USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинянина, який убив колишню дружину, хочуть посадити довічно

8 Вересня 2017 11:20
Прокуратура домагатиметься довічного ув’язнення для волинянина, який убив колишню дружину та намагався вбити її чоловіка.

Прокуратура Волинської області оскаржить в касаційному порядку рішення апеляційного суду Волинської області, яким залишено в силі вирок суду першої інстанції у кримінальному провадженні про вбивство 24-річним мешканцем селища Заболоття Ратнівського району його колишньої дружини та замах на вбивство її чоловіка.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як відомо волинянам, уночі 16 грудня минулого року раніше судимий за вчинення умисного насильницького злочину молодик після телефонної розмови з колишньою дружиною, яка повідомила, що вийшла заміж і не дозволить йому бачитися з трьома їхніми дітьми – 3- та 2-річною доньками й 1-річним сином – вирішив помститися жінці та її новому чоловікові.

Приїхавши о 3 годині ночі велосипедом у село Гута, він вибив двері в хату й напав із ножем на господаря оселі. Завдавши сплячому чоловікові не менше 8 ударів у голову, шию та спину, зловмисник кинувся переслідувати колишню дружину, яка прокинулася і кинулася втікати.

Убити жінку просто в хаті на очах у дітей йому завадив її чоловік, котрий спромігся ще стати на захист сім'ї, проте упав і знепритомнів від нових ножових поранень.

Другу свою жертву вбивця наздогнав уже надворі й кілька разів ударив її ножем у груди. Жінка померла.

Чоловік же, попри завдані йому численні поранення, вижив.

Суд першої інстанції, визнавши зловмисника винним у незаконному проникненні до житла, закінченому замаху на вбивство та навмисному убивстві (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 162, ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України), приєднав до призначеного за це покарання невідбуту частину покарання за вчинений раніше злочин й призначив чоловікові остаточне покарання у виді 15 років позбавлення волі. Апеляційний суд залишив це рішення в силі.

Проте прокурори, оскаржуючи рішення апеляційного суду в касаційній інстанції, наполягатимуть на довічному ув’язненні для вбивці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus