USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Керівництво «Укртелекому» спробувало штучно збанкрутити компанію

22 Лютого 2010 14:29
Обсяги фінансових зобов\'язань «Укртелекому» досягли розміру статутного капіталу товариства. Глава наглядової ради компанії звинуватив її керівництво у створенні підстав для штучного банкрутства.
Керівництво «Укртелекому» намагалося довести компанію до штучного банкрутства. Про це на прес-конференції повідомив голова наглядової ради, голова держадміністрації зв\'язку Микола Гончар.
«Обсяги фінансових зобов\'язань «Укртелекому» досягли розміру статутного капіталу товариства. Це загрожує реальним банкрутством товариства», - сказав Гончар. «У 2008 році збиток «Укртелекому» був 1,5 млрд гривень, у 2009 році ми заборонили практично всі інші витрати, які були незрозумілі, і почали виходити на цифру 500-600 млн, на 2010 рік нам запланували знову збиток 1,5 млрд гривень ... це робилось штучне банкрутство», - повідомив голова держадміністрації зв\'язку.
Також Гончар звинуватив керівництво «Укртелекому» у неефективному використанні коштів, зокрема, інвестицій у різні проекти, передає ТСН.
«За моїми висновками, «Укртелеком» з 2005 року по мільярду гривень на рік закопував в землю, а ефективність проектів була дуже низька... частка ринку телекомунікаційних послуг скоротилася до 18%», - заявив Гончар.
За його словами, дані, які підтверджують неефективність дій керівництва «Укртелекому», опинилися у розпорядженні Держадміністрації зв\'язку після передачі державного пакету акцій компанії в управління Міністерства транспорту та зв\'язку у серпні-вересні 2009 року.
«Ми почали дуже ретельно вивчати ситуацію в телекомі. Вивчення почали в серпні місяці, коли нам почали передавати. Передача була важка ... завдання, яке нам поставив прем\'єр-міністр, - навести порядок у цій структурі, щоб воно було прибутковим. ... Ситуація, яка там склалася... ми знали, але не могли здогадуватися, що там ситуація така дуже складна. Підприємство втратило усі позиції на ринку, - повідомив Гончар.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus