USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку покарали держслужбовців пенсійного фонду

14 Травня 2013 19:06
Прокуратура міста Луцька під час перевірки виявила чимало порушень закону в діяльності посадовців управління Пенсійного фонду України в обласному центрі.

Про це повідомили у прокуратурі міста Луцька.

Так, посадові особи управління несвоєчасно переказували на рахунок Луцького геріатричного пансіонату частину призначеної пенсії пенсіонерам, які перебувають там на державному утриманні.

Під час прокурорської перевірки дотримання вимог Закону України «Про звернення громадян» виявили, що за усними зверненнями більше десяти лучан у картках обліку особистого прийому громадян заступника начальника цього управління не було жодних відомостей щодо прийнятих рішень.

Не завжди об’єктивно, всебічно та вчасно розглядали посадові особи управління Пенсійного фонду України в місті Луцьку скарги та заяви громадян.

Деякі звернення працівники управління взагалі не зареєстрували в журналі, тому й не розглядали.
Не дочекався один із лучан відповіді на своє звернення щодо призначення пенсії згідно з Законом України «Про наукову та науково-технічну діяльність». Причини відмови у задоволенні скарги йому теж не роз’яснили.

Задля усунення виявлених порушень законодавства прокуратура Луцька внесла подання начальнику управління Пенсійного фонду України в місті Луцьку.

За результатами його розгляду за неналежне виконання посадових обов’язків до дисциплінарної відповідальності притягнули начальника відділу з виплати пенсій і головного спеціаліста відділу організації прийому та обслуговування громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Корінний Лучанин Показати IP 14 Травня 2013 21:21
Цікавий аргумент- " за усними зверненнями більше десяти лучан... не були прийняті рішення". ЯВНА ПІДСТАВА!! А далі аргументи такі, що їх можна "клеїти" до до кожної держслужби. Моє усне звернення до ПФ було по телефону,дали потрібні роз'яснення, сказали прийти в управління на вул.Чехова в Луцьку. Коли прийшов в це управління то жахнувся, які в них там умови роботи. Всі працівники служби(4 роб.місця з помітками) та відвідувачі розташовуються в одній довгій та вузькій кімнаті. Часом вівідувачів набивається стільки, що немає де розміститись. Вхід у цей "офіс" прямо з вулиці з вхідних дверей. Хто там був, той підтвердить мною змальовану картину! Хай би "всевидюща" прокуратура звернула увагу на такі речі та й потурбувалась сама про умови роботи служби та прийому громадян.Я часто читаю газету "ВІСНИК ПЕНСІОНЕРА"-хороша газета і дає всі пояснення(навіть на запити пенсіонерів). Так сама редактор пані Евгенія Романів, весь час наголошує щоб пенсіонери і ті хто незабаром буде ним постійно цікавились розрахунком пенсій, стажем роботи, коефіцієнтами зарплати, а не залишати це на потім!
Корінний Лучанин (ПРАЦІВНИК)? Показати IP 15 Травня 2013 10:18
http://www.volynpost.com/news/14716-pracivnyky-pensijnogo-fondu-u-lucku-krutyly-z-pensiiamy Не виправдовує :(
Лучанка Показати IP 15 Травня 2013 16:49
пенсійний фонд- це корупція, як вони нараховують пенсії неможливо добитися,разом працюємо, однакова зарплата і посади в мене стаж більший на 5 років, пенсія в мене менша на 400 грн.Хто менше працює у цього і пенсія більша. Перераховують комуу як захочуть, кому по стажу, а кому по зарплаті. Кому добавили, а кому зовсім не добавили.Таке собаче ставлення до людей.
Полішучці до Лучанка Показати IP 15 Травня 2013 17:31
Прокуратура міста Луцька під час перевірки виявила чимало порушень закону в діяльності посадовців управління Пенсійного фонду України в обласному центрі. Це і в вашій міськ раді треба пришити, і облжержадміністрації,і прокуратурі, і міліції, і СБУ!ВСІМ! Не лише цим,а чому тут так? Бо треба було звільнити...і це зробили!
гість Показати IP 16 Серпня 2013 22:00
Під час прокурорської перевірки дотримання вимог Закону України «Про звернення громадян» виявили, що за усними зверненнями більше десяти лучан у картках обліку особистого прийому громадян заступника начальника цього управління не було жодних відомостей щодо прийнятих рішень. Дійсно повний "бред" . Можна сказати що було усних і сто звернень, щоб більше людей звільнити. Хай прокуратура в Податкову завітає , там теж не дають роз'яснень, або інші служби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus