USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині безпідставно оштрафували директора філії МАУП

14 Червня 2013 10:24
Суд скасував постанову начальника управління Пенсійного Фонду України в місті Ковелі та Ковельському районі Інни Самолюк, згідно з якою директора Ковельської філії МАУП оштрафували на 425 гривень.
Відповідну постанову виніс Волинський окружний адміністративний суд.

Власне, спірну постанову начальник управління Пенсійного Фонду України в місті Ковелі та Ковельському районі Інна Самолюк винесла 20 травня.

Мовляв, ковельська філія МАУП не заплатила єдиний соціальний внесок обсягом майже 9,7 тисячі гривень. Отож, Самолюк вирішила покарати директора філії штрафом у 425 гривень.

Натомість директор у позові до суду вказав, що порушень законодавства при розпоряджень коштами, які надходили з Києва, не було. Більше того, справу про адмінправопорушення нібито розглядали за відсутності позивача.

Тим часом Самолюк на судове засідання не завітала. «Оскільки відповідачем не надано суду доказів на спростування доводів позивача, суд не вбачає вини позивача у несвоєчасній сплаті єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», - йдеться у постанові Волинського окружного адмінсуду.

Таким чином, він скасував постанову начальника управління Пенсійного Фонду України в місті Ковелі та Ковельському районі Інни Самолюк, якою було оштрафовано директора філії МАУП.

Постанова суду є остаточною і оскарженню не підлягає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus