USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через непрофесійність майстрині лучанка замість епіляції отримала опіки ніг. Фото

29 Грудня 2016 15:09
Лучанка отримала опіки ніг під час лазерної епіляції в Луцьку. Замість того, щоб насолоджуватися бажаною красою, жінці потрібно лікуватися щонайменше півроку. Центр лазерної косметології «Лазерхауз» відмовляється виплатити компенсацію постраждалій за фізичну та моральну шкоду, натомість горе-майстра звільнили з роботи.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася пані Діана (ім'я змінено на її особисте прохання), яка хоче застерегти інших жінок від такого «досвіду».

Зі слів лучанки, вона побачила рекламу в громадському транспорті щодо знижки 50% лазерну епіляцію, тож вирішила піти на процедуру.

Перший сеанс був успішним. Але другий, який, зі слів майстра, передбачав ще кращий результат, став плачевним.

«Перед процедурою спеціаліст Світлана розпитала мене про мою шкіру. Я зазначила, що вона дуже світла, адже в солярії я не була останніх півроку. Потім мені дали підписати папірець, мовляв «пуста бюрократія». Під час другої процедури майже від самого початку було дуже боляче. Я одразу сказала про це Світлані, на що вона відповіла: «Так має бути. Це нормальна реакція». Я цим словам повірила, оскільки вона, як сама розказувала, має медичну освіту. «Спеціалісту видніше», - подумала я. Далі ставало все гірше, шкіра боліла та наче відмирала. Я благала щось зробити, проте вона лише впевнено повторювала, що все йде за планом. Коли настав час перевертатися на живіт, виявилося, що ноги живими ранами приклеїлись до одноразового простирадла», - пригадує Діана.

Коли ж довелося після закінчення процедури вдягати штани, розповідає далі жінка, то біль був нестерпний, я ледь не втратила свідомість. А вже за три години, каже Діана, піднялася температура, ноги напухли.

«Я проплакала всю ніч. Це було жахливо. В понеділок, 12 грудня мене оглянула Світлана Павлівна. «Я в шоці», - сказала спеціаліст з медичною освітою, дала мені мазь та відправила додому. Я хотіла отримати компенсацію за це, бо постраждала фізично, більше того, нікуди за кордон вже не могла їхати, втратила гроші, здаючи квитки назад. Але керівництво клініки «Лазерхауз» відповіло відмовою: «Нам дуже шкода, що так сталося. Епіляцію вам робила Світлана Павлівна, і ми не несемо за неї відповідальності, адже вже звільнили її. Підписуючи у клініці документ, ви підтвердили, що проінформовані про можливі наслідки, в т.ч. опіки, пігментні плями та рубці. В даній ситуації ми вважаємо, що нічого страшного не сталось. Ви живі, здорові, тому жодної компенсації Вам виплачувати не будемо. Ми - молода компанія, і не можемо розкидатися коштами направо і наліво. Лікуйтесь та приходьте ще – на безкоштовну епіляцію», - розповідає Діана.

Зауважимо, що під час спілкування зі Світланою постраждалу лучанку запевняли, що нічого страшного не сталося, й до нового року опіки швидко та безслідно зійдуть.
Втім, луцькі лікарі іншої точки зору: пані Діані, вже в медзакладі поставили діагноз та призначили довготривале лікування.
Цікаво відзначити, що звільнений спеціаліст Світлана всю провину переклала на лазер, мовляв, він некоректно працював того дня, й тому трьох жінок «попекли».
Цю всю ситуацію регіональний директор «Лазерхауз» Надія Семенова коментує так: прикрий інцидент трапився через недобросовісного працівника, який порушував правила закладу.

«Це - людський фактор, який зіграв з нами злий жарт. Ми - велика компанія, яка нараховує 25 центрів по всій Україні. Так, відділення в Луцьку відкрили нещодавно. На роботу взяли спеціалістів з Києва, які були родом з Луцька. Все було добре, але потім нас розчарувала спеціаліст, бо почала працювати не за регламентом, порушуючи правила та вимоги компанії. Йдеться про Світлану Муху. Вона наробила клієнтам опіків, за що ми її звільнили»,- пояснює Семенова.

Із приводу компенсації, говорить представник лазерного центру, то зробили все, що від них залежить.

«Є угода, яка підписується з клієнтом, там є пункт, де вказано, що лазерна епіляція – це метод радикального видалення волосся, і опіки можливі. Втім, ми працюємо, аби це було безпечно та безболісно, і відповідаємо за якість. Але завжди є людський фактор. Тому з юридичної точки зору все гаразд, але зваживши на людський фактор, ми Діану не покинули, ми видавали їй безплатно засоби для лікування, реабілітації та повернули гроші за процедуру. Також наступного разу, як вона захоче до нас прийти – буде одна безплатна процедура. Ми зробили все для того, аби хоч якось залагодити провину спеціаліста», - наголошує Надія Семенова.

Та додає, що після цього інциденту вони провели переатестацію усіх працівників, аби уникнути подібних випадків у майбутньому.

Для того, аби лазерна епіляція була безпечною для панянок, потрібно дотримуватися кількох правил, наголошує незалежний експерт, дипломований косметолог-естетист Оксана Коротка.

З її слів це варто обирати фахового спеціаліста з медичною освітою, йти тільки туди, де встановлене сучасне обладнання із сертифікатом найвищої американської якості FDA.

«У нас на ринку послуг представлені різні типи лазерів, це й фото, діодні, рубінові та інші. Особисто я віддаю перевагу діодним приладам. Важливо ще дивитися на сертифікатFDA, який є найвищим гарантом якості та безпеки як для клієнта, так і для майстра. Ними можна робити епіляцію будь-якого типу волосся окрім рудого та сивого, бо там немає належної кількості меланіну. Вже перед роботою потрібно зробити огляд, чи немає відкритих ран, розпитати чи не засмагала людина. Далі в лазер задають параметри шкіри, типу волосся, жорсткість, колір і він автоматично визначає потужність, з якою відбуватиметься епіляція. Втім, буває дуже чутлива шкіра й доводиться відходити від стандарту та зменшувати потужність лазеру. Якщо ж дати забагато потужності, то клієнт відчуватиме сильний біль, а далі з’являться пухирці. На щастя, в моїй практиці такого не було», - пояснює Коротка.

Та додає, що засмагати не можна 2 тижні до процедури й два тижні після лазеру (солярій заборонений), також не рекомендують виривати волосся впродовж 6 місяців до епіляції.

Пані Оксана Коротка каже, що це тендітна медична процедура, тому рекомендує охочим піти на епіляцію цікавитися перед процедурою, чи спеціалісти мають документи, що навчалися у вищих навчальних закладах за відповідним профілем, аби уникнути можливих негативни наслідків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 65
лучани Показати IP 29 Грудня 2016 15:31
Хотіла без волосся, отримала. Жирафа також в пляимках і не жаліється)))
Лучанин до лучани Показати IP 29 Грудня 2016 16:11
Співчуваю твоїй дружині. Відсутність мізків в твоїй голові вже не компенсуєш, а панянку дуже шкода!
Торі до лучани Показати IP 30 Грудня 2016 10:07
нема розуму - вважай каліка...
Лучанка Показати IP 29 Грудня 2016 15:38
Жаль дівчину!!! Терпіння Вам у лікуванні!!!
Клоун Показати IP 29 Грудня 2016 15:44
Зараз приходить ера дівчат і жінок з волохатими ногами. Новий тренд, хе-хе.
Катря Показати IP 29 Грудня 2016 15:50
А слабо самій ноги побрити? а не по салонах шастати? Судячи з поданої інформації, дівчина не бідна - хотіла зекономити, тепер знає, що економити не треба. Тут люди не про закордон і плаття на НР думають, а як просто з голоду не померти. Тому... А взагалі хто зимою ноги бриє? Так тепліше
Інна до Катря Показати IP 29 Грудня 2016 17:30
Катря, не будь такою т*пою і зароблятимеш більше грошей. Потім і ноги перестанеш брити, бо гроші появляться на лазерну епіляцію.....
Торі до Інна Показати IP 30 Грудня 2016 10:09
Згідна на 100% ))
до Інни до Інна Показати IP 30 Грудня 2016 11:02
Скажи це вихователям. вчителям. медсестрчикам, що в три зміни без продиху пахають? в них є гроші на епіляцію? Там їм шампунь хороший немає за що купити? Чи тобі сказати скільки отримує медсестра. що робить уколи, перевязки після операцій? Чи санітарка. що г..о виносить після важкохворих? Чи вихователь, який займається з різними дітьми і відповідає за їх життя? Вони мало працюють? за 2000 по салонах походиш? Мовчали б же краще і не обзивались на інших. Культура, ...пре
Інна до до Інни Показати IP 30 Грудня 2016 18:59
Шановна, якщо вчитель нормальний, то в нього є різні шляхи заробити, репетиторство наприклад. І взагалі якщо людина з мізками, то є багато методів заробити гроші. Так всі і виживають на Украіні. Хочеш жити - вмій вертітись. Але простіше всього жалітись на нестачу фінансів через лінь і невміння вийти з зони комфорту.
Ага до Катря Показати IP 29 Грудня 2016 17:44
Катря, не будь такою темною ду**пою. Чому вона зимою пішла на цю процедуру не розумієш? Та тому, що після процедур "лазарних" категорично не рекомендується пряме сонячне проміння, от і хотіла, напевно, щоб до весни-літа все нормалізувалось. Брити ноги - приємного мало,як і воскові процедури,а ще більш малопримно коли не зроблено депіляцію, в першу чергу для себе, без різниці, яка це пора року.
Ага до Ага Показати IP 30 Грудня 2016 10:27
цікаво, хто це мінусує так активно - ті яким подобаються волохаті ноги чи мазохісти, яким в кайф, коли їх підсмалюють живцем, чи ті, яких жаба душить, що хтось собі може лазерну депіляцію дозволити і тепер аж всира.ться від злорадства?
Очевидець до Катря Показати IP 29 Грудня 2016 18:16
Думала, що дівчата на цю тему будуть лояльніші....!!!! Ні, злі та й ще й чужі гроші рахують!!!!
Юлия до Катря Показати IP 31 Грудня 2016 04:28
Что за бред вы говорите ? Какое с економить ? Каждый живет по своим деньгам , и поверье лазер это не економия., а если вам нравится хотите с волосатыми ногами 21 век то это только ваше личное дело !! Брится это не очень удобно , и надоедает !
Яра до Катря Показати IP 13 Липня 2017 16:15
ви озлоблена через власне ніщебродство
хайнц Показати IP 29 Грудня 2016 16:20
дайте адресу салону, я тещі процедури оплачу, хай пройде перед НР, знижка в 50% тому дуже сприяє.
спеціаліст Показати IP 29 Грудня 2016 16:25
проспект Волі, 8. тел. 286030, 0931771631. Працюємо з 9 до 21 без перерви та вихідних.
Вася Показати IP 29 Грудня 2016 16:27
Співчуваю. Але жіночки краще врода природня , а за собою доглядати можна в домашніх умовах а не платити такі гроші і ще й випадки бувають різні. Жінки не викидайте гроші на такі дурниці, бо гарніша жінка яка займається спортом, щира добра, а не такі як бувають прическа модна , сукня гарна а потім як на корпоративі випє закурить або скандал закатає то все хавайся від неї в жито або випий ще більше сам
Інна до Вася Показати IP 29 Грудня 2016 18:12
Вася, не будь васьо і не жалій жінці грошей на "різні дурниці". Ато глаголиш не по мужскі. Вєрняк задивляєшся на тих, хто не жаліє грошей на різні дурниці. Вони не відповідають тобі взаємністю і ти напиваєшся з горя на корпоративах))))
Валентина Показати IP 29 Грудня 2016 16:42
Це ж завжди ризик. Можуть навіть самі кращі спеціалісти помилитись або щось не так зробити, це ж життя Усі ми на роботі робимо помилки чи не так? Тут треба відповідальних дуже працівників і навіть тут можуть помилитись. Навіть комп"ютер дає збої, так і у роботі. Не захищаю я нікого але вважаю що вони перед тим підписують документ , де вказують що можливі опіки, у кожного своє тіло і так само апарат. і т.д. Так, що нам вибирати як і де робити депіляцію. Так і лікарні одному ліки підходять у іншого алергія чи не допомагають. Перж ніж таке робити треба добре проконсультуватись з лікарем і подумати чи потрібно вам таке робити, щоб потім не шукати винних . Співчуваю і бажаю швидкого одужання
Сергей Показати IP 29 Грудня 2016 16:43
С юридической точки зрения все в порядке? Хотелось бы мне знать, какой закон оправдает исполнителя, заявляющего:"Мы можем сжечь Вам кожу, но если что - мы не виноваты, мы вас предупредили". С точки зрения здорового рассудка смысл договора клиники "Лазерхауз" сводится к:"Чур не я виноват, если вдруг что".
ТОй хто написав до л Показати IP 29 Грудня 2016 17:20
Якщо ви такий нормальний і з мізгами то чому когось ображаєте, вашій дружині теж не повезло, бо так не висловлюються і не принижують людську гідність, а кожен має право на думку ,яка б вона не була і чи подобається вам чи ні людина має право висловитись а ви промовчати а не кидатись
Інна Показати IP 29 Грудня 2016 17:25
По-перше, просто спеціаліст виставила завелику потужність і некомпетентна. Я особисто пройшла курс такоі процедури в Києві і всім задоволена. Просто дирекціі "Лазерхауз" треба більш ретельніше підбирати персонал в Луцьку. Такий самий , як і в Києві, бо твм дійсьно хороші спеціалісти. Скоріше всього дирекція подумала, що на периферіі можна зекономити і "набити руку". По-друге, прочитала коменти і в шоці з такоі кількості темних, неосвідчених людей, які толком і не знають, що то за процедура і пишуть тупі коменти. Таке враження, що деякі з лісу повтікали. Аж стидно за них
Дивно до Інна Показати IP 29 Грудня 2016 17:53
А коли ж це Світлана Муха стала великим спеціалістом у згаданій вище галузі? Років 15 назад вона працювала медстатистом, років 10 назад вже була касиром у Приваті, а років 5 так взагалі швендяє по місту..Ото крутий спеціаліст-епілятор...
Інна до Дивно Показати IP 29 Грудня 2016 18:40
Читайте уважніше комент - правильно зрозумієте. Не малась на увазі Муха, а стрі спеціалісти саме в Києві, тф як працюють там дуже давно
Користувач Показати IP 29 Грудня 2016 17:51
В лазерхауз завдання одне - забрати гроші в клієнтів і якнайбільше, а що буде потім, після процедури - то вже не їхні проблеми. Саме страшне, що таке може бути з кожним, бо ж не відомо коли той лазер дасть збій, а коли просто помилиться спеціаліст...лазер хауз же всеодно ні за що не відповідає....і все це в самому центрі міста! То чи варто до таких йти????
Таня Показати IP 29 Грудня 2016 17:54
А чому нiхто не подумав "може це клiент засмагав чи в сауну ходив! Ми незнаемо як там воно було, правда ж?! Написано ж що пацiента не кинули, лiкують ноги i що скоро слiду не залишиться! Роздули з мухи слона як на мене.
Анонім до Таня Показати IP 29 Грудня 2016 22:37
Шановна, Таня!!! Особисто знаю цю дівчину і на стовідсотково можу сказати, що ніяких саун не було і не засмагала! Я бачила ці ніжки, вони дійсно виглядають плачевно! На фото всю "красу" не покажеш! А що до "зробили з мухи слона", як би ви чі ваші рідні були в такій сутуації, то ще б не такого "слона роздували"!!! Завжди приміряйте на себе ситуацію, як би з вами так вийшло???? Люди!!!!! Де ваша чуйність???? В людини біда!! Я дуже надіюсь, що все пройде швидше ніж за пів року і не залишається шрамів!!!! Що ще можу сказати...Це нереально важко бачити такі рани на ногах!!! А лазер хауз, салон, який себе апозиціонує з одним з найкращих... Де турбота про своїх клієнтів???? Якби хоч раз наказали, то знали, як палити людей!!!! Це ж не в кустарних условіях робилося!!!! А в крутому салоні!!!! Хай відповідають за все!!! Хух, аж зпереживалась, як писала!!!!!
дідо Показати IP 29 Грудня 2016 18:01
коментар було видалено
Швондер до дідо Показати IP 29 Грудня 2016 21:03
Не знаю, що Ви написали, але я Вас завжди і у всьому підтримую.
користувач Показати IP 29 Грудня 2016 19:19
В тому то й справа, що ніхто ніякого лікування навіть не запропонував, більше того, запропонували ще одну безкоштовну процедуру з видалення волосся, по типу, давайте ще вам щось попечем. Навіть коштів за процедуру не повернули, мовляв "Ми молода компанія і повернення коштів не практикуєм." Наступним може бути хто завгодно. Висновки робіть самі.
Олександра Показати IP 29 Грудня 2016 19:34
Я такий салон буду оминати стороною,навіть якщо у всьому світі бритви закінчаться. Це жах.... Дівчині швидшого одужання
без имени Показати IP 29 Грудня 2016 20:09
Я полностью согласна с Користувачем . Лазер Хауз - это организация , которая не несет никакой ответственности . Специалисты в ней бесправны ! А если , вдруг , происходит такой сбой ( а в данном случае произошел именно сбой лазера! ) , об этом свидетельствуют те факты , что первая процедура у ЭТОГО же специалиста прошла хорошо , и то , что в этот же день были ожоги еще у 2 людей ! Так вот руководство Лазер Хауза все это решает за счет своего работника ! Они увольняют человека .За его счет лечат клиента , лишая специалиста ЗП . А бывает еще хуже ... такой лазер может появится в любом из центров именно для того , чтобы на нем были сделаны ожоги !!!тем человеком , который стал им неугоден ( О клиентах при этом мало кто думает !!!). Когда это происходит сотрудника увольняют . Такое происходит не только в Луцке ! В Киеве тоже самое ! И это будет продолжаться и дальше , так как Руководство Лазер Хауза не наказывается за это ! При этом обучение этих же специалистов ( за немалые деньги ) происходит в этом же Лазер Хаузе ...и тут можно задать вопрос - Как может Лазер Хауз обвинять специалиста , которого он сам обучил и допустил к работе ?!! Значит дело не в специалисте !!!....
бабуся Показати IP 29 Грудня 2016 20:24
Без гелевих нігтів,педикюрів, епіляції,депіляції прожили з чоловіком 50 років. діти і внуки і правнуки є!! Дівчатка, бережіть свою Богом дану красу!!! Вітаю всіх з Новим роком!!
Торі до бабуся Показати IP 30 Грудня 2016 10:43
Колись людей влаштовувало жити без гарячої води і туалету в будинку, але часи міняютться. Не думаю, що якщо дівчата перестануть брити ноги і літом поодівають спіднички і плаття, то це буде дуже гарно... чи в транспорті піднімуть руку, а там непобриті підмишки. Ну і моєму чоловіку, наприклад, не подобається пушок в зоні бікіні. Тому вибачте, але ваша порада не дуже підходить для сучасної жінки
Тетяна Вікторівна Показати IP 29 Грудня 2016 20:51
Насправді, може той салон і поганий, але мадам мала б читати. що підписує. І тоді було б зрозуміло, що вона може мати такі наслідки. А то сама не дивиться, що підписує, "халява" їй очі залила, а потім кричить. І от ноги з трусами...фу неестетично. Соромно і за клієнтку. і за салон.а за працівника, який як видно з смс і писати не вміє - ще більш соромно. дівчата. будьте ж натуральніші. А то в и всі на одне лице - як вас тільки хлопці впізнають з тими депільованими руками-ногами-бровами чорними - нігтями гелевими?Добра всім
Очевидець до Тетяна Вікторівна Показати IP 29 Грудня 2016 21:51
Що вона поганого зробила???? Позбавилась небажаного волосся.... Точніше хотіла але... !!!! Світ стоїть не на місті, все міняється і змінюється!!! Якби хоча б раз наказали таку "контору", то більш обачніші були і дбати про клієнтів!!!
Хех до Тетяна Вікторівна Показати IP 30 Грудня 2016 12:45
Не брийтесь, не депілюйтесь - будьте особливі! Не такі, як всі!
Лєнка Показати IP 29 Грудня 2016 21:30
Підсмалити б так само весь той салон разом з працівниками і Надією Семеновою і сказати, що "ну прикро, але це людський фактор".
Ротсмььь Показати IP 29 Грудня 2016 21:30
Депільовані руки це перебор
Анонім Показати IP 29 Грудня 2016 22:34
Була там на одній процедурі і вже йти не хочу... Але я б подала до суду! Або, як каже Лєна, спалити н**єр всю кантору!
Назар Показати IP 29 Грудня 2016 23:14
Таке враженя що всі на своїх роботах не помиляються?!!!! Бувають такі мадами з побритими ногами такі хамки на роботах що не підходидь. Так що треба думати що робиш а не шукати винного.
Оленка бабуся Показати IP 29 Грудня 2016 23:22
Багаті теж плачуть і у них свої пролеми. Зараз пенсіонер думає ,як вижити а тут така проблема, краще б ці гроші на таке перерахувати хворим дітям буде більше задволення що врятували життя своєю гривнею, ніж від тих ніг., головне здоров"я дівчатка -жіночки, чоловік має вас любити такою як ви є, а то буває захворіє і чоловік кидає бо привик до гарної , загорілої, на все має бути міра. Він любить не вас а тіло тільки Колись і справді так не голились і жили сім"ями краще, а зараз скільки розлучень, коханки одна краще іншої ,чолловіки через це бігають то до одної то до іншої, зради обман. Краще бути здоровим ніж красивим, а краса має бути природньою ту що Бог дав. Швидкого одужання і не шукайте винних, в вашому випадку головне щоб все було у вас добре і це вам урок на майбутнє.
Анонім до Оленка бабуся Показати IP 30 Грудня 2016 01:08
Вибачте але до чого тут багаті теж плачуть?!?!?! Ви користуєтесь інтернетом? платите за нього? А краще б ці гроші пішли на благе діло, а ви тут страждаєте, коментарі пишите?! Перепрошую, що трохи грубо!!! Але тут річ зовсім в іншому!!! Ми всі споживачі, ми користуємось послугами і хочемо отримувати їх якісними і бути впевненими в тому, що коли піде щось не так про тебе'подбають!!! Згідні???? Я думаю, що так!!! І не треба рахувати чужі гроші!!! можливо людина і допомагає більше ніж інші!!!
Наталія Показати IP 30 Грудня 2016 00:51
Зайшла в лащерхауз на Волі з проханням оглянути сам лазер. На рукоятці велика тріщина , технічний паспорт мені не надали . Розкрили на екрані , прочитати нічого не можливо. Так що, не виключено ,що процедури робоять на американському,але списаному апараті давним давно. Спихнули нам у Луцьк ,як у село .А постраждав працівник. Перед тим ,як робити процедуру,,огляньте рукоятку і бажання пропаде і коменти пропадуть. Однозначно .
Настя до Наталія Показати IP 18 Лютого 2017 19:20
Да, це обладнання що в лазерхауз, давно списане закордоном. Вони 90-х років
Тетяна Показати IP 30 Грудня 2016 02:12
Я теж хотіла в той салон піти зробити епіляцію ніг бо надоїло все вибривати а потім колеться. Краще десь за кордоном зробити чим в нашуй довб Укр. Представляю аби це сталося в Німетчині. Такого там просто не може статися!!
Президент Показати IP 30 Грудня 2016 08:32
ЛузерХауз, одним словом.
Гануся Показати IP 30 Грудня 2016 11:37
Я була тричі на процедурі і все гарно зробили.Приємні дівчата на рецепшені і старанна спеціалістка. Нічого не пекло , ніжки гладенькі.
Мотря Показати IP 30 Грудня 2016 16:22
Так всі рахують гроші, а ніхто не считає скільки за рік витратить на бритви,гелі до них і депіляції кожного місяця! А тут один раз і все-забувся про волосся! "ЧОГО БІДНІ,БО ДУРНІ!.."
Марія Показати IP 30 Грудня 2016 16:24
Такого позору ще Луцьк не бачив. Невже керівництву було так складно вирішити з клієнткою справу "полюбовно"? Чи в лазерхаусі ж*ди рулять?
Ася Показати IP 30 Грудня 2016 17:13
Да , Мария ! Руководство в Лазер Хаузе трясется над каждой копейкой !!!! Они и эту девушку будут лечить Только за счет вычетов из ЗП того специалиста , которую уволили ! И не больше ! Никакой компенсации она не добьется ! В Киеве происходят аналогичные случаи ! С моей знакомой ( которая работает там ) поступили так же . ! Клиенты для руководства Лазер Хауза - это способ зарабатывания денег и ВСЕ !
Марія до Ася Показати IP 30 Грудня 2016 17:45
Ася, то треба активніше інформувати один одного про те, що там робиться. Чим менше людей до них буде ходити, тим скоріше вони візьмуться за голову і почнуть відповідати за свої вчинки.
Михаил Показати IP 30 Грудня 2016 17:36
Исходя из того, сколько средств они вкладывают в рекламу, крайне не мудро вот так плевать на собственный имидж. Ибо наклейки-наклейками, фейсбуки-фейсбуками, а реальные отзывы - наиболее достоверный продукт и наиболее объективная реклама. Сарафанное радио еще никто не отменял.
Ася Показати IP 30 Грудня 2016 18:25
Да - информировать надо - согласна с Вами , Мария ! Просто обычно все замалчивается , пока не дойдет до критической точки . Моя знакомая тоже не могла бы и рта открыть ...пока сама не попала в ситуацию . Так как такие вещи скрывают и изнутри ( от других сотрудников ) Им просто говорят , что их коллегу уволили .. и сыпят обвинениями ..на него ..о неисправности оборудования там нельзя говорить . И начальство это скрывает . Мало того - директора центров , куда ходят клиенты ( я говорю о Киеве ) - это люди без мед образования ! А ведь именно к ним потом идут пострадавшие клиенты ! Что может сказать такой "Директор " ??? Главный директор - тоже не врач !!!! А вот все специалисты - это люди с мед образованием . Отсюда можно сделать все выводы .. у руля стоят некомпетентные люди , желающие только наживы
Аноном Показати IP 30 Грудня 2016 19:35
Очень много здесь обсуждений и много тем затронуто...я хочу немножко пролить свет на такую "шарашкину конторку" как Лазерхауз,так,как имела личный опыт работы именно там лазерным специалистом!Небуду удаваться в подробности,но расскажу о самых важных и абсурдных моментах.Во-первых:учёба специалистов.Центр САМ обучает специалистов....вместо 7 дней теории и месяца практики,как прописано в ученическом договоре,3 дня теории и полторы недели практических занятий.Лазер вся обучающаяся группа держала в руках 5 !!!! Раз. Каждый попробовал "проводить" по телу.Практика состояла из того,что 6 часов в день я сидела на кухне,так,как куратор,который меня обучал,был занят,у него была плотная запись...Потом был екзамен,где группа из нескольких человек с горем пополам сдали его,и через 2 неделии нас поставили работать.Лазерную эпиляцию лица впервые я делала уже на клиентке....рука дрожала....Рассказать Что я чувствовала от страха сделать ожог-это не передать словами.... Во-вторых:дезинфекция и антисептика.Я как человек с медицинским образованием просто о...балдела!!Сделали эпиляцию бикини глубокого...нежненько протерли наконечник бацилолом(не дай Бог возьмешь много!!экономить надо!!он дорогой!!!) и...положили его в держатель..который очень сложно достать чтоб протереть,та и нельзя,там стеклышко!!Как вы думаете,вся та слизь,извините меня,из зоны бикини предыдущего клиента,микрофлора,устраниться за несколько секунд без експозиции ??Носик аппарате не съёмный!И все не моменты которые были на бикини,через держатеть наконечника лазера,который соприкасается непосредственно с кожей,попадают на лицо,или другие части тела следующих клиентов..... В третьих:неисипавные лазеры. Если во время процедуры сломался лазер, специалист звонит начальству и сообщает об этом...вместо того чтоб,по правилам остановить приём клиентов извиниться и переписать их на другие дни, - говорят:"там осталось мало клиентов,доработайте так,потом посмотрим". .... Результат - вот на фото.....Выводы делайте сами....
Настя до Аноном Показати IP 18 Лютого 2017 19:13
Як я вас розумію! Сама працювала в лазерхауз. Не дивно чому у людей бувають опіки, так як те охолодження, що повинно бути - його немає. Лазери такої старої моделі, що якщо лазер пропрацює 2 місяці - це вже щастя! А потім його везуть на розборку деталів і знову в роботу! Чесно сказати - то ті лазери вже списати потрібно, вони використали свою життєдіяльність!! Що вам сказати.....спеціалісти там завжди на иголках, якщо лазер зломався, то винен спец, сам вибачайся перед клієнтами........"Доработайте - посмотрим" ....аххаха ...ви тільки уявіть яка там безвідповідальність, якщо заставляють працювати на зломаних лазерах!!! Зараз у них політика нова: набирати неосвідчених людей і ліпити з них що вже заманеться....самі робіть висновки, що скривається за гарними усмішками працівників лазерхауз
Мавпочка-2016 Показати IP 31 Грудня 2016 11:21
Теж спокушалась піти. Добре, що не встигла.
Анонім Показати IP 2 Січня 2017 11:47
бідне дитя! треба створити службу контролю салонів з мірою покарання за неякість і неосвідченість.
Vlad Показати IP 5 Січня 2017 22:24
Є така мудрість читати перед тим як щось підписувати. Підписали, що претензій не матимете - все, їх немає. А тепер щодо позиції салону: в ЗУ " Про захист прав споживачів" забороняється нечесна підприємницька діяльність, тобто клієнт не повинен платити за те, що не входило у вартість послуги - опіки. І це взагалі смішно просто, що посилаються на молодість салону. Пільг таких в законі не встановлено. Якщо ти зареєстрував себе як суб'єкт підприємницької діяльності, то маєш однакові зі всіма права і ОБОВ'ЯЗКИ. І пофіг, коли ти зареєструвався!
Анжела Показати IP 27 Січня 2018 00:11
От чогось ніколи і не хотілось йти на лахерну, цукрової мені вистачає.. всім задоволена - хороший майстр, адекватна ціна... що ще треба? Тим, хто каже що це боляче - потерпіть до третього сеансу. А лазер в руках нуба - це як фотоапарат в руках лісоруба.
Ольга Показати IP 20 Лютого 2018 10:08
Доброго дня.Також робила лазерну в Лазерхауз.Попала до чудового майстра,дуже хороше обслуговування і відношення в цілому!Із-за роботи прийшлося записатися в інший день до іншого майстра і на іншу процедуру-лазерне омолодження,це був капец!!!Моледенька дівчинка в якої трусилися руки,втискала так сильно мені тим апаратом в лице,що вже прийшлося зробити їй зауважання,після чого вона ще більше почала хвилюватися,бідна,зразу було зрозуміло що вона зовсім без практики працює!А процедура ця не з дешевих і хотілось,щоб все було зроблено якісно і на тобі не вчилися!Але це не саме страшне,перед наступною процедурою мені передзвонили уточнили чи я буду на ній,чи ні,швидко назвали ім'я іншого майстра і поставили слухавку!Передзвонивши я дізналася,що мого ідеального майстра звільнили,як оказалося із-за того щоб люди не прив'язувалися до майстра!Який абсурд!Особисто мені не зовсім приємно кожного разу оголюватися перед іншим "спеціалісто",я хочу ходити до свого провіреного майстра!Я звичайно пішла вслід за майстром в інший салон,так же зробило і всі решту клієнтів,але саме цікаве сталося потім,коли люди,які проплатили послугу наперед,вирішили забрати свої кошти,їх тупо нагло викунили охоронці на вулицю,не повернувши гроші!Ось такий лазархауз в місті Чернівці!Будьте обережні і не оплачуйте наперед!Тепер вони до всіх телефонують і пропонують снижку в 50%,не розуміючи,що нікому вона не потрібна з таким гнилим відношенням!!!
Ольга Показати IP 20 Лютого 2018 10:11
А в іншому лазерна процедура по видаленню волосся це просто спасіння!Небажаного волосся взагалі майже не залишилося!Всім рекомендую,просто читайте відгуки про салон, який обираєте!;)
Леся Показати IP 31 Січня 2019 23:11
У мене від лазерхауз в луцьку лишились позитивні враження. Була здивована негативом у відгуках.Я маю медичну освіту і щодо чистоти в салоні —норм.Такі моменти з опіками та ін. єу всіх салонах,ніде нема ідеально.А коментувати цю ситуацію,яка описана тільки однобоко—не знаєш всіх подробиць,то краще не говорити багато,аби не бути наклепником.Опіки,мабуть,від завеликоі потужності пучка променя(по простому),а шкіра ніжна —ось і результатВина спеціаліста є,бо опік не один,а по всіх ногах.Лазерхауз!Владнайте ситуацію,навіть якщо ви вважаєте що це не ваша вина,повірте,такі уступки не принизять вас в очах інших клієнтів.
Ольга Показати IP 27 Жовтня 2020 22:20
Бедная девочка... :(хотела красоту сделать, а получились ожоги.. Очень жаль, пусть все эти пятна поскорее проходят бесследно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus