USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На «зебрі» у Луцьку збили неповнолітню

15 Травня 2014 14:03
У результаті двох автопригод тілесні ушкодження отримали водій та пішохід, - інформують у прес-службі волинської міліції.

Так, о 18-й годині, 14 травня, в Луцьку зареєстрували автопригоду за участю пішохода. 18-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 2105», по проспекту Волі допустив наїзд на 15-річну дівчину, яка переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок автопригоди дівчина отримала тілесні ушкодження та госпіталізована у Волинську обласну дитячу лікарню.


Окрім цього, близько 12-ї години дня 34-річний водій, керуючи автомобілем Iveco у Луцьку, не дотримався безпечної дистанції, не вибрав безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes Benz E220» під керуванням 51-річної жінки.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди лучанка отримала незначні тілесні ушкодження та після огляду лікарями її відпустили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
вася Показати IP 15 Травня 2014 14:09
ото їздять треба розуміти що їдев в центрі міста і дивитись по сторонах
водій до вася Показати IP 15 Травня 2014 14:16
Не згідний! Вчора їду по проспекту Волі і така сама дівчина не повернувши голови ні вліво ні вправо вискакує на пішеходний перхід перед самим автомобілем. Добре що швидко відреагував а то був-би на місці того хлопця!
Лучанка до вася Показати IP 15 Травня 2014 14:46
В якійсь мірі я з Вами згідна, в плані того, що я водій і коли їду по пр. Волі, Перемоги - завжди пригальмовую біля пішохода, а причина тому, що наші люди, на жаль, знають свої права тільки чомусь на пішоході. І яким би ти спритним водієм не був, на якій би швидкості не їхав - якщо пре через дорогу і навіть не подивиться по сторонам - результат буде один. Люди забувають ( чи не хочуть задуматись), що може статися що завгодно на дорозі!! і інвалідом будеш ти, а водій покараний! Це у свідомості наших людей - я правий на пішоході і крапка,мене мають пропустити! Я коли переходжу дорогу зажди дивлюся по сторонам, стаю на проїзджу частину і коли авто зупинилися, тільки тоді іду! І сина свого так навчаю...
Тетяна! до Лучанка Показати IP 15 Травня 2014 17:11
Повністю "Лучанка" із Вами згідна!
I Я за! до Лучанка Показати IP 15 Травня 2014 18:20
Просто потрібно щоб кожен такий "розумник-пішохід" сів за кермо і побачив як це легко керувати коли чуть чи не під авто "кидаються" бо вони на пішоході, гальмуй як хочеш, незалежно від швидкості, я особисто тільки коли сіла за кермо переглянула відношення до пішоходів відносно водіїв.
водій Показати IP 15 Травня 2014 20:54
А ще дуже весело, коли по вулиці штук 10 переходів, а якась розумашка, та ще й з дитиною на руках, лізе через дорогу поза межами переходу. Таке враження - я за неї та її дитину більше переживаю, аїй хотьби хни.
однодумець до водій Показати IP 16 Травня 2014 00:19
Мало того,що з коляскою і з дитиною,то ще й по телефону говорить!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus