USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого у Затоці

20 Листопада 2015 08:33
У Білгород-Дністровському на Одещині під час проведення пошукових робіт знайшли тіло ще одного чоловіка, якого вважали зниклим безвісти унаслідок аварії катера «Іволга». Про це повідомляє «tsn.ua» з посиланням на прес-службу ГУ ДНСН України в Одеській області.

Нагадаємо, що вдень 17 жовтня прогулянкове судно «Іволга» вийшло з приватної бази для прогулянки в акваторії Чорного моря в районі міста Білгород-Дністровський. Згідно з попередніми даними, на борту перебувало 36 осіб. Під час повернення на базу приблизно о 16:00 судно перевернулося. Розпочалася рятувальна операція в якій брали участь судна Адміністрації морських портів України, Білгород-Дністровського порту і Держприкордонслужби.ЧИТАТИ ПРО ТРАГЕДІЮ: ПІД ОДЕСОЮ ЗАТОНУВ ПАСАЖИРСЬКИЙ КАТЕР, 12 ЗАГИБЛИХ. ВІДЕО

«19 листопада в 11:36 надійшло повідомлення про те, що в селищі міського типу Затока в Дністровському лимані, на відстані 150 метрів від берега виявлено тіло людини», – йдеться у повідомленні.

Після обстеження очеретяних заростів рятувальники знайшли тіло загиблого чоловіка. Пізніше з'ясувалося, що на момент аварії чоловік перебував на судні. «Таким чином, кількість загиблих внаслідок трагедії становить 20 осіб. Пошукові роботи продовжуються», – додали у ДСНС.

До слова, у неділю, 18 жовтня, на Одещині був траурний день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus