USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Працівниці МРЕВ, яка скоїла резонансну ДТП, «нічо не порішали»

3 Червня 2013 16:17
На Волині працівницю МРЕВ, яка стала винуватицею ДТП, позбавили погонів.

Про це розповів начальник міліції Олександр Терещук, - інформує ТРК «Аверс».

Нагадаємо, 27 травня на вулиці Чернишевського, що у Луцьку, автомобіль марки «Кіа» протаранив паркан. Машина у приватному секторі збила цементну огорожу і притисла до стіни будинку господарку, яка у той час поралась на городі. Біля жінки бавилась також дворічна онука. Лише дивом малеча не постраждала, жінку з травмами ніг забрали до лікарні. Як з’ясувалося, за кермом іномарки була працівниця ДАІ. Жінка займала у реєстраційно-екземенаційному відділі керівну посаду. Містом поширились чутки, що справу за участі даїшниці намагаються владнати за допомогою її зв’язків.

Начальник УМВС у Волинській області Олександр Терещук заперечив: «Нічо не порішали. Матеріали зібрані. Працівник МРЕу вже звільнений. В мене одне бачення, якщо ти працюєш в ДАІ і не вмієш водити машину, тобі немає, що там робити. Якщо треба, я на наступну прес-конференцію виясню, хто в неї чоловік, і в мірах дозволеного скажу Вам».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
бубу Показати IP 3 Червня 2013 16:35
Якщо треба, я на наступну прес-конференцію виясню, хто в неї чоловік, і в мірах дозволеного скажу Вам ТРЕБА, ТРЕБААА!!!!
Антон Показати IP 4 Червня 2013 10:44
на чернишевського така погана дорога, що певне бидляччя їде нагло по зустрічній і недумаючи поступитися. так що можливо ситуація неоднозначна. вказали б приблизно номер будинку було б ясніше.
Кільчицька Женя Показати IP 4 Червня 2013 10:52
"Нічо не порішали..." зразу видно рівень розвитку обласного керівника.
светок Показати IP 4 Червня 2013 11:25
зробіть нормальну дорогу одразу пагонів лишаєте значить не догодила комусь.а якби це був простий автолюбитель?невже не має місце людський фактор?якби це зробив сам "рішало" терещук?замяли давно і посади не лишився Нічого не вказано на те що вона була на підпитку,,
Факт до светок Показати IP 4 Червня 2013 11:47
Дамочка поїхали з місця пригоди в невідомому напрямку без сторонніх свідків. Муженьок порішав з працівниками ДАІ все на місці. Це не є аварійно-небезпечна ділянка дороги. Пагони на педаль газу надто жали.
ШО небудь до Факт Показати IP 4 Червня 2013 17:06
Причому тут пагони??? Хіба вона одна попала в аварію, невже ніхто з ДАІшників не робив ДТП???? А люди без влади і зв"язків роблять ДТП з наслідками, і нічого ніхто з цього не робить караул! А тут всі відразу муженьок пагони. Це є людський фактор від якого ніхто не застрахований. І давай те не будемо поливати людину брудом, тільки через те що в неї була посада, і нормальний чоловік.
іван Показати IP 29 Липня 2013 16:47
А все ж порішали - пагони зняли і втіхаря оформляють на роботу-знов в МРЕО,тільки в Ковельське.Тепер дорога в Луцьк буде довша то буде більше можливостей по пьяні на скорості в чужі двори заїжати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus