USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьктеплу» виділили кошти на погашення боргу по зарплаті

22 Серпня 2017 17:30
З міського бюджету ДКП «Луцьктепло» виділили 1 мільйон 118 тисяч гривень, аби підприємство змогло виплатити зарплати робітникам. Окрім того, 3 мільйони 200 тисяч гривень виділять для пільгових категорій населення.

Про це стало відомо на позачерговому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради 22 серпня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧЕРЕЗ АФЕРУ «КОНТИНІУМУ» НА ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО» ЗАБЛОКУВАЛИ РАХУНКИ

Директор департаменту бюджету та фінансів Луцької міськради Лілія Єлова зазначила, що проект рішення передбачає передачу коштів ДКП «Луцьктепло».

«Пропонується передбачити кошти на заробітну плату ДКП «Луцьктепло» у сумі 1 мільйон 118 тисяч гривень за рахунок зменшення видатків на погашення кредиту по ЄБРР в сумі 918 тисяч двісті гривень та на проведення правоохоронних засобів по мобілізації у сумі 200 тисяч гривень. В зв’язку з важким фінансовим станом підприємство не може заплатити зарплату. Пропонується зменшити видатки на надання субсидій, а збільшити видатки на надання пільг різним категоріям громадян», - підсумувала Лілія Єлова.

За відповідне рішення проголосували більшість членів виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
котельня Карбишева Показати IP 22 Серпня 2017 18:03
А мені?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus