USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Нападники, які вчинили стрілянину в Луцьку, втікали через Рівненщину

6 Листопада 2018 11:03
Нападники, які вчинили стрілянину на автомийці в Луцьку, можуть переховуватися на Рівненщині. Саме там їхні автівки вчора помітили правоохоронці, проте затримати зловмисників не вдалося.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Зазначається, що один із автомобілів, на якому втекли зловмисники, а саме «Фольксваген Туарег», ввечері 5 листопада поліцейські помітили на території Рівненської області. Проте більш потужніший «Фольксваген» зумів відірватись від переслідування поблизу міста Острог.

Читати ще: Вбивство на автомийці: все, що відомо про стрілянину в Луцьку

Як повідомляє видання "Район. Острог", зловмисники, зокрема, можуть перебувати на Острожчині.

Зокрема, начальник Острозького відділу поліції ГУНП в Рівненській області Едуард Холод повідомив, що у понеділок, 5 листопада, приблизно о 16 год. автомобілі, які підпадають під орієнтування, були помічені в Острозі. Згодом поліція переслідувала авто в Оженині, але затримати злочинців не вдалося.

На ФБ-сторінці Оженина, де триває активне обговорення погоні, користувачі пишуть, що авто Volkswagen із номерним знаком звернув на луг до річки Горині.



Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка». Очільник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко повідомив, що на автомийці сталась перестрілка, нападники втекли. У місті та області оголосили план «Перехоплення».

Також стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині.

Згодом правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Євробидло Показати IP 6 Листопада 2018 11:23
Я або тупий, або щось не розумію в цьому житті. Попасти в Острог - можна тільки через трасу в напрямку Рівне..... КПП на Маневицькому перехресті - раз. Обласний центр Рівне - два. Поясніть Мені будь - ласка, як працює наша поліція, якщо зловмисники на ТРЬОХ автомобілях, безперешкодно проїжджають КПП (яке знаходиться за 35 км від Луцька, тобто часу щоб попередити поліцію на КПП було уймпа), безперешкодно проїжджають через 250 тисячний обласний центр РІвне, і ніхто їх не затримує, не переслідує, взагалі нічого не робить. І як це Пріус чи Ісузу не зміг догнати Туарега в напівселі Острог, де навіть дороги толкової нема? Де в периферії загнати того Туарега можна було в поле чи в тупік.... Просто шок..... Це вам не п*яних бляхарів в наркодиспансер возити, тут вміння потрібні і яйця.
Йцу до Євробидло Показати IP 6 Листопада 2018 15:04
Пост в Цумані можна об'їхати через Ромашківку і через саму Цумані і виїхати в Клевані
І Показати IP 6 Листопада 2018 11:47
правоохоронці помітили автівки і....... що? втекли самі? помітили, як собачки? заховалися в кущі, щоб їх не помітили?
Ірина Показати IP 6 Листопада 2018 11:55
На київських номерах-через Рівненщину... Оце несподіванка! Таке враження,що поліція їх боїться більше,ніж вони поліцію...
Go Показати IP 6 Листопада 2018 11:56
Походу хочуть приховати їх
Коля Показати IP 6 Листопада 2018 12:05
А цікаво чому всі мовчать ?!! Людину ж вбили і всі і все мовчить!!!!!!!!!В якій ми країні живемо, люди ?!!Щоб таке відбулося і по Рівненській області їздили і ніхто не міг зловити? Чим поліція займалась чи вона їх кришує????? !!!!!!Скільки ще таке буде відбуватися ?????Чому ніхто нічого не коментує, влада проснись чи ви за грошима світа Божого не бачите?!Вбивці на волі А влада що робить ?!!!
Джек Показати IP 6 Листопада 2018 12:07
Якби це втікали якісь малолітки на татовій машині,то вже б зрешитили ту машину і гналося б 200 патрулів,а так-втекли.ну канєшно..
Фіма до Джек Показати IP 6 Листопада 2018 13:06
Ну не рівняй.....Ці ж бандито....озброєні і у відповідь можуть бахнути, тра берегтися....
гнат Показати IP 6 Листопада 2018 13:14
в європі вже давно з гелікоптерами на ті авто полювати і розстріляли би без жалю, не кажучи про американську поліцію
21 до гнат Показати IP 6 Листопада 2018 14:16
в нас раз стрельнути - на два роки сісти. так що рахуй. воно їм і на%%й не треба, за 7 тис *опу підставляти.
кіноман Показати IP 6 Листопада 2018 13:35
Скоріше за все,це хтось перевіряє сюжет про переслідування для кінозйомок і вивчає реакцію майбутніх глядачів. Це новий вид рекламування майбутнього касового кінофільму. Не переживайте. Бо швидко побачите ці сюжети.
Рома Показати IP 6 Листопада 2018 14:54
Шпигу і Кічука гнати потрібно, область взагалі до таких злочинів не готова !!!
Олена Показати IP 6 Листопада 2018 16:42
Зрозуміло й тупому поліція просто не збирається їх брати, а відтягують тай усе. Невинний хлопчина загинув а ніхто не збирається наказувати вбивць, у нашій державі гроші понад усе, і людське життя нічого не значить для них. Те що якась мама і тато залишились без сина, можливо сімя без батька та чоловіка, головне що порішали свої справи. А мєнти позорні та їм за їх роботу не більше мінімалки давати, та прибиральниця за тих 2-3 тис. Іто виконує свою роботу з чистою совістю і більш віддано чим оці.... ганьба нашому керівництву, позор.....
Просто дописувач Показати IP 6 Листопада 2018 17:13
Так всі вони знають,що в них вогнепальна,і не тільки пістолі.Хто буде "перти".Вони ж не на тих "вчились".Смарфони,селфі,кафе,ресторани,пяні дівчата....Ось і весь показник поліції в одному випадку-повна профнепридатність.Крапка.
Анонім Показати IP 6 Листопада 2018 18:16
Це позор для поліції. Просто зробили показуху.
Панночка Показати IP 6 Листопада 2018 18:21
Доброго вечора, лучани! Що я можу сказати нарахунок даної ситуації - ГАНЬБА!!!! ГАНЬБА - правоохоронним органам, які нічого не роблять, а працюють лише плітками "що десь там хтось когось бачив". У новинах ніхто не назвав точної причини інциденту, тільки говорили " Ми не маємо точної інформації". А за день-два будуть "міфи" складати. Шановні мої, все купляно!!!! Далі ця справа не піде її закриють. І тільки повідомлять, що злочинців не знайдено. Все купляно за гроші, все продано. Ганьба правоохоронцям і всім іншим. А людина, яка загинула мені дуже шкода. І неважливо яким він був в житті- добрий чи злий. Співчуваю рідним та близьким.
Жора Показати IP 6 Листопада 2018 19:20
Дурікі.В острог можні їхати через дубно на трасу київ чоп...і на остріг
Andrij к диванным зн Показати IP 7 Листопада 2018 15:56
все тут просто сыщики Коломбо, сидите на диванах и мыслите про разборки бандитов.... работать надо а не про полицию рассуждать ....
Луцьк Показати IP 8 Листопада 2018 10:43
вони повинні були зупинити цей таурег любою ціною :визвати підмогу ,прострілити колеса,зіштовхнути з траси, рація для чого ? пріус за 18 тис доларів міг обігнати цей таурег він легший бистріший вони просто відпустили вбивць вони на таке не підписувались думали що робота в поліцііі це штрафувати пенсіонерів ганяти бабок на базарах з молоком розпивання пива в громадських місцях неправильна парковка доііти бляхарів провіряти страховку.шо сказати ганьба пересадити на ровери і на коні результат буде той самий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus