USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку не вистачає коштів на запланований ремонт дворів

22 Березня 2017 12:33
Депутати не затвердили графік ремонту вулиць і дворів з низки причин. Проти цього проекту рішення клопотав і директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, адже невідомо, чи цей графік буде дотриманий у разі його прийняття.

Про це стало відомо під час засідання чергової 20 сесії Луцької міської ради 21 березня.

Нагадаємо, ремонт прибудинкових територій в місті пропонували організувати відповідно до затвердженого графіку. Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась попросив не підтримувати рішення, бо воно «не зовсім коректне».

«На ремонт усіх прибудинкових територій треба 42 мільйони, яких зараз немає. Наразі невідомо, як депутати вирішать розподілити вільні залишки: буде це 20 чи 30 мільйонів», - пояснив він.

Крім того, він додав, що згодом депутати почнуть виставляти претензії: чому прибудинкову територію з його округу поставили другою, чи останньою. А графіка доведеться дотримуватися.

Урешті, депутати не підтримали проект рішення. До слова, його довелося розглядати без доповідача.

Автором проекту рішення був голова фракції «Самопоміч» Тарас Шляхтич. Проте, сам доповідач на розгляд питання, яке ж він сам і підготував та захищав на комісіях, не з’явився навіть на початок сесійного засідання. Ймовірно, так він підтримав своїх однопартійців, які пішли за колишнім секретарем Юлією Вусенко із зали, коли депутати вирішили обрати нового секретаря.

Нагадаємо, Юлія Вусенко з 15 березня уже не секретар міськради, а є рядовим депутатом – так вирішила більшість. Однак, вона з 16 березня забрала запасний і основний ключі від службового кабінету та не здала печатку, і не збирається їх повертати. Ще й погрожує, що якщо в «її» кабінет зайдуть силою – вона викличе поліцію.

Захищаючи свою лідерку-протеже Андрія Садового, депутати від «Самопомочі» не взяли участь в пленарному засіданні 20 чергової сесії. Зауважимо, в порядку денному, окрім питання Тараса Шляхтича, було й питання його однопартійця Миколи Собуцького щодо скасування рішення виконкому про знесення гаражів на його окрузі. Однак, очевидно, партійні справи були важливіші, аніж потреби міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus