USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинським сиротам зібрали 120 тисяч

12 Квітня 2014 13:34
На потреби дітей-сиріт волинські благодійники пожертвували понад 120 тисяч гривень.

На засіданні Волинської ради церков 11 квітня підбили підсумки цьогорічного дев’ятого Різдвяного благодійного телемарафону «Бог багатий милосердям», повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«У час певної кризи духовності, він набув нової актуальності, поряд із функцією соціального захисту. Телемарафон пропагує ідеї милосердя, любові до ближнього, піднесення християнських цінностей», - зазначив керуючий Волинською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату митрополит Михаїл.

У рамках благодійного різдвяного телемарафону в приміщенні Волинського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка зібрали 7 тисяч 898 гривень; у скарбничках, що були розміщені у супермаркетах, - понад 2 тисячі гривень. Окрім того, кошти перерахували 166 організацій, підприємств та мешканців Волинської області.

На ці гроші Волинська Рада Церков придбала побутову техніку, яку передала малозабезпеченим верствам населення та окремим організаціям.

Довідково: Різдвяний благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям» щорічно розпочинається з трансляції на Волинському телебаченні та упродовж дня триває у приміщенні Волинського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка. Участь у проекті постійно беруть 8 релігійних організацій Волині, які входять у склад Волинської ради Церков. Два останні роки Телемарафон транслювався в онлайн режимі на 94 країни світу.

Усього за роки проведення марафону пожертвували майже 1,3 мільйона гривень, а допомогу отримали близько 1000 осіб та організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus