USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Влада знову обіцяє, що хліб не подорожчає

5 Серпня 2008 13:04
За словами заступника начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської ОДА Сергія Кочкіна, наразі підстав для підвищення ціни на хліб немає. Вартість хліба зберігатиметься на березневому рівні цього року. Про це він розповів 5 серпня у коментарі «Волинським Новинам».
Як зазначив Сергій Кочкін, наразі укладаються угоди із хлібопекарськими підприємствами області щодо отримання борошна, виробленого із зерна державного продовольчого та матеріального резерву. «Відповідно до 55-ї постанови Кабміну, яка продовжила свою дію, ми розподіляємо частину борошна – 1300 тонн ( 1000 - матеріальний резерв і 300 - продовольчий ) по основному колу хлібопекарських підприємств для випікання хліба масових сортів», - сказав пан Кочкін.
За словами чиновника, усі прохання підприємств, які мали бажання отримати борошно і виставити його на прилавки, задоволені. Таких підприємств виявилось вісім. Щодо можливого підвищення ціни на хліб, заступник начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА відповів: «Підстав для підвищення ціни немає. Вона буде на рівні березня цього року».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus