USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Швидкість понад 100 км/год: подробиці ДТП з весільним лімузином у США

8 Жовтня 2018 19:38
У штаті Нью-Йорк сталась дорожньо-транспортна пригода з лімузином, що віз гостей з весілля, внаслідок аварії загинуло 20 людей.

Лімузин в'їхав в іншу автівку, а потім збив людей на парковці, що поряд із магазином.

Про це повідомляє "Прямий".

Очевидці кажуть, що автівка рухалась зі швидкістю понад 100 кілометрів на годину.

Всі 17 пасажирів, водій, а також двоє перехожих загинули. Що стало причиною ДТП з'ясовують.

Менеджер магазину, неподалік від якого сталась аварія, розповіла, що лімузин спускався дорогою з пагорбу на великій швидкості - близько 120 кілометрів на годину. На перехресті поблизу магазину машина зіткнулася з іншим автомобілем, марку якого вона не запам'ятала.

Після зіткнення одна з машин вилетіла з дороги і впала в яр. У лімузині перебували гості весільної вечірки - молодята побралися цього літа. 18 загиблих їхали у лімузині, ще двоє - покупці, що перебували на парковці.

"20 загиблих це жахливо. Я працюю тут 12 років і не бачив подібного вже дуже довго. Це найбільша аварія за кількістю жертв у США з 2009 року", - розповів глава ради з питань безпеки транспорту Роберт Самвальт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus