діряві. А машина № 233 взагалі ніколи не їздила в Луцьку, цей тролейбус жодного разу на маршрут не виходив. То постає питання, навіщо їх купувати й хто на цьому наживається?! Натомість, мою стару машину ЗІУ №115 продали у Польщу й вона там досі їздить, як ретро-машина. Зауважу, що тролейбус продали після капітального ремонту й він був у значно кращому стані, ніж польські, які нам дають зараз», - розповідає Анатолій Вакулюк.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ПОЛІТИЧНА СТРАТЕГІЯ» ЩЕ ДИРЕКТОРА ЛПЕ ІГОРЯ ГРИЦЮКА

Та додає, що з приходом директора Ігоря Грицюка багато водіїв звільнилися.

«Ще торік нас було 113 водіїв, зараз лишилося близько 90 осіб. Частина в Київ поїхала, хтось в Польщу на роботу збирається. Цьому процесу є дві причини: залякування колективу, звільнення неугодних та політика щодо виплати зарплатні. У нас зараз найнижча зарплата водіїв тролейбусів по Україні, а в директора найбільша й перевищує нашу в 4 рази. Такого ніколи й ніде не було. От я водій з першим класом маю зарплату 4 тисячі, а Ігор Грицюк понад 17 тисяч гривень. Натомість в Києві наші водії отримують 11.2 тисячі гривень, кондуктор 7-8 тисяч гривень, а директор має біля 10 тисяч гривень. Це просто «бардак», - обурюється водій ЛПЕ.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, депутати міськради рекомендували звільнити Ігоря Грицюка за зловживання та численні претензії до його роботи й Міністерство інфраструктури погодило це. Втім, депутат міської ради Алла Надточій на інтернет-сторінках опублікувала сумнівний документ нібито про скасування у міністерстві рішення щодо звільнення Грицюка. Але цей документ без дати і без вихідного номера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 30 Червня 2017 19:40
Прокрався, розвалив підприємство - то виганяйте - скільки можна писати!!!
Смл Показати IP 30 Червня 2017 21:38
Депо стоіт автобус не іздить чому маршрутка 9 номер забито нехай іде великий чого гниють і ше напісано автобус продавати буде чого.
Рома до Смл Показати IP 1 Липня 2017 15:14
Ти циган?
ВОВК Показати IP 30 Червня 2017 22:53
Ну нехай вже "Ваула" не "трусить" на рахунок зарплати у 4 тисячі, всі хто працює у ЛПЄ знають що цей пан найскупіший водій всього підприємства і працює практично без вихідних, навіть коли одружувався то практично на другий день після свого весілля вийшов на роботу!
Петро до ВОВК Показати IP 30 Червня 2017 23:59
І коли в нас працювати стало соромно? А бути злодієм - почесно? Ще й "героя України" і ордена дадуть..?
Віка до ВОВК Показати IP 1 Липня 2017 19:56
Ну і поставили би цього водія директором. Роботу досконало знає. Працьовитий. Він все там до ладу б привів.А то прийде знов "багатий пан", який тільки свою вигоду і знає. І користі громаді з такого керівника ніякої.
Працівник до Віка Показати IP 2 Липня 2017 00:05
Віка, Ви певно не заєте цього чоловіка коли робите такі гучні заяви!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus