USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині у натовп на місці ДТП в’їхав МАЗ. Загинуло троє дітей

13 Грудня 2008 16:10
12 грудня село Згорани Любомльського району Волинської області сколихнула звістка про жахливу трагедію – внаслідок дорожньої автопригоди загинуло троє людей, а п\'ятеро травмовано. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Події розгорталися близько 8 години вечора на трасі Піща – Любомль – Верба. Водій вантажівки ЗІЛ разом зі своїм пасажиром поверталися до Луцька, аж раптом на дорозі помітили людину, яка лежала на проїжджій частині. Оминути її не вдалося, тому відразу обоє чоловіків вибігли з машини і кинулися допомагати потерпілому, яким виявився 48-річний житель села Плоске Шацького району.
 
За повідомленням ВЗГ УМВС у Волинській області, за декілька хвилин навколо невідомого зібралося чимало людей: серед них були діти й дорослі. Всі чекали на приїзд працівників міліції, щоб оформити ДТП, та швидкої допомоги, яка мала госпіталізувати потерпілого. Але натомість натовп помітив як прямісінько на нього їде автомобіль МАЗ, за кермом якого сидів 55-річний львів’янин.
 «Вантажівка рухалася по дорозі і з якихось невідомих причин не намагалася об’їхати місце аварії. На швидкості МАЗ в’їхав у ЗІЛа, якого аж розвернуло на 180 градусів від удару. Далі горе-автомобіль понесло на людей. Я з Миколою встигли відскочити», – розповів пасажир ЗІЛа Валерій.
Відразу на місці пригоди загинули дві десятикласниці місцевої школи Ірина та Юлія. Смерть не оминула також і малесеньку півторарічну Олександру, яка на момент наїзду перебувала у своїй колясочці біля дороги.
Зупинити машину-вбивцю змогла лише сосна, що росла на узбіччі. Вона від силу удару зламалася та впала на легковий автомобіль, в якому, на щастя, нікого не було.
Крім того, численні травми різного характеру отримало п’ятеро чоловік: ще одна десятикласниця, дві 41-річні місцеві жительки та 24-річний хлопецьі з сусіднього села Сильно і, звісно, винуватець всього дійства. Всі потерпілі зараз перебувають у Любомльській районній лікарні. Щодо чоловіка, з якого все розпочалося, то на момент наїзду на нього він перебував у стані алкогольного сп’яніння. До речі, порівняно з іншими, він отримав лише ушкодження у вигляді політравм.
«Технічні характеристики автодороги на момент скоєння аварії можна вважати задовільними. Присутня розмітка, покриття проїжджої частини асфальтоване, сухе, рівне без пошкоджень», – розповів начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Віктор Главічка.
 
Отже, незадовільний стан дороги не міг бути причиною цієї трагічної події. Та все ж таки чому водій МАЗу не скерував свій автомобіль так, щоб об’їхати місце ДТП, ми дізнаємося тільки після закінчення слідства. Наразі відомо, що за даним фактом вже порушено кримінальну справу. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 13 Грудня 2008 21:32
Сяде дядя і то довічно!!! Скотина!
Анонім Показати IP 14 Грудня 2008 09:25
от сволота! ничего им не делается! посадить на 50 лет за смерть стольких людей! а сельчанам совет- ума набелитесь побольше, вечером возле трассы детям абослютно нечего делать! особенно в коляске!!!
Анонім Показати IP 15 Грудня 2008 08:15
Важко собі навіть уявити, яким треба бути дебілом, щоби їхати і на дорогу не дивитися... До речі, ще й досі наші "економні" водії їздять без освітлення.
Місько Показати IP 15 Грудня 2008 10:08
"вечером возле трассы детям абослютно нечего делать!" - не повчай, не знаючи: там школа геть біля траси, діти верталися з вечорниць на Андрія.
Анонім Показати IP 15 Грудня 2008 18:26
По-перше, дівчинці не півтора роки, а 9 місяців було. По-друге,"вечером возле трассы детям абослютно нечего делать!особенно в коляске!!! " - жінка ішла в магазин та й школа там сравді біля самої дороги.Так шо і справді не знаючи не лізьте зі своїми висловами. А шо дядя скотина - на всі 100000000% згідна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus