USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Кошель розповів про плюси і мінуси прогресу

7 Квітня 2011 18:09
У сучасному урбанізованому світі через гонитву людей за економією з ринку витіснено натурпродукт.
Так вважає начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель. Про це він розповів з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який відзначають 7 квітня, – пише ВІП.
«Для того, щоб те саме молоко довше зберігалось і його було легше транспортувати, туди додають хімічні речовини. Та й м’яса на ринку нормального вже не знайдеш», – стверджує головний медик Луцька.
На його думку, те, що людина багато часу проводить за комп’ютером чи телевізором, також негативно впливає на стан її здоров’я – це викликає гіподинамію та інші захворювання.
Водночас Кошель назвав і переваги науково-технічного прогресу.
«Тим не менш, завдяки науково-технічному прогресу зараз багато людей ходять зі штучними серцями, нирками, кардіостимуляторами. А вони були потенційними небіжчиками. До того ж, кожна третя дитина з’являється на світ неприроднім шляхом, через кесарів розтин, а раніше вони б помирали», – пояснив медик.
Щоб зберегти здоров’я, на думку Федора Кошеля, кожна людина повинна в день проходити пішки не менше шести кілометрів, харчуватись натуральними продуктами, не мати шкідливих звичок.
Також дуже важливо дотримуватись правил особистої гігієни і не забувати про те, що існує багато хвороб.
«Захворювання можна попереджати, а також виявляти на ранніх стадіях. Тому, що потім вони переходять в хронічні, а отже, невиліковні», – каже начальник управління.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пацієнт Показати IP 7 Квітня 2011 20:21
Коли вже цих жлобів з барсетками розженуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus