USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки маленьких лучан стануть здоровішими

22 Травня 2013 10:37
Майже чотири тисячі дітей з Луцька планують відправити на оздоровлення у літні табори цьогоріч.

Про це міський голова Микола Романюк підписав відповідне розпорядження.

Оздоровити 50 дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, у таборі з денним перебуванням, планують у Луцькій міській раді.

Також під час літніх канікул активізують проведення цільових рейдів, щоб виявити безпритульних і бездоглядних дітей та вжити заходів щодо їх влаштування у соціальні заклади для дітей і направити їх на оздоровлення.

У спортивно-оздоровчих таборах планують оздоровити 80 дітей.

Також направлять на оздоровлення 3393 дітей пільгових категорій, а 140 яких поїдуть у 6 таборів правці та відпочинку. Своєю чергою, 400 дітей перебуватимуть в оздоровчому таборі «Ровесник».
Нагадаємо, в області виділили ще 5 мільйонів гривень додатково зі спеціального фонду на оздоровлення дітей, що більше школярів могли відпочити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus