USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У тому, що на Волині обвалився під’їзд, винні самі мешканці

11 Червня 2013 09:45
Цими вихідними в Ковелі сталося лихо на вулиці Володимирській, 97, де обвалився бетонний навіс над одним із під’їздів п’ятиповерхового будинку. На щастя, ніхто не постраждав.

Начальник РЖКП №2 Олексій Богдан, на балансі якого й знаходиться будинок, переконаний, що в тому, що сталося, частково винні самі мешканці під’їзду.
«Вони без погодження з керівництвом РЖКП самовільно замінили вхідні двері на металеві з домофоном. В процесі роботи підприємці пошкодили металево-бетонну конструкцію каркасу входу, розширили вхід, вийняли верхню бетонну перемичку, яка фіксувала навіс, тим самим наразили на небезпеку людей», - розповідає начальник РЖКП №2 Олексій Богдан, який, до речі, ще й проживає в сусідньому під’їзді цього будинку, - інформує Слово Волині.

Наступного ж дня в приміщенні мерії відбувалась оперативна нарада із залученням всіх відповідних комунальних служб, на якій обговорювалися наслідки стихії та шляхи подолання. Міський голова Олег Кіндер видав розпорядження щодо термінового обстеження всіх тамбурів при вході в під’їзди, бетонних навісів, а також балконів, які потребують негайного ремонту.

Тож, бетонний навіс, що обвалився, повністю замінять на новий.

«Він мав би прослужити мешканцям будинку ще зо двадцять років, адже експлуатувався лише 30 літ, однак самовільне втручання людей призводить до ось таких неприємних наслідків», - підкреслив Олексій Богдан.

Нагадаємо, очевидці подій кажуть, що все сталося миттєво. Шквальний вітер в суботу, 8 червня, змусив відпочивальників, котрі знаходилися на подвір’ї біля злощасного під’їзду, швидко вскочити до середини, а ті, хто не встиг вчасно сховатися, мусили споглядати за розгулом стихії із сусідніх під’їздів. Хтось із очевидців викликав рятувальників. Ті приїхали досить швидко і відразу ж взялися ліквідовувати наслідки обвалу. До них приєдналися й працівники комунальних служб.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вєталь Показати IP 11 Червня 2013 10:52
Не люди винні, а замовник, котрий встановив двері. Люди не цікавляться методикою вставляння дверей, а замовляють. Більше перевіряли б ті контори з вікнами і дверями
ЖЕКА Показати IP 11 Червня 2013 12:37
Ну пояснення начальника РЖКА, як завжди винні мешканці. Коли вже ті РЖКА будуть насправді виконувати свої обов'язки??? Ви відповідаєте згідно нормам за безпеку людей. Пора зрозуміти, що мешканці будинків платять за безпеку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus