USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Районних голів навчають шукати гроші

5 Червня 2010 11:23
На дводенному семінар-навчанні, який триває в облдержадміністрації, голів усіх районів Волині навчають залучати інвестиції.

Про це повідомила прес-служба голови Волинської облдержадміністрації.

Участі у навчанні беруть 16 голів РДА та їхні заступники з інноваційно-інвестиційних питань.

Своєрідні курси про мистецтво спокушення інвестора для чиновників відкрив губернатор краю Борис Клімчук. До голів звернувся й заступник - Віталій Карпюк. Він розповів керівникам районів про розвиток агропромислового комплексу області. Мова йшла про інноваційно-інвестиційну діяльність та про стан та перспективи залучення інвестицій в економіку області.

На навчанні також говорили про порядок надання в оренду водних об'єктів та практичну реалізацію закону України «Про благоустрій населених пунктів». Не забули розповісти про енергозбереження та енергоефективність.

Також на семінарі розглянули сільський зелений туризм, як складову частину комплексного соціально-економічного розвитку регіону загалом. А також перспективи тваринництва на Волині.

Самі ж керівники районів навчанням задоволені. Скажімо, голова Луцької РДА Володимир Демчук переконаний, що на подібних навчаннях можна почути думки колег та обговорити найактуальніші проблеми та перспективи розвитку районів області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 5 Червня 2010 13:05
Клімчук навчить,як дерти три шкури з бізнеса...собі в кишеню..СОВОК ФОРЕВА...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus