USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу Міносвіти розстріляли машину першої заступниці Квіта

25 Серпня 2015 21:33
Біля будівлі Міністерства освіти і науки невідомі обстріляно машину першого заступника міністра Інни Совсун. Наразі поліція затримала підозрюваного, - повідомляє УНІАН.

Міністр освіти та науки Сергій Квіт написав на своїй сторінці у соцмережі: "Ніхто не постраждав. Повідомляю лише про цей факт, який мені відомий. Ніякої іншої інформації поки що немає", - зазначив він.

Біля Міністерства освіти і науки України було розстріляно машину моєї першої заступниці Інни Совсун. Ніхто не постраждав. Повідомляю лише про цей факт, який мені відомий. Ніякої іншої інформації поки що немає.

Posted by Serhiy Kvit on 25 августа 2015 г.
Сама ж Інна Совсун на своїй сторінці у соцмережі повідомила:

«Хвилин 10 тому невідомі розстріляли з дороги мою службову машину, яка стояла коло міністерства. Я в цей час була у себе в кабінеті, в машині був водій. Одна з куль пролетіла прямо у нього над головою. Інші застрягли у задніх дверях».

З її слів, на місце прибула поліція, яка вивчає ситуацію. Заступник міністра також зауважила, що жодних погроз до цього не отримувала.

Хвилин 10 тому невідомі розстріляли з дороги мою службову машину, яка стояла коло Міністерства.Я в цей час була у себе...

Posted by Inna Sovsun on 25 августа 2015 г.

Поліція затримали підозрюваного.Деталі - у органів слідства.Я фізично не можу відповідати на телефонні дзвінки - руки трусяться, голос тремтить.Дякую за підтримку.

Posted by Inna Sovsun on 25 августа 2015 г.


Про затримання підозрюваного в стрілянині повідомляється на сайті Головного управління МВС в Києві. «Чоловік, який влаштував стрілянину, затриманий. Зараз встановлюємо його особу. З’ясовуємо всі обставини події», - повідомив начальник Головного управління МВС в Києві Олександр Терещук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Серпня 2015 22:04
А ЧОМУ КОЛО ,А НЕ БІЛЯ..
Оксана Показати IP 25 Серпня 2015 22:25
Тому що коло, біля - це прийменники синоніми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus