USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чистота Луцька як на долоні: точка зору. ВІДЕО

2 Червня 2013 16:00
Чистота довкілля – запорука довголіття, міцного здоров’я та позитиву, однак часто мешканці нашого міста нехтують простим правилом: «Не смітити».

Із нагоди Всесвітнього дня довкілля, який святкують щорічно 5 червня, кореспонденти «Волинських новин» поспілкувалися з лучанами та гостями міста про чистоту вулиць, узбіч та окремих районів Луцька, а також дізнавалися, чи готові вони прибирати місто під час «суботників».

Гості з Іркутської області Російської Федерації та Києва поділилися враженнями від того, яким є Луцьк - чистим, чи навпаки.

Нагадаємо, що у місті періодично прибирають волонтери. Так, у квітні цього року півтори тисячі лучан взяли участь у «головній битві зі сміттям».

Отож, точка зору мешканців та гостей обласного центру Волині − далі у сюжеті.

ВІДЕО - Іван Савич та Наталка Воскресенська
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
3w Показати IP 2 Червня 2013 20:49
Я особисто не прибираю. Для цього у нас є комунальні служби!!!
Афанасій Показати IP 3 Червня 2013 02:13
Діло кажуть: смітників мало... Якби було більше, не лінувалися б простягнути руку і викинути сміття...
ЗІНАЇДА. Показати IP 3 Червня 2013 08:50
СМІТНИКИ ПОТРІБНО СТАВИТИ В ВИСОТНИХ БУДИНКАХ ПІД БАЛКОНАМИ, ЩОБ СМІТТЯ ВИКИДАЛИ ПРЯМО В НИХ, А ТО НАДОЇДАЄ ПРИБИРАТИ. КОЛИ ВЖЕ НАШІ ЛЮДИ НЕ БУДУТЬ "СВИНЬМИ". вМИКИДАЮТЬ ВСЕ: СМІТТЯ, ХАРЧІ, А СКІЛЬКИ ВИКИДАЮТЬ ХЛІБА. ЦЕ СТРАХ БОЖИЙ. І ГРІХА НЕ БОЯТЬСЯ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus