USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маєток екс-очільника волинської міліції очима відомого журналіста

6 Червня 2015 13:27
Маєток екс-очільника волинської міліції і уже колишнього начальника київської міліції Олександра Терещука відвідав журналіст Роман Бочкала. Він поділився своїми враженнями з приводу «не кволого» будинку міліціонера та його «скромних» авто. Про це інформує «Преса України».

Як розповідає Бочкала, він побував поблизу маєтка тепер уже колишнього начальника київської міліції, генерал-майора міліції Олександра Терещука. Зі слів журналіста, один із сусідів відразу став захищати правоохоронця.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Терещук побудував триповерховий особняк на землі, яка заарештована за підозрою в незаконному виділенні.

Сам Терещук заявляв, що має всі необхідні акти на землю, і будівництво його будинку було повністю законним.

«За Терещука я голову дам! - не вгамовувався сусід, схоже теж мент», - розповідає Бочкала.

Що ж до маєтку, то його Бочкала назвав доволі «не кволим».

«Куди там Жеглову з Шараповим. Інші нині слідчі», - зазначає журналіст.

Крім цього, помітив Бочкала у дворі міліціонера і «скромний» автопарк: BMW X5, Volkswagen Tiguan і трактор.

«Я подзвонив - замок клацнув. Мабуть, когось чекали. У дверях з'явилася жіноча постать середніх років. Поки вона дійшла до воріт, то зрозуміла - гість непрошений і зачинила хвіртку», - розповідає журналіст.

Після таких спостережень Бочкала пропонує, щоб кожен наступний очільник відразу показував свою віллу.

«Щоб потім образливо не було. І давайте визначимося, в якому житлі дозволено жити керівникам ДАІ, міліції та інших органів, а в яких - ні. Щоб до маразму теж не доходити. Будинок не вчора ж збудований, а вже дев'ять років як. Так що питання треба ставити не тільки до власника, але й тих, хто його призначав», - зауважує Бочкала.

Нагадаємо, генерал-майор міліції, начальник ГУ МВС України в Києві Олександр Терещук потрапив під люстрацію згідно закону «Про очищення влади». Відповідне рішення оголосив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
я Показати IP 6 Червня 2015 13:32
Звичайний будинок, в мене кращий
777 до я Показати IP 6 Червня 2015 15:37
ти теж на 3-5тис зарплати побудував
Анатоль_ Показати IP 6 Червня 2015 13:50
Нічого особєнного. Кожна людина може собі позволити, якщо буде жити економно та відкладати копійочку до копійочки!
Анонім Показати IP 6 Червня 2015 13:57
А якщо він мав підробне господарство і регулярно возив яйця на базар,молоко здавав в приймальний пункт, то він мабуть ще й не один такий будинок має. А так нічого особливого- кожна доярка, лісоруб, пастух в нашій державі живуть так само
Анатоль_ до Анонім Показати IP 6 Червня 2015 14:19
Я це саме ж і кажу усім. Після Революції гідності жити стало значно краще для простого люду!
Стецько до Анонім Показати IP 6 Червня 2015 20:07
Поїдьте в Боголюби, Піддубці, Липини й інші приміські райони - знайдете будиночки врази боГГатчіші! Цей скромняга, в поріння з тим що біля провінційного Луцька набудували! Факт!
до Аноніма Показати IP 6 Червня 2015 14:04
Цілком з Вами згідна! Дуже вже Ви спостержливі! А то пристали до бідного головного мента!
знайко до до Аноніма Показати IP 6 Червня 2015 16:23
"Кістку" кинули - гризіть, а верхівка і далі свє робить! От народ сліпий і недалекий!:)
дідо Показати IP 6 Червня 2015 14:54
Бідна людина,навіть бампер до Х5 не може купити.
Каям Показати IP 6 Червня 2015 15:54
коментар було видалено
ху...м до Каям Показати IP 6 Червня 2015 16:22
Людині скільки років, вислуга, звання... а що ти за своє життя зробило? Тільки і можете що на чуже заритись і нічого власного не зробивши!!!
Анонім Показати IP 6 Червня 2015 16:54
Тількі новини за цього мудака як на сайті збирається його ріжня
Маузер Показати IP 6 Червня 2015 17:41
Бандюгу без суда и следствия _ РАСТРЕЛЯТЬ !!!! А в этот дом поселить людей, которые лет 20 стоят в очереди на жилье , т.к. эти деньги украдены у государства за которые можно было построить людям несколько обычных домов. Машины КОНФИСКОВАТЬ !!! и отдать участникам АТО (или тем же простым милиционерам, которые честно воюют на Востоке). И так поступать с каждой ворюгой (гос.служащим), который не сможет довести свои доходы за которые он приобретает или построил свою недвижимость.
Вальтер до Маузер Показати IP 7 Червня 2015 09:11
Ну так починай з вершків! Що - страшно?:)
ого до Маузер Показати IP 7 Червня 2015 09:32
Межигірря вже сиротам передали ?? не в курсі ??
Беркут Показати IP 6 Червня 2015 17:52
Треба працювати а не бігати з палями у балаклавах, і буде будиночок, а так будуть москі на асвальті...
Маузер до Беркут Показати IP 6 Червня 2015 18:08
Як що чесно працювати, то при окладі премьера на такий "будиночок" ХРЕН ЗАРОБИШ !!!
Вальтер до Маузер Показати IP 7 Червня 2015 09:12
А у прем'єра ще крутіше, но про нього тсс...
Всім Показати IP 6 Червня 2015 18:16
Коли міліціонери, прокурори, судді починають говорити про працю - стає очевидним, що праця для них є просто діяльністю, продуктивність якої має виключно антисуспільний характер.
Луцьк Показати IP 6 Червня 2015 18:16
Ви заїдьте в Липини,Боголюби,Боратин,і подивіться як прості люди підприємці з ринку живуть а це полковник міліції який двадцять років працював і що повинен в гуртожитку жити.Всі хто не вдоволений його будинком просто все життя комусь заздрять.І всі вони зараз в автомайдані,в правому секторі,самообороні...Ходять в камуфляжі і думають як в багатих людей відібрати рубля.
дідо до Луцьк Показати IP 6 Червня 2015 18:40
На зарплату начальника міліції такі хороми непобудуєш.
Анонім до Луцьк Показати IP 6 Червня 2015 20:10
100% підтримує, правда правдою, але люди будьмо адекватні він електриком на заводі все життя працював. За 20 років кожен мент таку хату збудує, й участковий якщо постарається
Цирк Показати IP 6 Червня 2015 21:33
коментар було видалено
копач до Цирк Показати IP 6 Червня 2015 23:20
там ще і в мрео сидять на ментовських бідних посадах взяточники втому числі і дружина обласного голови вітера які вже по три вілли побудували на свої зарплати їх здати не можна бо сам додому не попадеш
совість Показати IP 6 Червня 2015 23:51
Люди! Не будьте злими! Кожен мужчина повинен посадити дерево,виростити сина і збудувати будинок! Не потрібно заздрити іншим ,а працювати,набувати те,що зможеш лишити після себе своїм дітям. Хіба наші батьки жили не так?
Гапка Показати IP 7 Червня 2015 00:36
Дійсно скільки потрібно було посадити, щоб так жити. От і досадилися, і добудувалися, ще дуже модно серед бувших працівників правоохоронних органів заводити приватні конеферми. Браво! А попередньому дописувачу пора знати справжній чоловік має бути порядною і чесною людиною, а дерева хай садять ті хто вміє це робити, порядні люди залишать після себе справедливе і цивілізоване суспільство, а не злодійську країну.
без імені Показати IP 7 Червня 2015 07:29
націоналізувати! передати інвалідам для реабілітаціі! генерала на війну! а потім в його ж будинок на реабілітацію!
Шок!!!! Показати IP 7 Червня 2015 08:59
Злі ви люди!!!! Мені от цікаво на які гроші живуть наші патріоти? ніде не працюючі. Їм ж легше ж все люструвати і відібрати!!!!
не пацик Показати IP 7 Червня 2015 10:43
якщо в хаті е рояль-то він шарапов :- якщо журналіст рояля небачив то він просто укроментохенерал без рояля : порекомендуйте шпизі купити рояль до хати-буде як жигло бо скоро по його маеткам делегація навідаеться : Головне щоб був рояль в хаті
Анонім Показати IP 7 Червня 2015 12:48
Оце і накопав на терещука кривого х5 трактора про якого він сам розповідав слідчий ти б краще показав би його будинок на березі Дніпра і за одно його сусідів
совість Показати IP 7 Червня 2015 20:45
Вся біда в тому,що в кожній розвинутій країні держава зацікавлена в тому,щоб її громадяни мали достойний рівень життя починаючи від лордів до осіб,які працюють на державу-держслужбовців.А у нас,на жаль робиться все для того,щоб цькувати людей один на одного. А в той час певні наші небожителі роблять свої чорні і брудні справи. А ви жеріться один з одним-їм це вигідно. Навіть їх не хвилює й те, що досі гинуть люди! Дорогі, тримаймося один одного,підтримуйте ближнього і .
совість Показати IP 7 Червня 2015 20:47
Перепрошую-не лордів,а бомжів. Мій комп'ютер відкоригував сам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus