USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На участь у виставках управлінню туризму Луцька передбачили півмільйона

16 Листопада 2016 12:11
У рамках Програми розвитку туризму Луцька передбачені кошти на участь в міжнародних і вітчизняних туристичних виставках.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 16 листопада.

Так, в рамках Програми розвитку туризму у місті Луцьку на 2017- 2018 роки передбачено по 500 тисяч на участь у міжнародних та національних туристичних виставках, форумах, конференціях, семінарах тощо.

Зокрема, планується відвідати ярмарку туристичних продуктів (м. Познань, Польща), Міжнародну туристична ярмарку (м. Вроцлав, Польща), Міжнародну туристичну виставку «ITB Berlin» (м. Берлін, Німеччина), UITT «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм» (м. Київ), Брестську туристичну виставку (м. Брест, Республіка Білорусь), Міжнародний туристичний салон «Україна» UITM (м. Київ), Міжнародну туристичну виставку-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття» (м. Ужгород), Міжнародну туристичну виставку «Турбізнес» у Мінську (Республіка Білорусь), Міжнародну виставку-ярмарок «ТурЕКСПО» (м. Львів), Міжнародну туристичну виставку TT Warsaw (Польща) тощо.

Але ця стаття видатків обурила деяких членів міськвиконкому. Зокрема, Михайло Щур вважає недоцільним виділення півмільйона на поїздки.

«Ми їдемо в Німеччину, Польщу, Київ, Львів, Ужгород. А, може, варто ці півмільйона тратити на заходи в Луцьку, а не вивозити кошти за межі Луцька?», - поцікавився він.

Проте, начальник управління туризму та промоції міста Луцька Наталія Бунда вважає такі витрати виправданими: «Щоб про місто дізнатися туристи, ми маємо їхати, а не чекати, щоб до нас приїхали. Навіть якщо працівники їздять за кордон, то з метою презентації Луцька, аби залучити побільше туристів».

Урешті, члени виконкому вцілому затвердили програму розвитку туризму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пенсіонер Показати IP 16 Листопада 2016 12:24
Який туризм, за кошти бюджету ви що там бабулятори курите. Нехай їх фірми туристичні фінансують. Оприлюдніть бюджет річний цієї кантори туристичної при міській раді!!!! Це чорна діра а користі як від тих гномів кликунів. Краще парк почистіть від завалів сміття і кущів за ці гроші, стоянку звільніть біля Старого базару. Якщо рік ця контора не буде працювати ніхто в Луцьку і не замітить. Чим більше грошей в бюджеті тим більше маразм крепне і міська рада розширяється. Гн*ди а що ви зробили для мене??????
Турист Показати IP 16 Листопада 2016 13:37
Гарно посміхатися за кордоном БУНДА може й за свої гроші. Як керівник на промоушен Луцька хай пошукає інші шляхи фінансування виїздіів за кордон! Неспроможна - заяву на стіл, за бюджет і дурний здійснить поїздки. Ще не факт, що від її посмішки іноземці повалять до Луцька...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus