USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подаровані лікарням «швидкі» пропонують відібрати

19 Травня 2013 12:10
Автомобілі швидкої допомоги, подаровані меценатами лікарням, більше потрібні службі екстреної медичної допомоги.

Укласти договір про співпрацю, щоб лікарні віддавали спецавтомобілі «швидкій» за погодженням дарувальника, пропонує головний лікар комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Олег Куц. Про це він говорив 18 травня під час засідання постійної депутатської комісії облради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, - пише Волинській інформаційний портал.

Як зазначив Олег Куц, бізнесмени, надаючи спонсорську допомогу, передають реанімобілі у лікарні, а не у швидку. Проте, вважає він, цей транспорт більше потрібен службі екстреної медичної допомоги, а лікувальний заклад максимум раз у тиждень ним скористається.

Голова комісії Святослав Кравчук відповів, що обласна рада вплинути на це не може, однак запропонува підписувати договори про співпрацю, щоб лікарні віддавали ті спецавтомобілі «швидкій» за погодженням дарувальника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ваш нещасний пацієнт Показати IP 19 Травня 2013 17:39
а толку то, пане Олеже, з Вашого центру... хіба що свої дупи будете возити, тому що на виклики ви й так не їздите

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus