USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Газові «платіжки» отримуватимуть поштою

10 Червня 2015 08:45
У ПАТ «Волиньгаз» уклали договір з «Укрпоштою», працівники якої розноситимуть рахунки за газ до осель волинян.

Про це під час прес-конференції із керівним складом організації розповів голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

З його слів, відтепер волиняни можуть сплачувати за блакитне паливо не тільки по абонентських книжках, а здійснювати оплату у відповідності до рахунків.

«Ми уклали відповідні угоди з «Укрпоштою» працівники якої відтепер будуть розносити раунки до домівок наших абонентів. Такі роботи проводили в Луцьку, а тепер будемо працювати й по області. В тому рахунку, який споживач буде отримувати, він зможе самостійно вписати дані з показниками лічильника і фактично самостійно їх проплатити. Тобто уже не буде необхідності передавати ці дані в певні установи. Більше того, споживач зможе заплатити не за той показник, що виставляє газопостачальник, а за той, який сам собі визначить», - каже очільник «Волиньгазу».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у ПАТ «Волиньгаз» розповіли, що робитимуть з тими, хто має велику суму заборгованості за газ. Окрім цього, керівники організації розповіли про нові ціни на газ, а також про порядок нарахування сплати за блакитне паливо й про те, що уже через два місяці лучани матимуть змогу платити за газ через мережу інтернет.

А тим часом, на тлі обвалу світових цін на нафту, російський газ продовжує дешевшати. Як повідомлялося, із липня ціна на газ з РФ знизиться на 24%. Отож українська влада тепер не зможе «відкрутитися» від необхідності значно знизити ціну на газ і для власного народу.

Так, після різкого підвищення ціни на газ у громадськості виникає логічне запитання: куди ідуть ці кошти? Відповідаючи на це запитання, голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя повідомив, що ПАТ «Волиньгаз» отримує менше 10% коштів, які сплачують волиняни за користування газом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мік (галицька миша) Показати IP 10 Червня 2015 10:34
Очень правильное решение!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus