USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькраді прогнозують великі борги та бюджетні «дірки»

18 Листопада 2013 17:10
«Ви сказали, що є дощ, а парасольку не запропонували», - так висловився депутат Луцької міської ради Олег Чернецький щодо заяви головного фінансиста міста про «майбутні бюджетні дірки».
Про це повідомила під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 18 листопада, начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова.
Так, головний фінансист міста зауважила, що наприкінці грудня 2013 року очікують недовиконання міського бюджету на суму понад 40 мільйонів гривень. Зі слів Лілії Єлової, «дірки» у бюджеті з’явились тому, що установи беруть зобов’язання, які не в змозі оплатити. Через невиконання податку з доходів фізичних осіб до бюджету не надходять кошти, що дозволяє спрогнозувати майбутні борги.
Вона розповіла, що «місто збирається» брати позику 30 мільйонів гривень, аби хоч якось «згладити кути».
Депутат Луцької міської ради Олег Чернецький поцікавився, як можна врятувати ситуацію і чи «можна підтягнути пасок»: «Ви сказали, що існує дощ, а парасольки не запропонували. То є ринок, звична життєва ситуація, з якої потрібно вийти», - «відрізав» Олег Чернецький.
На це Лілія Єлова зауважила, що не зможе впоратися із тими, хто не платить податки.
«Тоді покляніться перед прапором, що поставитесь до цього важливого питання професійно і відзвітуєте», - наголосив депутат Чернецький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 18 Листопада 2013 18:55
Парасолька -це обовязок депутатів. Популісти депутати наголосують розбазарювання грошей, а відповідати має обліковець?
Корінний лучанин Показати IP 18 Листопада 2013 21:29
Видно, що "команди" депутатів у міськраді немає! Чернецький задає питання ніби як стороння людина. Сміх та й годі. Я пригадую, (тут писали)як він просив на лікування у міськради 200тис.грн. Далі вже без коментарів.
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2013 22:02
Так казначейство гроші не пропускає - з чого і чим податки платити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus