USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Герої, які загинули під Іловайськом

12 Жовтня 2014 18:00
На відео одні з останніх кадрів з життя українських патріотів і захисників, які віддали життя за Україну в боях під Іловайськом, - інформує Еспресо ТВ.

Андрій Журавленко – "Восьмий"

Вадим Антонов – "Самальот"

Віталій Костюк – "Улибка"

Марк Паславський – "Франко"

Гордій Кіктенко – "Банг"

Петров Сергій – "Тур"

Сергій Шкарівський – "Шульц"

Олександр Романенко – "Скіф"

Юрій Бойко – "Немо".

Вічна пам'ять Героям!
Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що герой під псевдо "Скіф" загинув разом із військовим, який родом із Волині - міста Нововолинська. Публікація "Історія однієї фотографії: як загинув нововолинець" розповідає у подробицях про смерть бойових побратимів.

Нагадаємо офіційну версію подій під Іловайськом: всього у операції зі звільнення Іловайська брало участь 14 підрозділів з різних військових частин Збройних Сил України і 6 підрозділів МВС. При цьому, зі слів командування, добровольчі батальйони МВС "Донбас", "Дніпро", "Світязь", "Херсон", "Миротворець", "Івано-Франківськ" знали кожен крок, який мали робити. "Все погоджувалося, жодне рішення не приймалося одноосібно. Усі батальйони були забезпечені боєприпасами, пальним. Ми не ділили підрозділи по відомствах — на війні ми всі в одній обстановці однаково ризикували життям", — наголосив командувач військ оперативного командування "Південь" генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Міністр оборони України Валерій Гелетей заявив, що після цих трагічних подій від командування антитерористичною операцією на Донбасі відсторонили шістьох старших офіцерів.

До слова, чимало охочих коментувати події іловайського котла сьогодні стверджують, що під Іловайськом вижили ті, хто не повірив у домовленості з Путіним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 12 Жовтня 2014 18:44
вічна їм пам'ять)))))))
Українка Показати IP 12 Жовтня 2014 20:01
Вічна память героям!!!!
Дончанин до Українка Показати IP 12 Жовтня 2014 23:32
коментар було видалено
Анонім до Українка Показати IP 13 Жовтня 2014 09:07
ХАЙ ЇМ БУДЕ ЗЕМЛЯ ПУХОМ
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2014 21:54
коментар було видалено
Анонім Показати IP 10 Лютого 2015 20:05
Спочивайте з миром, наші Героі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus