USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ОДА розробляють план, як скористатися «завислими» грошима для військових

7 Липня 2014 10:23
Департамент фінансів Волинської обласної державної адміністрації зараз розробляє механізми, як можна швидко використати 3 мільйони 200 тисяч гривень, які виділила обласна рада для військових.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 7-го липня.

«Дійсно, є проблема, ми це визнаємо. В мене була зустріч з делегацією від Міністерства оборони України, я їм кажу, що ми не можемо три місяці чекати, поки гроші можна буде використовувати. Це гроші, які ми взяли від садочків, шкіл, у нас немає зайвих коштів. Тому у нас вже йдуть напрацювання механізмів, як оперативно можна використати ці фінанси», - розповів Пустовіт.

З цього приводу голова обласної ради Валентин Вітер додав, що військові готові віддати гроші, які надійшли до армії - 3 мільйони 200 тисяч гривень, які виділила облрада, - якщо буде напрацьовано механізм, аби їх можна було оперативно використати.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в області шукають альтернативу постачальника бронежилетів для волинських бійців. Адже, як відомо, завод "ТЕМП" не може впоратися із об’ємом замовлень. Відтак, волинські військові можуть дочекатися засобів захисту аж у серпні. Як стало відомо, бригада забезпечена бронежилетами десь на 50%, на 380 військових територіального батальйону є лише 7 бронежилетів. А батальйон можуть в будь-яку хвилину відправити в зону дії АТО.

Згодом повідомлялося, що волинська фірма може забезпечити волинян, які воюють на Сході, великою кількістю бронежилетів ще до 12 липня, - аби були виділені гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антон Показати IP 7 Липня 2014 13:03
Премії та надбавки собі зате швидко і без проблем освоюють. Поки роздупляться - АТО закінчиться. Тільки язиком молоти можуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus