USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Муніципальна лікарняна каса: в Луцьку заговорили про корупцію в медицині

28 Квітня 2015 14:27
Благодійну організацію «Муніципальна лікарняна каса» звинувачують у приховуванні витрат благодійних внесків. За підрахунками активістів, поза медичними закладами Луцька «просочилися» лише за останні два роки 1,4 мільйона гривень. Натомість присутні визнали, що така собі «благодійна діяльність», якою займається не лише організація, що має опосередкований стосунок до міського управління здоров’я, а й інші подібні «каси», мають право на життя.

Про це заявили представники організації Волинська обласна лікарняна каса та Громадської організації «П’ята влада» під час прес-конференції сьогодні, 28 квітня.

Представник «антикорупційного комітету» ГО «П’ята влада» Георгій Остров пояснив, що зіткнувся з муніципальною лікарняною касою, коли повів дитину на діагностику. Мовляв, у дитячій поліклініці його просили заплатити за УЗД-діагностику 50 гривень у муніципальну касу, або прийти у «безкоштовний день».

По тому, переконує чоловік, він вирішив з’ясувати, на що витрачаються гроші цієї благодійної організації. З його слів, там йому не захотіли показати звіти, на що витрачені гроші.

Ані тодішній начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель, ані колишній перший заступник міського голови Святослав Кравчук, стверджує він, відповіді не надали. По тому, обоє чиновників пішли на пенсію. Подали це активісти так, начебто чиновники пішли з посад через «незручні питання», а не вступу в силу Закону України Про пенсійне забезпечення.

Власне, ще одним із учасників прес-конференції був Дмитро Глазунов – голова правління Благодійного Фонду «Рідна Волинь» і засновник організації «Волинська обласна лікарняна каса». Він зазначив: виживати медицина не може за бюджетні кошти.

Глазунов переконує: його організація - прообраз страхової медицини. А непрозора звітність муніципальної лікарняної каси і ще одної організації, яка діє в Луцьку - ГО «Допоможемо собі» (фактично ці дві організації – конкуренти Глазунова, - ред.), дискредитує діяльність всіх лікарняних кас. Тому говоритимуть присутні не про Волинську обласну лікарняну касу, а про Муніципальну лікарняну касу. Однак на запитання як саме Волинська обласна лікарняна каса залучає кошти і звітує про свою діяльність, він прямої відповіді не надав.

Так, представники «П’ятої влади» переконують: вони зіткнулися з тим, що діяльність Муніципальної лікарняної каси прикривають і головні лікарі, і керівники міського управління охорони здоров’я.

Ключовою фігурою в цій схемі називають Федора Кошеля, від якого хочуть почути відповідь на питання: де гроші? Бо у звітах Муніципальної лікарняної каси, які стали доступні активістам, там, начебто, на невідомі потреби витратили за 2 роки 1,4 мільйона гривень.

У 2013 там зібрали 9,2 мільйона гривень, з них витрачено на благодійну діяльність 7,8 мільйона, які скеровані на лікувальні заклади.

А 1,4 мільйона – «зникли». У 2014 на утримання організації начебто витратили 1 мільйон гривень. До слова, Федір Кошель є одним із засновників Муніципальної лікарняної каси, а після виходу на пенсію нібито очолив цю організацію.

«По закону, близько 20% організація може використовувати на утримання благодійних фондів. Але ж можна співпрацювати з меценатами, грантами. А коли в такий спосіб йде збір грошей і за 2 роки немає 1,4 мільйона гривень, то виникають питання: де гроші? Чи не за дорого громаді обходяться діяння пана Кошеля?», - пояснив Дмитро Глазунов.

Активісти кажуть, запрошували Федора Кошеля на прямий ефір, але він не погодився. А очолює Муніципальну лікарняну касу економіст міського управління охорони здоров’я.

Однак на прес-конференцію не запросили представників ані ГО «Допоможемо собі», ані Муніципальної лікарняної каси. Натомість, «стрілочником» в усій цій історії зробили Федора Кошеля. Мовляв, він як чиновник лобіював інтереси цих контор.

Відео та звукозаписи присутні пообіцяли надати згодом, бо поки що носій «в ремонті». Цікаво, що присутні на прес-конференції визнали, що така собі «благодійна діяльність», якою займається не лише організація, яка має опосередкований стосунок до міського управління здоров’я, а й інші подібні «каси», мають право на життя. Адже коштів, виділених з держави, недостатньо.

Інформаційне агентство Волинські Новини намагалося зв’язатися з Федором Кошелем, якого звинувачують у шахрайстві та корупційних діях. Однак поки що абонент не відповів на дзвінок. Однак вартто згадати, що у 2012 році прокуратура області після перевірок визначила, що благодійна організація «Муніципальна лікарняна каса» діє в закладах охорони здоров’я міста Луцька без правових підстав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 66
"Ничего личного - чи Показати IP 28 Квітня 2015 14:41
Обласна лікарняна каса позарилася на збори у міських закладах. Не страшно піднімати тему зборів у лікарнях? Людям то не подобається здавати гроші ні муніципальній касі, ні обласній лікарняній. З таким чисто українським підходом - топити сусіда - можна і самому закритися. Чим більше організацій, які допомагають функціонувати медицині - тим буде дешевше для людей. Конкуренція щє нікому з споживачів зла не зробила.
Ліля до "Ничего личного - чи Показати IP 28 Квітня 2015 15:56
Яке діло Глазунову, який очолює лікарняну касу, і збирає членські внески до муніципальної каси, яка збирає благодійні внески. Чи внього можливо є лишні 10 млн. грн. які він хоче надати на підтимку медицини, то хай дає, я думаю не одна лікарня не відмовиться. І треба бути дуже наївним або дуже тупим, щоб думати, що без благодійних внесків наша медицина виживе. Те що в нас безкоштовна медицина, це добре, тільки як можна надати допомогу за 10 грн, і прохарчувати людину за 12 грн.. І я думаю, для тих крикунів, яким шкода надати благодійний внесок в розмірі 50 грн., треба відпривити в Київ, чи в Львів на обстеження, де з дорогою обійдеться це обстеження в 500 грн. тобі буде все добре, І в Києві він не піде розбиратися куди ідуть благодійні внески. Я вважаю, що треба питати куди ідуть ті гроші які пхаються в карман, а не ті де виписується квитанція.
Т.В.К, до Ліля Показати IP 11 Травня 2015 18:41
Чому ці внески з хворої людини " беруться добровільно-примусово " ??? Користуються тим ,що хвора людина неможе відмовити і запитати куди йдуть ці кошти ! Це подібно вандалізму,коли з загиблого знімають собі його нагороди і кошти !!! Бюджетні кошти розкрадають,а за ці - типу щось роблять для лікарні .Схема стара і всім відома . Людина і так за свої гроші купує всі ліки,оплачує процедури . На великий жаль, сьогодні більшість мед.працівників в першу чергу бізнесмени і трішки лікарі . Все плачуться про низькі свої зарплати,але не спішать змінювати свій фах чи страйкувати, їздять на дорогих автомобілях,мандрують по путівках і все за мізерну платню ... Пора відповідним органам перевірити їх офіційні доходи і рівень життя !
Член ВОЛК Показати IP 28 Квітня 2015 15:09
Шановний Галазунов Борис хочу вам нагадати що вам потрібно зайнятися своєю беспосередньою роботою навести порядок в ГО ВОЛК так як я є членом вашої організації і ніде не можу знайти звіт про надходження членських внесків. про їх використання. Коли і де у вас проходять збори правління хто в тому правлінні та взагалі де ви знаходитесь так як за адресою вказаною на квитку вас немає. Ще у мене є інформація що ви за наші членські внески купили своїїй сестрі яка у ВОЛК директор автомобіль Вольво -це згідно реєстраціїї у мрео за 25000 доларів у 2007 році потім собі опель вектру правда взяли у кредит але виплатили за рік??? А скажіть но чи не за наші внески ви піарили Партію регінів в якій ви знаходитесь . чи вже втекли? Де ви є? Напевно вже хочити прибрати собі ГО ""Допоможемо собі" доречі там в членах мої знайомі то ситуація там набагато краща.
Член ВОЛК Показати IP 28 Квітня 2015 15:15
Хай Д.Глазунов розповість де він діває гроші лікарняної каси, які він косить 10 років, і мені особисто не пощастило бути членом об"єднання. Плачу в надії, що колись зможу щось тай використати. В минулий раз, коли я потрапив у лікарню і пред"явив членський квиток,перетелефонувавши в ВОЛК, дівчина чемно відповіла, що на даний момент грошей на лікування не має, лягайте в наступному місяці. І це я хочу зауважити, що я жодного разу не лікувався. Але ми справно можемо прослідкувати, як Глазунов рісується в пресі, як він роздає медичним закладам подарунки. Не за наші це гроші він такий благодійник? І оце пригадую, як він із сестричкою (К.Глазуновою) отримали нагороду як людина року у Волинській області в номінації добра справа. Знайшли добродія за людські гроші. Хай дивиться на себе, тоді береться на інших. Ні де ні якої інформації офіційної не має, тільки дві три гарних цифри в статтях про нього і більше ні чого.
Інна до Член ВОЛК Показати IP 28 Квітня 2015 15:43
Теж чула про те що він "Людина року", здивувало, як??? Що вагомого зробив він для громади? До нас в колектив привозили мамаграф для жінок, обстежували при умові написання заяви у ВОЛК. А потім виявилось що це все махінації з керівництвом за гроші, а не благодійність, просто людям очі замилили. Бардак, там де можливість наживи ВІН ПЕРШИЙ!!!!
Ксюха до Інна Показати IP 28 Квітня 2015 16:18
А бачили банер на драмтеатрі декілька років назад. Глазунов у весь рост у всей красе, людина року. Я в шоці. Це як треба себе любити?????!!!!! За людські гроші можна бути благодійником. Ганьба.
Анонім до Ксюха Показати IP 28 Квітня 2015 21:32
І годинник. Як за людські гроші можна дозволити собв таку зарплату, щоб купити такий годинник. Добпе пам"ятаю той годинник на руці
1 Показати IP 28 Квітня 2015 15:17
А чому знову Муніципальна і Глазунов ще якась П"ята влада де взялось звітки вилізла всі хочуть володіти і касою і ГО тільки ніхто не хоче працювати. Напевно той Кошель дав пінка Глазунову за бездіяльність то той тепер шипить назбирав когось і давай як там кажуть люструвати. чи прихватизовувати почули що є гроши і побігли як до корита.
2 Показати IP 28 Квітня 2015 15:28
Цей Глазунов прикаліст за які це він міліони пише що пропали , чи не за свої. У нього вони б точно пропали бо кожен судить по собі. Не переживай Глазунов міліони є але вони не твої і тобі ніколи не достануться. Гроші медустанов і вони самі знають що з ними робити. Вже пройшли часи партії регіонів розслабся і поїдь підлікуй свою психіку видно що важко тобі зараз живеться. Не переживай все буде добре!.
Я теж Показати IP 28 Квітня 2015 15:33
Я теж член ВОЛК, голову всадити всадив а витягнути годі. Луцьк мале місто в кожній сім"ї є член, як не ВОЛК, так допоможи собі. Про допоможи собі всі мої знайомі відкликаютя добре. Те що в нашій медицині є свої недоліки, це факт, але кошти вони виділяють набагото більші, і можна було взяти кошти на великі операції, збільшивши членські внески, це ж не банкові відсотки платити. Я теж вступав у допоможи собі а потрапив в ВОЛК. ВОЛК вміє дуже гарно агітувати, а всі думають, що це Допоможи собі і вступають, тому що в них гарна репутація, їм довіряють люди. Я думаю, що Глазунов хоче монополізувати всі гроші. Його приваблює слово "каса".
1 Показати IP 28 Квітня 2015 15:35
ВІн думає що це як унього залучив 9 витратив 7 а 2 вкрав і не може догадатись що вони просто ще не використані. А у нього в організації поступило членських внесків 50000 грн. на лікування 30000 а за 20000.00 грн він купує щось ніби для медичної установи, а чи члени знають що він такий добрий за їхній рахунок тому і лікує тільки по графіку а не тоді коли людина хвора.
Патріот Показати IP 28 Квітня 2015 15:41
Був в сестири в роддомі.При поступанні на стацірнар хворий платить 100 грн. муніципальну касу,купує сміттеві пакети,чистячі порошки, та все інше на суму 130 грн.(апетеки продають вже готовий набір).а муніципальна каса якраз і купує ці всі товари.так що прибуток такої організації"благодійної" просто зашкалює.Треба давно вже робити платну медицину і платити гроші ДЕРЖАВІ,а не лікарям хабарі давати.Тоді може буду порядок бо до платної медицини інші вимоги.Але незабути про безплатну для пенсіонерів інвалідів дітей учасників АТО,малозабезпечених.
Анонім до Патріот Показати IP 28 Квітня 2015 17:10
не муніципальна каса а Допоможемо собі у них готові набори в аптеці дешевші для членів ГО бо зі знижкою не путайте люди
Артур Григорович до Патріот Показати IP 11 Травня 2015 19:06
Все,що не визнано законами держави - " добровільні " внески,муніципальні каси,це вдосконалена система хабарів і поборів . Це ганьба і бездушність зі сторони керівників медицини всіх рівнів до хворих і немічних людей !
Дідо Показати IP 28 Квітня 2015 15:55
Люди, хай там що говорять про допоможемо собі, але вони реально допомагають людям. Елементарне УЗД, сидиш в черзі - половина йде по квитку з організації, всі задоволені, одиниці бурчать, але то категорія яким завжди щось не так......
а Показати IP 28 Квітня 2015 15:58
на скільки відомо Муніципальна лікарняна каса -це благодійна організація і схожості з ГО Допоможемо собі там 0,0 це тільки такі як Глазунов не бачать різниці скрізь бачить конкурентів це напевно просто глупенький. А ГО Допоможемо собі була створена набагато раніше і як видно з державного реєстру засновником ВОЛК є також Кошель Ф, Г. отже він допоміг створити Дмитрові свою ВОЛК прототип ГО Допоможемо собі тоді коли він став безробітний. Пригріли називається змію. Правильно кажуть не роби добра... Плює в тарілку з якої його годували. ЯК не гарно Дмитро борисович!!!!. А ви п"ята влада не знаємо хто ви там, вже схожі на Путіна брешете і пишете, брешете і брешете і правельно роблять що з вами ніхто говорити не хоче.
Олександр до а Показати IP 28 Квітня 2015 16:27
Я є член Допоможи собі, я задоволений, плачу за всю свою сім"ю. Реальна контора, реальна адреса, яка не змінювалась, реальні телефони, і реальні люди, які є завжди на місці, і можуть проконсультувати тебе. Звичайно за 30 грн в місяць не можна чекати манни з неба, але це є реальна допомога при лікуванні в стаціонарі. Якщо страхова медицина буде така як доп. собі за такіж гроші, але з більшими можливостями, я за!!!!!!!!! За ВОЛК не чув. Хто такий Глазунов?
Ксюха до Олександр Показати IP 28 Квітня 2015 17:05
Ага, за 30 грн і все. Пацан спустись на землю. Страховка буде 5% від зарплати, а це для кожного по різному. І хіба зміниться система, а то з такими страховками, я вже мала справу, не приведи господь, Там, це треба доказати що ти хворий, гроші платила, нерви з"єла, результату 0. Хотіла вступити в Допоможемо собі, але там беруть тільки колективами, шкода, а я піприємець. Мені їх порадили в поліклініці моя учаскова, я дуже часто лікуюсь. Хоч якась буде піпримка. Хотіла це в ВОЛК звернутись. але прочитавши коментарі я в шоці. Підскажіть як попасти В Допоможи собі. Я часто хворію.
Богдана Показати IP 28 Квітня 2015 16:26
А до нас в садочок приходили з ВОЛК і представились, що з Допоможи собі. Роздали заяви, гарно розказали, яка буде "маліна" - ми послухали, написали заяви. Пройшло півроку - пішли ми з колегами шукати квитки. Пішли в допоможи собі - а там нас в комп"ютері нема. Ми довго доводили дівчатам, які там працюють, що писали заяви і де наші гроші. Поки одна з колег з пересердя не крикнула, що тепер ясно, чому у директора такий дорогий костюм і хольоний вигляд. Ось тут і вияснилось, що в допоможи собі працюють одні жінки. Потім вияснилось, що і в знайомої на роботі та ж ситуація була.Чому ж мовчить Глазунов про те, що часто йдучи в колективи представляється директором не ВОЛК, а Допоможи собі??? Може тому, що в допоможи собі працюють порядніше, ніж у Волк???
СБУ Показати IP 28 Квітня 2015 16:31
А Може у ВОЛК яку сьому чи десяту владу направити, га??? Думаю поле для діяльності не для однієї газети чи справи для прокуратури буде!!! Дмитро про вашу дільність ходить чимало чуток, ой як не хороших. Не рийте яму, бо впаде, і буде боляче не те слово як!Є така річ як "ефект бумерангу"! Все вертається
Громадянин Показати IP 28 Квітня 2015 16:39
А що нам давайте створемо якусь владу і підем когось люструвати . Вже тушнить від тих влад і тих хто знає як правельно будувати Україну а ми все глибше і глибше у г-ні. Напевно ці глазунови 5 влади ще паразити яких треба викорінити щоб не заважали працювати.Вже про ту Муніципальну надоїло слухати
Ніна з Луцька Показати IP 28 Квітня 2015 16:39
На скільки знаю, глазунов раніше працював в СБУ. Дуже хотілося б почути, чому його звідти поперли? Може хтось знає?
Анонім до Ніна з Луцька Показати IP 28 Квітня 2015 16:58
напевно алкаш чи що просто так не звільняють може був серйозний вльот?
громадянин Показати IP 28 Квітня 2015 16:45
Це правда вже всім відомо що за все треба платити навіть міністр охорони здоров"я говорить що без благодійних внесків не вижиті медицині а до них не доходить якісь тупі чи що. Зроблять платну медицину будемо платити тільки це буде називатись не благодійний внесок а за якісь послуги. Це тільки в державі гроши можуть кудись пропасти а в Луцьку -у великому селі-ні повірте.
Доктор Показати IP 28 Квітня 2015 16:51
Дмитро, ти попав, жодного словечка доброго ніхто й не скаже, ото заварив кашу. Чи розхлібаєш? Гроші можуть не помогти, не на тих напав,є чим відповісти! Так попруть, що бізнес прийдеться перенести куди подалі
Добродій до Доктор Показати IP 11 Травня 2015 19:18
Великі гроші вирішують все ! Цей постулат нашого сьогодення він знає дуже добре. За нього громадяни , будьмо спокійні і думаймо за себе!
5 Показати IP 28 Квітня 2015 16:53
шо ви знов за того Кошеля за того Кравчука вони за свій стаж роботи стільки пережили тих всяких влад, організацій які як з"являлись так і пропадали хай вже люди відпочинуть на пенсії. беріться краще за молодих і голодних а в них запроси ще ті.
Світлана м.Ковель Показати IP 28 Квітня 2015 16:53
Я раніше жила в Луцьку - наш колектив вступив в ГО Допоможем собі - нічого поганого про цю організацію сказати не можу - особисто я народжувала двох дітей по їхньому квитку - ніяких проблем не було ні при обстеженнях, ні при пологах. Подруги по роботі теж були задоволені, бо часто користувались послугами і на стаціонарі, і амбулаторно. А деякі навіть робили стоматологію. Подобається те, що гроші не пропадають, як в страховій компанії, а коли не лікуєшся, то переходять з року в рік. Чула й про Волк - і добре, і погане - він, ніби, на похорон дає кошти.
Руслан до Світлана м.Ковель Показати IP 28 Квітня 2015 17:11
А кому дає на похорони, це заманіловка для голодних, якщо людина померла, хтось буде пам"ятати про якісь кошти, Це смішно.
ігор Показати IP 28 Квітня 2015 16:54
як я лежав в лікарні в дитячій у мене операція була по видаленню
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 16:55
Шкода Діму бо вже і криши нема
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 17:31
Мова, взгагалі-то, йшла про муніципальну касу і го 'допоможемо собі', про Кошеля,який керував цими організаціями і коштами, а не про Глазунова і го 'лікарняна каса'. Явно, що розкрадання були............
Аноніму до Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 17:59
Тож правельно кажуть не рий комусь яму а то сам в неї скочиш. Видно наболіла тема тільки людям нема куди пожалітись а тут джек пот і все всім ясно.
Аноніму до Аноніму Показати IP 28 Квітня 2015 18:01
Про ці організації всі вже знають давним давно а вот ВОЛК покритий мраком
знаючий Показати IP 28 Квітня 2015 18:29
сіли тролі з кодли кошеля і почали лити бруд на Глазунова. А тема яка, люди добрі? Про благодійні внески...до чого тут ВОЛК і Допоможемо собі. Мова йде про кошеля, де гроші?
степан до знаючий Показати IP 28 Квітня 2015 20:03
хм, якщо зводяться рахунки з паном Кошелем, то навіщо це робити на все місто, дескридитувавати органіцазії, які працюють для людей, сіяти серед людей паніку, вводити в оману..... Може хтось мітить на місце начальника УОЗ?
знаючому до знаючий Показати IP 29 Квітня 2015 09:10
ти ж знаючий сам придумай де гроши
Сидор до знаючий Показати IP 11 Травня 2015 19:23
Вор должен сидеть в тюрьме,и с посадкой туда давайте люди ему поможем....Может следующему поколению будет урок .
крутий Показати IP 28 Квітня 2015 18:58
знаючий, а не розуміє, що про кошеля заговорив той, у кого в самого рільце в пушку, а може не тільки рільце...
1000% до крутий Показати IP 28 Квітня 2015 20:07
100%,
вільний Показати IP 28 Квітня 2015 20:08
Я так зрозумів, що активність в коментах дружньо проявили тролі Кошеля. Нормальна людина, якій доводилося звертатися в лікарню, навряд чи стала б захищати Кошеля, який успішно просував свої "благодійні" проекти, будучи при владі. Вчасно втік від люстрації, а може й від карної відповідальності.
правда до вільний Показати IP 28 Квітня 2015 21:07
Оце в Україні все класно, тільки в Луцьку вся медицина побудована на благодійних внесках. Люди просніться. В школах в дит. садках, всюда благ. внески. Всі здають і мовчать. І чеків не дають. Дит. садок обходиться дорожче за інститут. І все класно. Тільки в медицині бл внески і виною у всьому Кошель. Така система. Не має фінансування. але тут не благ внески виною, це привід тут собака зарита глибше. Десь кошель нажав на мозоль глазунову. А тепер той заспокоїтись не може.
ffffff Показати IP 28 Квітня 2015 20:10
Діма! Ти забув де ти починав. Тебе Кошель привів в управління охорони здоров"я, після того як тебе вигнали з попередньої роботи, показав всі документи, навчив, накормив і дав дорогу в життя. А ти є дуже непорядною людиною, який витрачає кошти людей на власні цілі: автомобілі, піари, банери, конкурси, премії, тощо. Коли люди не мають грошей на лікування, а ти проводиш конференцію і виступаєш сам, без ревізійної комісії ,без звіту в цифрах, без середньої вартості лікування в самом крутому ресторані, під час робочого часу, і проводиш монолог 2 год., коли вся аудиторія плюється. Ще одна заказна шавка твого життя Малімон, продажна журналістка газети "Віче", яка за пару гривень напише про рідну маму. Тепер "Пята влада", представники якої завітали в ГО "Допоможемо собі" "під шафе". Не позубах тобі Кошель і його команда. Напиши в Інтернеті всі фінансові звіти по роках, середня вартість лікування, кількість пролікованих. А люди самі дали тобі оцінку. Ти є сама велика помилка Кошеля, вт ому, що ця ЛЮДИНА тебе навчила, Але є на світі ще інші сили крім твоєї підлості
для Ірини до ffffff Показати IP 28 Квітня 2015 22:13
те, що в тебе (Вас) Ірино Вол., роман з ФедГнатичем вивісь краще на кабінету бухгалтерії ГО і по типу т.п., може донька його "чоботи" розує на те, куди Ви його завели!
Поліклініка Показати IP 28 Квітня 2015 20:16
Люди добрі, в нас більш проблем нема, ВСІ БЕРУТЬ!!!! Але як не крути Кошель був на своєму місці, таких керівників ще треба пошукати, а промахи, як і недопрацювання бувають у всіх.......Думаєте прийде хтось кращий........Люди подивіться хто прийшов до владив країні, в них апетити огого (банда януковича віддихає)!!!!!!!!! п. Кошелю не звертайте на них уваги
крім того Показати IP 28 Квітня 2015 22:05
Доброго вечора знатоки медицини! Кошель 10 років керував, докерувався до того, що повстав перед вибором - пенсія чи грати. Кричать державних коштів не хватає, бо все що виділяють йде на зарплати медиків, 7% залишку на реактиви, препарати і т.п. Кравчук з "родиною" простелив дорогу в "забуття": створили ГО БО і т.п., держкошти - як вигідніше транжирили, а щоб те, що ми тут всі бачимо закривало всім суть проблем - підкормлювали язикатих сичих типу Василенко Ірусі подвійними, потрійними зарплатами. Сьогодні вони тут випусують свої безглузді коментарі про поважну людину Волинського регіону Дмитра Борисовича Глазунова. Таке враження друга в ньому собі побачили... Сміх, недолугість та "звірство", бо ви Жіночки (які до речі на роботі часто під шафе), працюєте в самій гумманій сфері "охороні здоров'я". Щодо піднятої теми розмови на прес-конференції, відповім за себе, так як маю досвід роботи з КошельКравчом - брехня, корупція, здирництво, високомірність та безбожість! Далі думаю, хлопці з ПВ самі незабаром висвітлять реалії сотньо-мільйонних "оборудок"-махінацій вищеозначеної ОЗГ. Не пітнійте жіночки типу Василишкі, істинна одна!
Анонім до крім того Показати IP 29 Квітня 2015 07:10
100% згідна!!! Ви правдиво висвітлили питання, дякую......
Анонім до крім того Показати IP 29 Квітня 2015 09:20
Шановний Дмитро Борисович це тільки ти міг написати про себе добре бо інших немає. це тільки ти міг образити жінок бо чоловіком тебе не назвеш. І Кошель був на посаді 32 роки а тобі слабо . І де це можна сховатись від гратів на пенсії це ти себе так тішиш.А що до поважної людини регіону то цей міф розвіяли коментарі...
Висновок Показати IP 28 Квітня 2015 22:39
Рятуйся хто як може!
ЗМІ Показати IP 29 Квітня 2015 11:28
Багато коментарів не по піднятій темі, а зводяться тролями до Глазунова. Він справді заслуговує на увагу.Він ніколи не був у жодній владі і ніколи не мав справ з бюджетними коштами. За ті добрі справи, які він зробив за останні 10 років, що я його знаю, йому треба пам"ятник за життя поставити. Про нього достатньо інформації в інтернеті, на телебаченні і в пресі. І те, що він насмілився підняти це питання на обговорення найкраще його характеризує. Не знаю чи йому вдасться довести корупцію чиновника, але щиро бажаю успіху.
До ЗМІ до ЗМІ Показати IP 29 Квітня 2015 12:46
Які контретно добрі справи? Який пам"ятник? Пам"ятник ставлять Великим людям, а не злодіям!
лучанка до ЗМІ Показати IP 29 Квітня 2015 16:42
як би керував так державними коштами то вже досі був би там.... а добрі справи робити за чужі гроші - і ще й так вихвалятися жах. Які ми дурні здаємо свої гроші можливо і не використовуємо, а він наші кошти роздає на ліво та на право тільки вигідним собі людям, заробляє собі славу.... та й ще памятник при житті собі поставить за наші кошти ужас, як таке можна ще й в інтернеті писати, і це важається добра справа. Ви взагалі доброзичливці думаєте що пишете. Там де гроші ніколи немає ні ладу ні добра. це велика спокуса і люди її постійно використовують. Як би немав вигоди, ніколи б не займався б цією справою Ось так !!! Чи ви не згідні....
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 12:06
це просто жах! за чужі гроші дають звання людина року . А за свої він що зробив... Ні совісті ні Бога в душі
юрій васильович до З Показати IP 29 Квітня 2015 12:13
Якщо Глазунов такий СВЯТИЙ, то чому ж його викинули з СБУ може теж знаєте, а то говорите про "добрі справи", а чому мовчите про гидкі його сторони? Де дівається його СВЯТІСТЬ, коли бачить ціль і усіма способами йде до неї - навіть по головах людей, аби відхопити ласий кусок?!
Іванна П.до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 12:20
В такій країні живемо, що за гроші купується все: дипломи, оцінки, звання, люди...
Надо, Фєдя! Показати IP 29 Квітня 2015 14:09
"вартто згадати, що у 2012 році прокуратура області після перевірок визначила, що благодійна організація «Муніципальна лікарняна каса» діє в закладах охорони здоров’я міста Луцька без правових підстав". Кошель найняв собі в муніципальну касу і в допоможемо собі державних службовців. Це законно?
колега Показати IP 29 Квітня 2015 14:16
здається у 2012 глазунов отримав звання підполковник запасу сбу в урочистій обстановці в управлінні. я там був присутній
до колега до колега Показати IP 29 Квітня 2015 15:21
привіт собутильникам
оце так до до колега Показати IP 29 Квітня 2015 16:28
Вельмишановний Дмитро Борисович! Я розумію, що людина, яка займається такою Великою справою як Ви, читати коментарі до статтей (навіть де є висвітлення ваших кроків діяльності) не має часу. Тому пишу для прихильників правди, істинни та справедливості, Закону та порядку, чесності, патріотизму, взаємодопомоги - майже кожен із коментів (в тому числі без згадки про Глазунова Д.) це робота реально створеної Кошелем команди. Шкода тільки те, що команда "напихаючи черево" забула про рух громадської організації, про добровільність, популяризацію її ідей та мети створення, взаємоповагу, що виключає власні інтереси (навіть такі дріб'язкові, як зарплата). Коментована "заздрість" до гарного, розумного, порядного чоловіка, який є дійсно толерантний, поважний, вихований, патріот - вам не відмінусує мільйонних розтрат як державних так і людських коштів, так як і гарніші, розумніші ви від цього не станете.Не перекладайте із хворої на здорову голову свої "фе"! П.с.: хіба що в поті строчіння коментів може вагу трішки збавите...
до оце так до до кол Показати IP 29 Квітня 2015 18:28
"до гарного, розумного, порядного чоловіка, який є дійсно толерантний, поважний, вихований, патріот" а в кінці жирний чи що? напевно від грошей які накрав хай відповість де гроши ВОЛКА! де членські внески витратив на вольво для рідної сестри яка директор ВОЛКА на опель вектру на манікюр та дорогі костюми.
я з луцька! Показати IP 30 Квітня 2015 19:16
Люди бачать хто чим займається!Хто реально допомагає,а хто набиває свої статки,так-так Дмитре,жируєш ти за мінімальні внески простих людей.,а відповідати ти за це будеш не в коментах.а перед Богом.Особисто я проти підлості і брехні...
Микола Показати IP 12 Травня 2015 19:05
Цю справу повинні розслідувати правоохоронці . Наші довірчіви люди в черговий раз обмануті ,а ці " Остапи Бендери " живуть і радуються. Їхня любима поговорка " Без лоха і жизнь плоха ".Шкода ,що правоохоронці які живуть за податки які знімають з людей їх не захищають !!!
Даша Показати IP 26 Серпня 2015 22:49
це правда, що Допоможемо собі, перестала оплачувати діагностику, аналізи, - тепер тільки якщо людина лежить на стаціонарі?
Марі Показати IP 2 Квітня 2017 19:31
Та не только кассы надо проверять,тут и глав врачей нужно проверить. Как при таких скромных зарплатах….такие шикарные апартаменты. Про это молчит депутат. Откуда виллы стоимостью 500 тис зеленых. Заборы у таких вилл оценивается в стоимость трешки….Думаю сюда нужно пригласить независимых журналистов, чтобы всем глаза открыли….А то если у тебя крыша в прокуратуре и в горсовете то все можно??? Эта статья скорее заказуха, кто-то зад свой прикрывает ))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus