USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Москва просить Київ захистити російські банки в Україні

16 Березня 2017 07:00
Голова МЗС Росії Сергій Лавров розраховує, що українська влада забезпечать безпеку “дочок” російських банків на території України.

Про це повідомляє Businessua.com

“Розраховуємо, що процедури, які відповідно до українського законодавства в цьому випадку можна застосувати, будуть задіяні без будь-якої політизації”, – сказав Лавров на прес-конференції в Москві, коментуючи ситуацію з актами вандалізму щодо відділень Сбербанку в Україні.

“Тут є зобов’язання у українських правоохоронців щодо неприпустимості якогось самосуду, якихось дій, які просто порушують закони, підривають право власності, які українськими законами охороняються”, – сказав журналістам міністр країни-агресора.

Напередодні дочірній банк Сбербанку Росії в Україні звернувся до правоохоронних органів у зв’язку з діями націоналістів біля входу в центральне відділення фінустанови в Києві.

До слова, вчора чорною фарбою у Луцьку розмалювали двері та вікна приміщення, яке займає відділення "Сбербанку Росії" у Луцьку. Невідомі написали фрази "RusBank", "Bank Over", "Game Over" тощо. Крім того, монтажною піною залили двері банку. Нагадаємо, депутати Волинської облради прийняли звернення щодо санкцій стосовно банків з російським капіталом в Україні. Не голосували лише депутати партії «Солідарність», які, на чолі з головою ОДА Володимиром Гунчиком , не з’явились на сесію облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Показати IP 16 Березня 2017 09:38
Порошенко виконає вказівку Путіна і Лаврова. Тільки українців Порошенко не хоче захищати !!!
корінний лучанин Показати IP 16 Березня 2017 09:42
На колінах "просить"
Справедливість Показати IP 16 Березня 2017 10:13
Гунчика на мило!!!!!!!!
11 Показати IP 16 Березня 2017 10:31
Порошенко просить їх забратися з України - до них не доходить, а банки їхні чогось має рятувати.Де логіка в кацапів?
Анонім Показати IP 16 Березня 2017 11:15
а лавруха не хоче компенсувати збитки , завдані українській економіці внаслідок окупації криму, знищення підприємств в лугандонії ? мова може йти про десятки трильйонів доларів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus