USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як «побудувати» школу за 5 тисяч гривень?

31 Січня 2014 08:17
Скільки цьогоріч виділять на будівництво волинських шкіл обговорювали під час комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку. Зокрема, згадали про проблемну школу, що у селі Осівці Камінь-Каширського району, про яку начувані навіть в уряді, інформує ТРК «Аверс».

Нагадаємо, ще у вересні минулого року батьки дітей, які там навчаються забили на сполох та через ЗМІ розповіли про те, що навчальний заклад перебуває в аварійному стані. Тоді сам Прем’єр-Міністр України Микола Азаров розпорядився владнати ситуацію. На що губернатор Волині Борис Клімчук пообіцяв звести нову школу. Втім, як з’ясувалося під час засідання комісії, обіцяного доведеться чекати не один рік. Наразі на Волині немає грошей на будівництво нових шкіл. Навіть на обіцяну міністром нову Осівцівську ЗОШ виділили лише 5 тисяч гривень. Цього забракне навіть на проектну документацію.

Заступник голови комісії Василь Васковець зазначив: «Прекрасно розумію коли мільйон, 500 тисяч, коли сімсот, ну п’ять тисяч, вибачте, якщо зараз нормальний проект зробити вдома, вам ніхто може не захотіти працювати, а то школу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
[email protected]. Показати IP 31 Січня 2014 09:10
Ці 5 тис.грн. необхідні для того, щоб були фінансові призначення для проведення процедури державної закупівлі, отримання дозвільних документів на початок будівництва, відкриття фінансування в казначействі до отримання основного фінансування з державного бюджету. Проведена робота дасть можливість максимально наблизити початок самого будівництва.
Анонім до [email protected]. Показати IP 31 Січня 2014 18:42
Ну от і все, готуйте контроль)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus