USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині мажору на БМВ, який стріляв у пішохода, все «зійшло з рук»

12 Листопада 2013 11:03
На автодорозі Камінь-Каширський – Ратне розлючений водій автомобіля БМВ-Х5 вистрілив, а потім побив пішохода, який начебто зачепив бокове дзеркало його дорогоцінної машини, - інформує Під прицілом.
Здійснюючи об’їзд, водій «крутої» іномарки не розрахував відстань між тротуаром та шосе, порушуючи тим самим правила дорожнього руху, що передбачають дотримання безпечної дистанції. Таким чином, він зачепив пішохода, що рухався в тому ж напрямку. Бідний чолов’яга, який йшов по тротуару, вдарився рукою в бокове дзеркало авто.
Розлючений бізнесмен зупинився та почав «обсипати» пішохода нецензурними словами. Після недовгого обміну «люб’язностями» водій вийшов з машини та чотири рази вистрілив у постраждалого із травматичного пістолета. Мажору здалося, що цього замало і він почав бити чоловіка руками та руків’ям пістолета.
Згідно з результатами судмедекспертизи у постраждалого виявили забійно-рвану рану на голові, два синці на носі, а також гематому на зап’ясті лівої руки. Згідно з фактом події відкрито кримінальну справу, яку прокуратура передала до Камінь-Каширського районного суду Волинської області.
Ознайомившись із деталями справи суд інкримінував водієві іномарки кримінальне правопорушення, кваліфіковане статті 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження), що передбачає позбавлення волі на строк до двох років.
Проте, районним прокурором була подана апеляція із вимогою визнати підприємця винним у скоєнні злочину, визначеного у статті 296 КК України (хуліганство) та призначити йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі.
Апеляцію так і не було задоволено. Більше того, бізнесмену все зійшло з рук, адже Камінь-Каширський районний суд закрив справу у передбаченому законом порядку, оскільки потерпілий, з невідомих причин, відмовився від обвинувачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
вікуся Показати IP 12 Листопада 2013 11:19
На таких машинах тільки і їздять такі люди. Нічого дивного. Як злий собака
Кент Показати IP 12 Листопада 2013 11:21
Ну так і мало бути ! Такі ублюдки та ще і зі зброєю, порушуючи правила дорожнього руху будуть завжди праві! Заплатили гроші от і бідолага-полішук забрав заяву незважаючи на те що отримав травми. Чому не напишете хто цей підприємушка,судячи по номерах з авто то немісцеве чмо !
Анатолій до Кент Показати IP 13 Листопада 2013 15:52
Номера Автономної Республіки КРИМ
Рома Показати IP 12 Листопада 2013 12:47
А ми дивуємося, чому українців всі за бидло рахують. А слабО було полішуку піти на принцип, і не брати тих пару сотень зелених, яких йому кинув крутелик, або той заткнувся? Відмотав би "крутий бізнесмен" четвірочку, на зоні було би досить часу подумати над своїми вчинками, може і порозумнішав би трохи.
Поліщука Показати IP 12 Листопада 2013 13:26
Цей бідний Полішук спочатку вдарився рукою об дзеркало, а потім ще декілька разів вдарився ногою об крило. Не смішіть
МАКС Показати IP 12 Листопада 2013 13:57
А де той бидюк взяв травмата, дозвіл на якого видається далеко не всім? Чому суддя закрив справу? проклята країна, де простий чоловік нічого не може добитися і довести. Такого не було в СРСР.
Сонячна Показати IP 12 Листопада 2013 15:07
Чого зразу на таких машинах такі люди???...В мене є знайомі, що їздять на авто такої марки - нормальні,виховані, адекватні люди...Не від марки авто залежить рівень культури, виховання людини..Бо ж і водії Ланосів і ВАЗів часто-густо витворяють на дорогах кардебалєти!!!!
Безкарним уродам Показати IP 12 Листопада 2013 15:09
Безкарним уродам все сходить з рук - "бізнесмену все зійшло з рук, адже Камінь-Каширський районний суд закрив справу у передбаченому законом порядку, оскільки потерпілий, з невідомих причин, відмовився від обвинувачення." - потерпілий відмовився, бо йому забашляли бабла І ЦЕЙ УРОД І ДАЛІ БУДЕ ЇЗДИТИ І КАЛІЧИТИ ДЮДЕЙ. Прізвище і адресу урода в студію! ЗНАЙТИ УРОДА І СПАЛИТИ ЙОМУ ТУ МАШИНУ, ЩОБ ЙОМУ І ДРУГИМ МАЖОРАМ НЕПОВАДНО БУЛО!!!
Баннед Показати IP 12 Листопада 2013 15:14
Номера Икса запорожские
Льоха Показати IP 12 Листопада 2013 17:15
у вас все це спокійно відбулося, дивно ? а от у нас в Луганську за таке точно "пацани" мажора-бізнесмена на счетчик поставили і платив би по пару сотень зелених щомісяця....років з 10. !
читач Показати IP 16 Грудня 2013 11:09
Доки люди не будуть самі чинити самосуд,то нічого не буде.Бо наша куплена, корумпована прокуратура і міліція нікого з бандитів не судить . не садить.Зловлять, якогось пацана,або заб"ють, або навішають на нього всі вбивства за три роки.А бандити в нас всів,крім простого люду.Страшно вийти на вулицю, скоро буде, як в Чікаго ще гірше.Вони пани повелителі, а ми бідний ,ніщмй і злиденний народ,маємо на них пахати і кориится всім бандитам на всіх рівнях влади. А буде ще гірше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus