USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Банкір» обібрав волинянку до нитки

17 Червня 2013 09:21
Шахраї винаходять усе нові й нові схеми, щоб «кинути» на гроші довірливих волинян. Яскравим прикладом цього є історія, що днями трапилася у Володимирі-Волинському.
Поінформований «банкір»
Мешканці Володимир-Волинського зателефонував чоловік, який представився працівником банку. Він сповістив, що з метою безпеки банк змінює пін-коди карт усім клієнтам. Не повірити незнайомцю жіночка просто не могла, адже він безпомилково назвав, які саме карти є у неї, і скільки грошей лежить на кожній з карт, - інформує Саквояж.

Тож жертва афери й назвала псевдобанкіру пін-коди. А за 10 хвилин їй на мобільний телефон прийшло СМС-повідомлення про те, що з її рахунку знято 3700 гривень. Затримати зловмисника поки що не вдалося.

Нагадаємо, волинські правоохоронці застерігають, злочинці вже давно виробили схеми за якими дурять довірливих.

Як не стати жертвою
Що стосується випадку із банківськими шахрайствами, то не полінуйтеся спочатку передзвонити в банк і поцікавитися, чи справді до вас звертався працівник їхньої установи. Загалом же, як радять правоохоронці, потрібно бути пильними та обережними, щоб не потрапити на гачок зловмисників. У разі, коли вам телефонують невідомі особи і Ви підозрюєте, що це шахрайство, то негайно телефонуйте до міліції за телефоном «102».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 17 Червня 2013 12:04
Телефонуйте до міліції за телефоном"102"-і вас там вічливо...пошлють 102 рази і скажуть щоб ви не морочили їм голову...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus