USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін скоротив кількість перевірок у сфері ціноутворення

7 Грудня 2017 17:56
Кабмін прийняв постанову "Про внесення змін до пункту 7 додатка до постанови КМУ від 1 серпня 2013 р № 533", яким змінив періодичність проведення Держпродспоживслужбою планових перевірок дотримання підприємствами вимог формування, встановлення та застосування державних регульованих цін. Про це повідомили у Держпродспоживслужбі, передає УНН.

Тепер компанії, які відносяться до високого ступеня ризику, будуть планово перевіряти не частіше 1 разу на 2 роки замість 1 разу на рік, а підприємців, віднесених до середнього ступеня ризику, - не частіше 1 разу на 3 роки замість 1 разу на 2 роки.

"Прийнятий документ сприятиме вдосконаленню проведення держконтролю за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін і значного зменшення навантаження на суб'єкти господарювання", - уточнюється в повідомленні.

Відзначимо, постанова КМУ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Нагадаємо, сьогодні набув чинності закон про захист бізнесу від тиску силовиків, який, зокрема, передбачає заборону необгрунтовано вилучати документи та сервери під час обшуків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus